Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak (2. sayfa)
-
-
Günlük zam haberimizi de aldık Barış sayesinde, nedense olumsuzları bu editör olumluları y. akbaş editör yazıyor.
Kimse tepki göstermedikçe ne zam biter ne yolsuzluklar ne adaletsizlik vs, bakın heryerde elektriğe tepki gösterilince nasıl da geri adım attılar,motokuryeler isyan etti zamlarını aldılar vs,halkımız biraz bilinçli olsa şu dincilikle şükrettirilmese çok daha farklı olurdu,haksızlığa susulmaz halbuki susan da zaten dincidir.
-
Benzinciler 18-20 tl civarında dengelenir abi dediler. Bana da mantıklı geldi ki hükümet adamları tv de Avrupa'da 1,5-2 euro diyerek ne zamandır yolunu yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 1 Şubat 2022; 18:25:4 > -
Bugün aldım kar ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazıklar olsun …. Sebep olanlar gün yüzü görmesin…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yetti artik ama yetti
gelir koyar g...tüne👍 aynende böyle hocam.30 liraya çıkmazsa hatırım kalır
Akaryakıttan alınan yüksek ötv ve döviz kurunun bu hali de mi halkın suçu ? Arkadaş tamam hiçbir suçu yok hükümetin 20 senedir onlar yönetmiyor ülkeyi
ne üretiyorsun ki paramız değerli olsun? meyve veren ağaçların bile gübresini ithal ediyorsun bu ağaçların don' dan etkilenmemesi için ilacı ayrıca zararlı böceklerdenkorumak için ilacı, hayvancılık ile uğraşan adamın yem ihtiyacını karşılayamıyorsun, bu arada yem fiyatları uçmuş durumda 240-250 tl bandında süt yemi, en son arpa ezmesi 185 tl idi bu önümüzdeki yaz bende koyunlarımızın yarısını satmayı düşünüyorum tarlaya mısır eksen gübresi geçen yıl 150 tl idi bu yıl 600 tl... daha sayayım mı?
-
Seni ayakta alkışlıyorum 👏
Münih den selamlar
Dıj güçlerin oyunu. Hükümetimizin yanında olmamız gerekiyor. Bizi bölemeyecekler. Daha uzaya gidicez.
avrupadan ucuza benzin kullanıyoruz söyle mi varya merak ediyorum benzin 30tl olsa ne gibi bahane söylenir? gerçi bizim milleti ayakta uyutacak birşey çıkar eminim.
belki biri bedavaa mı olecekti diyebilir kimbilir...
-
şimdi burada dile getirdiniz yaptığınız hayırın ne manası kaldı? alik görmezse malik görür diye bir söz duydunuz mu? siz bir hayır yapıyorsanız kimin rızasına yapıyorsunuz önce bunu bir sorgulayın...
-
Zam gelmeyince haber yapın bence her gün zam geliyor zaten
hayır neyin mücadelesini veriyorlar anlamadım. arkadaş bir kerede elektrikte olduğu gibi millete ne kitleyecekseniz kitleyin olsun bitsin. sonuç olarak bir kerede 10 lira zam yapıp işi bitirsen de kulaklarınızı çınlatacağız 10 kere kuruş kuruş zam yapsan da çınlatacağız. kaçarınız yok...
Yakında arabaya kimse binmeyecek devlet büsbütün batacak:)
Az bile. Aç kalmazsak akıllanmayacağız biz. Daha fazla olsun zamlar. Destekliyorum hükümeti sonuna kadar.
Yine söylüyorum, vatanı da satsa, milleti de satsa, sonuna kadar erduvan erduvan erduvan, bok yeriz yine reisimize oy veririz, çünkü bizler g.t kılıyık. 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Sözcü gazetesinden manşetler.. Aa pardon dh burası demi pardon unutmuşum..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X