|
Bildirim
Ecevit şöyle batırdı böyle batırdı diyenlerin yüzü kızarıyornmu diye soracam ama bunlarda o insanlığı göremiyorum.
|
Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız. |
Hükümetin suçu paramızın değerini koruyamaması ve kur farkı nedeniyle dışarıdan pahalıya akaryakıt alıyor olmamız. |
Ecevit zamanında da aracım vardı benzine ne zaman zam geldiğini unuturduk..Benzin ışığı yanmış hemen gir fulle araba ne yaktı 1 depo ile ne kadar gidiyorum hesaplamazdim bile şimdi kuruş hesabı yap dur..
|
Önceden insanlara yardım ederdim kahvaltılık , kılık kıyafet falan filan. Sonra o insanların ateşli ve koyu bir şekilde inatla savundukları zihniyeti görünce 1 tane yumurta bile hayır yapasim kalmadı.
|
akaryakıt hesaplarken avrupa, maaş hesaplarken afrika ne güzel kafa enflasyon olunca suçlusu akp değil vayy beee
|
Benzinin litresini 50 TL yapsınlar. Ertesi gün de Eyyyy Cehapeeeee milletimizi size ezdirmeyeceğiz diyerek 25 TL'ye indirsinler elektrikte yaptıkları gibi.
|
Benzin 15liraya dayandi, bu partiye çanak tutan insanlar daha da beter olsun tez zamanda.
|
Nasıl olsa kimse ses çıkarmıyor. Aynen böyle devam.
|
Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız. |
|
|
|
sonuçta dışarıdan alıyoruz.hükümetin suçu yok |
|
brent ve dolarda muazzam bir düşüş olmazsa 90 kuruş civarı gelmesi gerekiyor. cumaya kadar tamamlarlar. bkz. halk ağır vergiler altında eziliyordu |
Hükümetin suçu paramızın değerini koruyamaması ve kur farkı nedeniyle dışarıdan pahalıya akaryakıt alıyor olmamız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Şubat 2022; 17:24:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama alamanya'da 26 lira! |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
acıma yetime ........ |