Şimdi Ara

Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
18.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala boş boş sokakta araba kullananlar var. 20 yapın da trafik rahatlasın artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle 25-30 ₺ yapında sizde bizde rahatlayalım

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Ne âlaka!

• vehdehü şerikele

• Psikolojik sınır 20 tl, 20 tlyi geçince ozaman izleyin artık otobanda at koştura bileceksiniz :)

• Ve asgari ücretlilere bir darbe daha..!

• Dolar kurunu benzin zammı ile süspanse ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yine Hans a akaryakıta zam geldiğini ve benzinin litresinin 0,96 € ya yükseldiğini milletin canından bezdiğini söyledim. Hans bizim burada 1,73 € litresi dedi ve asgari ücretin ne kadar olduğunu sordu. 280 € dedim; çok haklılar isyan etmekte dedi. Sonra kendi aracını gösterdi bana 2022 model Golf Style etsi 150hp dsg bunu ben 34930 € ya aldım; burada 20191 lt benzin parası ediyor dedi. Bu araç sizin TR ne kadar diye sordu; açtık baktık vw binek araçtan; çevirdik Öyro ya; tam 39315 € çıktı.
    Hans bana döndü ve dedi ki yahu siz 280 € asgari ücret alıyorsunuz ve bizim 34930€ ya aldığımız aracı 39315 € ya alırken ses etmiyorsunuz da içine bizden daha ucuza benzin koyarken mi isyan ediyorsunuz! Dedi ve ekledi; zihniyet bozuk sizin hacı zihniyet! 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 2 Şubat 2022; 11:39:37 >
  • Sessizlik kabul ettim demektir... Her yerde. Herkes halinden memnun.

• Sözüm forumdan dışarı, şimdi arabamın değeri ikiye katladı diye sevinen gerzekler benzin iki katına çıkınca nasıl üzülüyor aglasiyorlar :) çekirdeği aldim çayı koydum yorumları takip ediyorum :))

• cakalll kullanıcısına yanıt
    Akit aç dozunu al..

• Allahtan şirket aracım var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çıkarın lan telefonları uzun abinin totosuna sokallım

• POMPAya yansıyacak mı

• Ucuz hollandada 40tl

• Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak

• Acıma yetime...

• yenfiz kullanıcısına yanıt
    Bundan da anlamış oluyoruz ki senin araban yok değil mi hocam? 😁

• yunus3441 kullanıcısına yanıt
    Ecevit mi petrol fiyatlarını belirliyordu? Küresel piyasalardaki petrol fiyatlarının rekor kırdığından bir haber cahillerin prim yaptığı dönem. Biraz kafanızı kaldırıp dünyaya baksanız keşke. Brent petrolün varili tedarikteki sıkılaşma ve 2022 yılına dair düzelme beklentileri ile uluslararası piyasalarda 88,83 doların üzerine çıktı.

Dünyada Benzin fiyatları, 24-Ocak-2022
    (litre, U.S. Dollar)
    https://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/

Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacakBenzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacakBenzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacakBenzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacakBenzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacakBenzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacakBenzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 1 Şubat 2022; 20:53:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.