< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak (4. sayfa)
-
-
Vatan, millet, sakarya. (Benzin, dolar, emlak)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber 7 de benzin zammı ile ilgili yorumları okumanızı tavsiye ederim zam geldikçe zevke geliyor otoburlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benzin 15liraya dayandi, bu partiye çanak tutan insanlar daha da beter olsun tez zamanda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YA SABIR ya sabır ya sabır.....sabır.sabır....
-
Umrumda değil zamlar keyfim yerinde kafası çalışan bunu uygular, anlattımda https://forum.donanimhaber.com/2-yildir-benzine-para-odemiyorum-bedava-nasilmi--151762589
-
Arabanın yakıt ışığı yanıyordu, idareten meşhur belli kesimin hep aldığı 50 TL lik mazot aldım belki bi kerameti vardır diye !!! 3.4 LT geldi yemin ediyorum aracın yakıt ışığı bile sönmedi ibre yerinden oynamaya tenezül etmedi.
Yapımda emeği geçen herkese hakkımı helal etmiyorum...
-
aynısı basıma geldi ibre ibrelik yapti oynamadi isik sönmedi dedim ampul sönmediyse vardir bir kerameti inadina reis manasi cikardim
-
İngiltere’ de benzinin litresi 4 euro. Euro ne kadar ? 15 TL. Çarp 15 ile 4’ ü ne yaptı ? 60 TL. Biz kaç yılındayız ? 2022. At içindeki sıfırı, ne yaptı ? Yok, bu o değildi. Karıştırdım.
bence oranlar az 2şer 2şer artsın.
-
Biz hep 50 lira alıyoruz olayı bitti
100 bile kurtarmıyor
Daha beterini görmek dileği ile ampul e devam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cumhuriyet tarihinde üstüste benzine bu kadar zam gelen bir dönem daha yok . dolayısıyle herşey ortada .. imamoğluna bir balık için laf atıp da her gün gidiş gelişine onlarca yüzlerce lira benzin parası döken , zamlara aldırış etmeyen zeka , bünyeler nerde acaba . 15 olduu . memur kısmı bile artık işe arabayla gidip gelmek için iki kere düşünüyor . onların da çoğunluğu otobüse metroya düştü . bende takmıyorum anca şehirlerarası yolculuklarda alırım benzini . otobüs tabanvay en iyisi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 2 Şubat 2022; 0:40:51 > -
Durmak yok yola devam. Eyyyy amerika eyyyy Avrupa eyyyy dünya eyyy ay eyyy Mars eyyy Jüpiter eyyy Satürn eyyy Uranüs eyyy Neptün eyy güneş eyyy UFO’lar sen kimsin. Who are you
Karaoğlan hakkımı sana helaldir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kahkaha attım
-
özledik 2 3 gündür zam gelmiyordu ii oldu
-
Böyle giderse bunlar daha çok iyi günlerimiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X