Şimdi Ara

Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
18.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak

Bir süredir akaryakıt ürünleri için yeni zam haberleri geliyordu. Beklenen resmi açıklama az önce geldi. Son dakika açıklamasına göre benzine 39 kuruş, motorine ise 32 kuruş zam geldi.

EPGİS tarafından yapılan açıklamada, "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 02/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 39 Motorinde 32 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Bkz.Alman firmadan Lada Niva'ya offroad dokunuşu: Niva Monster

Benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu?

Açıklanan yeni zamla birlikte İstanbul'da ortalama 14,09 TL'den satılan benzinin litre fiyatı bu geceden itibaren 14,48 TL'ye çıkacak. Ankara ve İzmir'de ise benzinin litre fiyatı sırasıyla 14,56 TL ve 14,58 TL olacak.

Motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da ortalama 14,62 TL'ye yükselecek. Ankara ve İzmir'de ise mazot fiyatları ortalama 14,71 TL seviyesini görecek. Görünen o ki yakında litre başına 15 TL seviyesini göreceğiz.

Kaynak:https://twitter.com/trepgis/status/1488511176715780107

• Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Tekbirrr

• Nasıl olsa kimse ses çıkarmıyor. Aynen böyle devam.

• Bütün Almanya şu an kıskançlıktan ölmüş.

• sonuçta dışarıdan alıyoruz.hükümetin suçu yok

• Ecevit şöyle batırdı böyle batırdı diyenlerin yüzü kızarıyornmu diye soracam ama bunlarda o insanlığı göremiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brent ve dolarda muazzam bir düşüş olmazsa 90 kuruş civarı gelmesi gerekiyor. cumaya kadar tamamlarlar. bkz. halk ağır vergiler altında eziliyordu

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt

Hükümetin suçu paramızın değerini koruyamaması ve kur farkı nedeniyle dışarıdan pahalıya akaryakıt alıyor olmamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Şubat 2022; 17:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama alamanya'da 26 lira! Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak 

• yunus3441 kullanıcısına yanıt
    Ecevit zamanında da aracım vardı benzine ne zaman zam geldiğini unuturduk..Benzin ışığı yanmış hemen gir fulle araba ne yaktı 1 depo ile ne kadar gidiyorum hesaplamazdim bile şimdi kuruş hesabı yap dur..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzinin litresini 50 TL yapsınlar. Ertesi gün de Eyyyy Cehapeeeee milletimizi size ezdirmeyeceğiz diyerek 25 TL'ye indirsinler elektrikte yaptıkları gibi.

• akaryakıt hesaplarken avrupa, maaş hesaplarken afrika ne güzel kafa enflasyon olunca suçlusu akp değil vayy beee

• Azmış. 30 kuruş nedir ki....vallahi az geldi bana. O kadar alışmışız ki......

• Padişahım çok yaşa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önceden insanlara yardım ederdim kahvaltılık , kılık kıyafet falan filan. Sonra o insanların ateşli ve koyu bir şekilde inatla savundukları zihniyeti görünce 1 tane yumurta bile hayır yapasim kalmadı.

• WoLFGanG_34 W kullanıcısına yanıt

acıma yetime ........

• o 30 kuruşluk zamcığın piyasaya yansıması 1 lira oluyor. Kelebek etkisi. Şu an dolar 18 iken oturan piyasa koşulları hala devam ediyor. Yani uçak kalktığı zaman inmiyor artık

• Yeter be seçim mi olacak ne olacaksa artık olsun. Yaşama isteği kalmadı ot gibi yaşamaktan bıktım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.