Şimdi Ara

Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
18.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malatya halay ekibini şimdi sahneye davet ediyoruz

• Kemal Sunal filmleri durumu zamları daha da abartarak ağlanacak halimize güldürüyordu. Ancak şu zamana göre gayet makul kaldı o zamlar. Artık gülemiyoruz. Ne güzel ayda bir zamlar oluyormuş. Şimdi ise hergün!!!

• Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak
    Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak
    Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak

Karaoğlanı çok özledik. Allah rahmet eylesin.

• 30 lira olsun
    Binen binmeyen bir çıksın ortaya
    Hala binebiliyor millet.Olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

kimse kalmadıysa orada ben yerleşeyim oraya

• Yeter da

• Trollere para lazım, maaş lazım daha çok zamlanmalı ! Yoksa nasıl kılışdarın otel odasının fiyatını öğrenecekler ? Oğlum sizin yediğinizin yanında çerez kalır o çerez. Vatandaşın cebinden akıp giden milyar dolarlara bak..

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt

DH yöneticilerine soruyorum.

Bu trolü uzaklaştırma ve hesabını askıya almak için neyi bekliyorsunuz ? Adam gece gündüz forumda trollük yapıyor. Bütün akaryakıt zam haberlerinin altına copy/paste aynı mesajı atıp duruyor.

Bir sürü kişiye uzaklaştırma, vs. cezası veriliyorken bu trole neden hiç dokunulmuyor.

• "Ben hep 50 Liralık alıyorum ,bana ne " diyenler artık ,salondan tuvalete bile gidemeyecekler 50 TL ye.

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Bu halka seven değil ,diken lazımmış demek ki . Allah rahmet eylesin.

• pikalos kullanıcısına yanıt

aynen öyleymiş. Allah da belasını veriyor zaten bu milletin.

• yetmez ama evet, ver yetkiyi gör etkiyi Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 3 Şubat 2022; 16:1:48 >
  • Petrol fiyatlarının artması, mazota da yansır, akaryakıt fiyatları tarımdan tutun her tür sektördeki üretim maliyetini arttırır. Bu da fiyatları artırır, fiyatı artan ürünler de halktn alım gücünü düşürür. Türkiye gibi petrol veya doğal enerji kaynağı olmayan ekonomik olarak orta sınıftaki bir ülke için yüksek vergi, zam ve yüksek enflasyon olarak karşılık bulur. Bunu bilemeyecek kadar saf veya bilgisiz olup da başkalarına akıl vermeye çalışmak tamamen cahilliktir. Sadece petrole de dayanmıyor bu durum, iki senelik pandemi döneminde halkın evlere kapanması ve hiç bir şey üretmemesi devletlerin sürekli para basmasının da büyük payı var bunda. Avrupa ve Amerikadaki petrol ve elektrik fiyatlarındaki yüksek artışın nedeni de budur.

• 44 litre mazot alabilen 1.3 Corsa'ma 300 tl yüklediğimde ibre yarıya geldi. Ben şimdi 1.3 corsaya binmeme rağmen aylık yakıt sarfiyatı ekonomimi etkiliyor. Bilemiyorum 2.0 3.0 cc motorlu araçlara binenler ne yapıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu -- 3 Şubat 2022; 16:34:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

Petrol fiyatı 3 ayda %25 oranında artarken, peki Türkiye'de neden %100 e yakın arttı?Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak 

Korkuluk saftasatısı örneğisin tipik.

• Avrupa aç aç...
    Zam değdir o zamcıktır...
    Güncellemedir.

• hâlâ daha ne çok araba kullan var yahu,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Zam yapmaya yetişememişlerdi :) Dolar ülkemizde zamdan daha hızlı. :)

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Bence yazarken tam ifade edemedin sanki , çünkü insanlar ( akaryakıt fiyatı sadece Brent petrol fiyatlarını arttırıyor o yüzden artıyor ) gibi anlıyorlar.
    Durduk yerde akaryakıta zam yapmıyorlar tabii ki. Hükümetin yanlış politikaları bu duruma getirdi ( Türk Lira'sının hali gibi ) ve Brent...
    Birbirine laf sokanlar aslında aynı düşünüyor gibime geliyor ama sinirler gergin, küçük bir kıvılcımla patlıyoruz ne yazık ki...
    Herkese iyi forumlar ve az zamlı günler...

• Otogaza zam müjdesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.