Onu saymıyorum bile. Vadeli falan anlamaz bunlara abaküs hesabı yapacaksın. |
Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak (11. sayfa)
-
-
Söyle babuş, cahilsiniz de kıskanıyorlar de, çıkar telefonunu de..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 tl olur ama mıllet gezıp duruyor sorun yok
-
Yakıt fiyatları sadece arabası olanı ilgilendirmez. Pazara, markete zam gelir. Kargoya bu yüzdende aldığın online ürüne zam gelir. Toplu taşımaya, çocuğunun servisine zam gelir. İş yeri servis maliyetleri artar güzergah azaltılır, personel azaltılır.Liste uzarrrr giderrrr
Özetle yakıt zammı demek hayatın her alanına zam demektir, sokaktaki tek hücreli dayılar gibi aman banane diye sadece arabası olanı ilgilendirmez !!!
-
Dunya patlar, evrene sacilir. Bu ulke isyan etmez, tepki vermez. Izmir, Istanbul isgal edildiginde, azinliklar davulla zurnayla karsilarken, Turkler hayatina devam ediyordu, futbol müsabakalari düzenleniyordu. Daha ötesi var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevgili arkadaşım, insanlar neden tepki vermiyor bunun bence belirli sebepleri var.
Bence en akla yatkın olanı,azılı derecede partizan olanlar düştükleri hatayı iliklerine kadar hissediyorlar ama kibir denen illet var ya işte bu sebep ile tepki veremiyorlar.
Biz Türk halkı olarak böyleyiz,gurumuz kirilacagina komple kirilalim daha iyi
Ayneeen benim aracı satıp altın borcu kapattım, çoğu arkadaşım aracı kapısında besliyor, işe toplu tasima ile gidiyorlar, imamoglunun açık öğretime Akbil vermesinden mütevelli herkes uçuyor :) 54 yaşındaki çalışma arkadaşım bile orta öğretim akbili ile seyahat ediyor :) erduvan erduvan erduvan :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2019'da petrol fiyatları astronomik derecede düştü ama buna neden olan şey dünyaya yayılan aniden ölümlere neden olan virüstü, tüm uçuşlar kaldırıldı kimse işe gidemedi ve arabalar da çalışmadı bu durumda petrol de elde kalacağı için çok ciddi derecede düştü. Ülkede de düştü ama o kadar değil çünkü turizme ve tarıma dayalı bir ülkede fiyatı o kadar düşürecek bir lüksün yok. Tabii sen panemi krizinde marsta yaşadığın için bu durumu es geçebilirsin.
-
Valla şu zamları görünce desene tam zamaninda satmışım benim s500 ü Hatta satinca parasıyla da 8.50 lerden dolar toplamıştım geçen sonbaharda. Heryerden kardayız. Timing te yine destan yazdık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem tarihi biliyorsunuz, yapmayin, aradaki farki da bilirsiniz. Su an 15 temmuz olunca kutlayan, uzun ada gidince Uzun adamin gidisini de kutlayacak milyonlar olacak. Ikisi de ayni halka mensup farkli gruplar. Hitler sevildigi gibi de sevilmiyordu. Ustelik manipulasyon vardi medya uzerinde. Bugun ki Kore medyasi kismen Turk medyasi gibi.
Bu mesaji yazmanizdaki amaç, mesajimda Türkler tepki göstermiyor, maç futbol mu oynuyordu demem? Türkiye topraklarinda yaşayan insanlar o dönemde, etnik yapilara göre 10 20 cesit gruba ayrilirdi zaten bu bugun de degismedi, Abd gibi ulus devlet yapisibdayiz. Türklük kavrami da irka milliyete göre olmaktan çikmiş , kabule göre olmakla özdeşleşmistir. Bugun bile soyu farkli yerlere giden milyonlar vae ulkede.
P.S ezcümle, bu millet o zaman da tepkisizdi halen ayni bu irktan milliyetten ziyade, daha farkli sosyolojik temelleri olan bir sorun.
LPG bitti diyenler kafanızı kumdan çıkarın artık he ne dersiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X