Şimdi Ara

[color=#660099]BENZİN İSTASYONU TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR[/color]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her hafta benzinlik değiştirmekten bıktım.çekmeköy ümraniye civarında bildiğiniz yakıtı iyi bir istasyon var mı? tavsiyeler için teşekkürler.

• Benzinde çok hile yok her yerin benzini aynıdır. LPG dizel diyorsan neysede
  • öyle diyorsunuz ama ben performans düşüşünü bariz hissediyorum.bir diğeri şehiriçi bir depo 100 km fark eder mi?bu normal mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: mississippi

Benzinde çok hile yok her yerin benzini aynıdır. LPG dizel diyorsan neysede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastruth -- 3 Haziran 2008; 21:51:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lastruth

öyle diyorsunuz ama ben performans düşüşünü bariz hissediyorum.bir diğeri şehiriçi bir depo 100 km fark eder mi?bu normal mi?
    quote:

Benzindemi söz konusu bu 100 km ayrıca hangi benzin istasyonu ve dağıtım şebekesi ?
  • evet benzinde. yenibosna da e-5 üzerindeki opetten aldım.full depo 470 km. güneşli opet 580 km.ümraniye opet 570 ama ciddi performans düşüşü.hep aynı yol ve aynı trafik. güneşli opet çok iyi ama her zaman gitma imkanım olmuyor.işe arabayla gittiğimde alıyorum ordan.çekmeköyde oturuyorum.ümraniye civarı lazım.
    quote:

quote:

öyle diyorsunuz ama ben performans düşüşünü bariz hissediyorum.bir diğeri şehiriçi bir depo 100 km fark eder mi?bu normal mi?
    quote:

Benzindemi söz konusu bu 100 km ayrıca hangi benzin istasyonu ve dağıtım şebekesi ?

• quote:

evet benzinde. yenibosna da e-5 üzerindeki opetten aldım.full depo 470 km. güneşli opet 580 km.ümraniye opet 570 ama ciddi performans düşüşü.hep aynı yol ve aynı trafik. güneşli opet çok iyi ama her zaman gitma imkanım olmuyor.işe arabayla gittiğimde alıyorum ordan.çekmeköyde oturuyorum.ümraniye civarı lazım.
    quote:

quote:

quote:

Ben İstanbul'da değil Ankara'da oturuyorum. Hiç böyle birşey yaşamadım benzinde gerçi Shell'den alıyorum sürekli performansta sorun olmasa diğerini fulleyen adam pompada hile yapmış derim ama bilmiyorum... Benzine su katsalar tekleme yapar kötü benzin diye birşeyde yoktur. Benzin benzindir. Belkide deponun dibi gelmiştir. Tekleme oldumu ?

• tekleme yok. sadece benzin erken bitiyor. performans düşüşü yaşadığım benzin ilginç. araba geç kalkıyor geç hızlanıyor, sanki dizel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otomobil yardım kısmında lpg için var bu başlık.benzin açısından da değerlendiren arkadaslar oldu.Kontrol edersen faydalı bilgiler bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.