Şimdi Ara

BENZİN ARTIK MOTORİNDEN UCUZ ELVEDA DiZEL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
3
Favori
36.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: September Storm

Daha burda dizeli savunanlar var ya anasını belliyonuz ortalığın cebinizden az çıkacak diye, dizel kalkıp satmaya çalışacağınız zaman elinizde patlar inş o dizel araçlar.
    Bu kadar da olmayın ya. Yakıt alt tarafı. Sevmeyebilirsin de yakıt yüzünden beddua etmek nedir. Ne diyelim biz de inşallah kötü söz sahibine mi döner diyelim ? Böyle mi olalım. Sen de sat kar ederek, dizelciler de satsın, lpg cilerde. Kaç yaşına gelmiş insanlar bizim 10 yaşında kurduğumuz diyalogları kuruyorsunuz ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F

Benzin avutucuları burada yalanlarını atıp tutabilir ama gerçekler petrol istasyonuna girince yüzünüze çarpar.
    Fena çarptı sorma benzin: 5.54 dizel: 5.74 :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 16 Mart 2020; 14:37:36 >
  • yahu insanlara tercihlerinden dolayı neden hakaret ediyorsunuz, sürekli yük taşıyacak, dağ tepe çıkacak adam zaten benzinliye bulaşmaz, şehir içinde bir yerden bir yere en ekonomik şekilde gitmek isteyen insan için en mantıklı seçim tabiki lpg, dizel kıskançlığı tabiki rampa çıkarken oluyor, ama tsi motorlara atmosferikler gibi lpg uyumu olsa kim dizel alır orası tartışılır..
  • Arabalarla çok aram yok ama benzinli araç ile dizel araç arasındaki fiyat farkı 20bin liradan aşağı olmuyor üst seğment araçlarda.Bu farkı kapatacak kadar benzini kaç litre sonra tüketirsin hesaplamak gerekir diye düşünüyorum.

Ayrıca lpgli araçların daha ekonomik olduğunu düşünüyorum.En azından kullandığım lpgli araçlarda bunu öyle hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

o aldiginiz mazot degil mazot ihtiva eden solvent
    o kadar ucuza satabilen yerler benzini niye o kadar indiremiyor en fazla 10 20 kurus Benzine bir sey katamiyor ama mazota yag da katsa sikinti yok. Sonrasi motorun canina

Alıntıları Göster
    Bu dediğiniz neymiş diye aratayım dedim çıkan sonuçlar

BENZİN ARTIK MOTORİNDEN UCUZ ELVEDA DiZEL

• quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

Fena çarptı sorma benzin: 5.54 dizel: 5.74 :)))

Alıntıları Göster
    Aracım dizel. Mazot 7 lira bile olsa bana koymaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Mart 2020; 15:11:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Aracım dizel. Mazot 7 lira bile olsa bana koymaz

Alıntıları Göster
    Yok 7 olmaz hocam sabit kalır 5.74 de de benzin iniyor işte :)
    Yasaklanmadan binin bence bol bol bir de 20 bin fazla verip almışsınız yazık yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 16 Mart 2020; 15:29:52 >

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Hakkinizda tarafima hakaretten sikayetci olacagim yarin ilk is olarak, mahkeme celbi gelince bir seylerin farkina varirsiniz

Adliyede gorusmek uzere

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

Hakkinizda tarafima hakaretten sikayetci olacagim yarin ilk is olarak, mahkeme celbi gelince bir seylerin farkina varirsiniz

Adliyede gorusmek uzere
    Bak hala konuşuyor. La havle.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İlk mesajınla çelişiyorsun. Yani cebi delik olan benzinli kullanan değil dizel kullanan. İtirafında bunu anlıyorum.

İkinci olarak sen mazotun az kullanılmasını ve yasak olmasını sadece fiyattan dolayı sanıyorsan...
  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    Doya doya biniyorum zaten. Ayda 1500-2000 arası yapıyorum zevkine gezmek için. Aracı ikinci el aldım 20 bin fazla vermedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bak hala konuşuyor. La havle.

Alıntıları Göster
    Hocam takmayın. Önceki mesajda "Adres verdim gel la buraya aldırayım seni" diyor, devamında "Belki de baban yaşındayım" diyor. 26 yıllık yaşantımda "gel seni aldırayım" diyen bir olgun yetişkin görmedim tanımadım. Şimdi de "En kısa sürede hakkınızda şikayette bulunacağım" diyor. Gülerek izledim sen de boşver takma konuşsun konuşsun gitsin 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Hocam takmayın. Önceki mesajda "Adres verdim gel la buraya aldırayım seni" diyor, devamında "Belki de baban yaşındayım" diyor. 26 yıllık yaşantımda "gel seni aldırayım" diyen bir olgun yetişkin görmedim tanımadım. Şimdi de "En kısa sürede hakkınızda şikayette bulunacağım" diyor. Gülerek izledim sen de boşver takma konuşsun konuşsun gitsin 😂

Alıntıları Göster
    Sildirdigim bir mesajı daha var. Onda da, Noldu verdiğim adrese gelemedin? Yürrüüü ense trasini görelim mi ne yazmış.

Çor çocukla uğraşıyoruz napicaksin.

• Bu kadar basit mi kaşılaştırma.. Bnezinde 400km gidiyorsun Dizelde 800. 5-10krş farkla avantaj olmuyor. Aslında kullanım Benzin olmalı. Avrupalı kendi paralarıyla litrele 1,5 lira gibi para ödüyorlar. bizim 50litrelik depoya 75tl ödememiz gibi. böyle bir gelir gücümüz olsa ayda 40-50 liralık avantaj için dizelin zırıltısını kimse çekmezdi. hakım masrafları ile dizel daha pahalı olurdu. Mevcut durumda Dizel hala çok önemli, TOGG yeni türk aracında Dizel seçenek de olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Doya doya biniyorum zaten. Ayda 1500-2000 arası yapıyorum zevkine gezmek için. Aracı ikinci el aldım 20 bin fazla vermedim.
    2. elde bezinli dizel aynı fiyat yani güldürme milleti şimdi :) Bunun bir de satışı var arızası var yaklaşıyor gelmekte olan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 16 Mart 2020; 19:8:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ptolomeo

2. elde bezinli dizel aynı fiyat yani güldürme milleti şimdi :) Bunun bir de satışı var arızası var yaklaşıyor gelmekte olan :)

Alıntıları Göster
    16 ay önce 42 bin liraya aldım. Benzinliside 37-38 falandı. Şimdi 65 bine satabiliyorum. Bi kaybım yok. Arızada yok yaklaşan bişeyde yok maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

o aldiginiz mazot degil mazot ihtiva eden solvent
    o kadar ucuza satabilen yerler benzini niye o kadar indiremiyor en fazla 10 20 kurus Benzine bir sey katamiyor ama mazota yag da katsa sikinti yok. Sonrasi motorun canina

Alıntıları Göster
    İşte bu yüzden 2. El dizel araç hiç alınmaz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.