Benzin 15 lira oldu be 15 LIRA! 5 lira psikolojik sinirdi, 5 lira olursa isyan edecek millet nerede? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 2 Şubat 2022; 5:34:7 > |
Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak (5. sayfa)
-
-
2012 yılında brend petrol 110-120 dolar civarındayken motorin 4,30-4,60 tl arası fiyattaydı. Dolar kuru da 1,78 tl civarlarındaydı. Demek ki buna göre ekonomi şahlanmış. Ama bize şahlanmış.
-
kefenlerini giyip afrine gittiler sınırı bekliyorlar
-
Beklediğimden düşük geldi, bu böyle gitmez acilen litresi 20-25 TL güncellenmesi gerekiyor, benzin gerçek değerlere dönmezse istasyonlar 1 ay sonra kapanır, hükümet tepki çekmemek adına akaryakıt fiyatlarını düşük tutmak istiyor, bakalım neler olacak , piyasa dizginleri bırakacak mı, yolunu mu bulacak göreceğiz,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim böyle halkım olsa direkman 100 TL yapardım. Azar azar ne uğraşacam. Daya gitsin 100 TL. Sadece devletin parasıyla binenler, kara para aklayanlar falan trafiğe çıkabilirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faizi, enflasyonun altına çekerek dövizin artmasını sağlamaları da mı dış güçlerin oyunu yoksa?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
neden hic inmiyor
abd neden zam yapmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yorum yazmadan once bir google arastirmasi yapmak iyi olurdu zira burada komik duruma dusmezdin 1998 de 1usd/galon olan benzin fiyati butun 3usd/galon. heriflerde son 3 kat artmis en az. onlarda zam yapiyor vesselam
-
yalnız öyle böyle şahlanmıyoruz hee
-
Zam demeyelim de yukarı yönlü ufak bir güncelleme söz konusu diyelim!
-
Adam yalama olmuş çonta misali paso sıkmaya çalışıyor araç alacak parası varsa benzinide alır devam kazları yolmaya diyerekten kitliyor zamxığı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cehapenin suçu
Dünya bizi tabikide kıskanıyor sesi çıkmayan sırtına rahatlıkla binilebilen halkı hangi ülke kıskanmaz...
-
Elektrikte geri adım atmadılar her zamanki gibi ucuz kahramanlık bu her yıl tayyip mtv de %25 zam yapacağı açıklanır sonra Tayyip çıkar cb yetkisini kullandım deyip %15 zam yapar bunlar algı işte yoksa %127 zam geri çekilmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalama olduk artık. Hissetmiyoruz!
-
en son beddua ile beter olan lut kavmi varmış, ulu orta çok seviştikleri için tanrı onları helak etmiş.
yani yanardağdan çıkan gaz ve lavlardan önce helak olmuşlar diyolla.
o olaydan sonra başka var mı hatırlamıyorum.
aa pardon geçen sığır çobanlığı bile yapamayacak biri (ismi lazım değil)
istanbul belediyesi chp de olduğu için oraya çok kar yağdı demişti.
her neyse ben ne mi yaptım?
4*750 tl kart kampanyam vardı, dün gece fulledim.
1.25 tlden ekmek alanlar düşünsün, biz onları zamanında çok düşündük.
bundan sonra taş yesinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 2 Şubat 2022; 13:15:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X