Şimdi Ara

Benzin istasyonunda işe başladım, tecrübesi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar, İstanbul'da bir markanın benzin istasyonunda pompacı olarak işe başlayacağım yarın. Daha önce bu işi yapmış, şuan yapan var mı aramızda?

Nelere dikkat etmem gerekiyor? yanlış benzin koymaktan çok korkuyorum :( bu meslekte daha önce tecrübeleri olanlar bilgi verirse çok mutlu olurum.

• Seni direkt başlatmaları saçma değil mi? En azından birkaç gün eğitmeleri gerekir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaç kaç gidiyorsun . 24-24 gidiyor bizimkiler asgari ücret alıyor
    parada açık vermemeye dikkat et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 sene önce ilk defa benzinlikten yakıt aldım, lpgli bizim araç, pompacıya rica ettim o buldu depoyu o koydu

iyi valla sana denk gelmemişim havaya uçardım

• Pompacılık tecrübem oldu ama benzin istasyonunda değil

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

nerede oldu  

• trgtyt T kullanıcısına yanıt

Direkt başlamadım eğitim verecekler bir kaç gün ondan sonra başlatacaklar kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

Asgari ücret denildi 12 saat çalışılacak kadroya girersem.. Para konusunda iyiyimdir matematiğim kuvvetli hocam umarım hata olmaz

• :D yok hocam o kadar da değil en azından biliyorum lpg yerini :)

• Yanlis koyaman be reis agzi girmiyir artik eski sistemlerde koyuyluyomus :) paralari iyi say kurusuna kadar al benim calisan arkadas hergun 3 kurus 5 kuruştan 20 lira 30 lira acik veriyordu sinirlendi isi birakti :)

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt

Aynen kral onu bende fark ettim girmiyor :) parayı asla bırakmam kuruş kuruş gidiyor gün sonun da baya açıklar çıkıyor dediğin çok doğru eyvallah :)

• Allah rızası için motosikletlere benzin koyarken taşırmamaya ve depoya damlatmamaya dikkat et. Boyaya çok zarar veriyor hatta boyasını kaldırmış kişiler var. Bazı hırbolar var banyo yaptırıyor depoya sonra temizlemekle uğraşıyorum. Bu arabalar için de geçerli. Bi gün mazot aldım bir baktım mazot kapağından aşağısı leş olmuş. Petroldeki tazyikli su ile temizlemek zorunda kaldım. Bir de LPG koyarken depo dolunca aklınca daha fazla LPG koymak için arabayı sallama veya inatla basmaya devam etme. Dolunca çek pompayı. Sonra tıs diye kaçıyor o LPG yada LPG dolum borusuna kafasına falan zarar veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

Hocam motor konusunda bende çok hassasım o konuda için rahat olsun diğer konularda ise zorlamak bence de mantıksız dolduğu zaman bırakmak en mantıklısı zaten. Bilgilendirmen ve zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim.

• Mehmet211201 M kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

Haftanın kaç günü 12 saatten asgari ücret alıcaksınız?

• Yoğunluğa göre değişecek denildi ama hafta sonraları kesin olarak 12 saat çalışacakmışız.. Bu yoklukta valla hocam bir çok insan bunların içinde bende var 14-15 saat bile çalışırım çok zor oldu bu işi bulmam

Benim bildiğim bu işte hesap işine dikkat edeceksin açık çıkarmayacaksın sistem değişmediyse...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalık çalışma saati 45 ,üstü mesai olur

• En çok dikkat edeceğin husus hatalı yakıt koymamak. Yoksa bayağı tuzlu olur sonucu. Büyük ihtimalle masrafları sana ödetirler.

• Petrolün oto yıkaması var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.