Şimdi Ara

benzin fiyatlarından şikayetçiyiz peki ne kadar olsun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki almanya fiyatlarında olsun herkesin kullanabileceği fiyatlarda olsun... almanyada 1250 yuro alan arkadaşım benzinin 1,70 yuro olduğunu söylüyor lpg ise 0,70 yuro imiş normal insancıl olanıda budur... diğer kısımlar insanlık dışı afrika ülkeleri fiyatlarıdır...
  • benzin 2 tl
    dizel 1,5 tl olabilir bence :)
  • şuanda RTE bunları okuyup dur ben şu benzini düz 3 tl yapaım diye düşünüyor

benzin 5 tl iken bile heryer kilit iken benzin 3 lira olsa kimse otobüs kullanmaz.

Misal şimdi benzin 4.80 arabayla sadece ya hafta sonu yada çok önemli işim olursa yola çıkıyorum ama benzin 3 olsa her gün işe gider gelirim.yarı yarıya fark
  • benzin ne oluyorsa olsunda şu otomobil fiyatları ve mtv'i düşürsünler razıyız..
  • Benzin 2,75 TL
    Motorin 3,00 TL
  • Ucuz bile bu millete 10-15 lira olsun herkes rahatlısın
    Sınıflara arası fark çıksın ortaya hepsi rahatlasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avustralyada benzin 1.30 cent (2.50 TL den az), ortalama yillik gelir 70.000 $ (130.000 TL civari).
  • Benzin 3,64
    Motorin 3,14
  • Vergisiz hali ağustos ayında 1.65 di o zmnlar da 4 lira gibi bişeydi(benzin) şimdi olsa olsa vergisiz hali 1.80 dir tas patlasa 1.90 max 2.5 3 arası bişeye satmaları gerekin dayadıkları verginin haddi hesabı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat0z -- 11 Mart 2013; 15:47:48 >
  • Şu günümüzdeki fiyatlarla adil olur. Ama hayal tabi.

Benzin 3
    Motorin 2.5
    Lpg 1.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutlu9

Avustralyada benzin 1.30 cent (2.50 TL den az), ortalama yillik gelir 70.000 $ (130.000 TL civari).

Avustralyada ki akrabaya benim mühendis maaşımdan aşağı yukarı 2 kat fazla(TL ye çevrilmiş hali ile) olan maaşını duyunca paraya bak demiştim.Sen öyle san dedi ve durumu anlatınca benimle aynı şeyleri alabilmesi için aldığı maaşın 2-3 katı kadar maaş alması gerekiyordu.Yani elin memleketindeki kazançları TL ye çevirerek bak onların geliri bu diye yorum yapmak cahilliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Orijinalden alıntı: Kutlu9

Avustralyada benzin 1.30 cent (2.50 TL den az), ortalama yillik gelir 70.000 $ (130.000 TL civari).

Avustralyada ki akrabaya benim mühendis maaşımdan aşağı yukarı 2 kat fazla(TL ye çevrilmiş hali ile) olan maaşını duyunca paraya bak demiştim.Sen öyle san dedi ve durumu anlatınca benimle aynı şeyleri alabilmesi için aldığı maaşın 2-3 katı kadar maaş alması gerekiyordu.Yani elin memleketindeki kazançları TL ye çevirerek bak onların geliri bu diye yorum yapmak cahilliktir.

öylede ben kendi ülkeme bakarım..yemesin içmesin para yapsın türkiyede king size yaşar-takılır..almancılar yıllarca yemedi içmedi..türkiyede kurdukları binaların,arsaların,holdinglerin,plazaların,iş yerlerin haddi var hesabı yok..bir çoğunun türkiyeden aldıkları aylık 30-50 milyar arasında dip not...

• 7,5 tale olsun
    ama 7,5 yıl mümkünse zam falan gelmesin
  • Normal ülkelerde ne kadarsa o kadar olsun.
  • benzin: 9.35
    motorin: 8.60
    lpg: 7.15

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasu33

benzin fiyatlarından hepimiz şikayetçiyiz tabi ki peki sizce litresinin fiyatı ne olmalı sizce ?

Lpg 1,50

Mazot 2,50

Benzin 3,50
  • ötv kalksın otomobilden ve akaryakıttan yeter
  • kimsenin (aklı başında olan) mazotun 1 tl olmasını istediği yok. Adam akıllı vergi alınsın makul bir düzey belirlensin. Avrupa ile karşılaştırarak kişi başı milli gelir ile orantılı bakılcı bir değer belirlensin. Benzin 3,5 dizel 3 lpg 2 tl gibi.
  • 2007 fiyatlarına dönsün mazot 2.76 idi ah ulan aahhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3,75 olsun.3 TL falan olsa trafiği düşünemiyorum.Gerçi şimdide az sayılmaz.Keşke Hollanda'daki gibi olsa millet arabaları sabah belli bi yere bıraksa,aynı yere gidicek kişiler bir arabaya binse trafik falan olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.