Şimdi Ara

Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
18.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hep 50 dolarlik aldigim icin beni ilgilendirmiyor :D

• Başlığa tarih yazın bari... Her gördüğümde bu gece yeni, yine, yeniden zam geliyormuş gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Assault -- 4 Şubat 2022; 11:44:36 >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Depoyu fullemeyeni ayıplarlardı .Babasından araba çalan gençler 5-10 liralık alıp gezerdi akşama kadar.

• Brent petrol 92 dolari asti, bir zam daha gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

Peki sincap brent petrol varil fiyatı 2019'da 15 dolara kadar düştüğünde bizde benzin 3 lira oldu mu?

• Güncelleme diye de yeni bir nane uyduruldu. Nedense hep algı operasyonu çekiliyor halka. Zam dersek uyanırlar "güncelleme" diyelim... Bilmem kaç bin yıllık insanlık tarihinde şu döneme, şu seviyelere düşmek için ne yaptık merak ediyorum

• Salı günü benzine 70 dizele 90 kuruş zam bekleniyor.

• acaluka kullanıcısına yanıt
    2020de vadeli kontratta brent eksiye bile düştü bize yine hüsran yine hüsran :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elma kullanıcısına yanıt

yeni hedefleri 1 litre akaryakıt 1 €.

yaza doğru da 1 sterlin olacak.

• İki günde bir yeni zam haberi alıyoruz. Alın size başganlık sistemi alın size istikrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

2023'de tekrar seçilsin, bak o zaman nasıl uğraşılırmış benzinmiş, motorinmiş, gazmış. Yeterki yeniden seçilsin.

• Dün İstanbul'da trafikten gına geldi. Çocuk olmasa ve yağmur olmasa zaten araçla çıkmazdım. Hele kocamustafapaşa gibi osmanlıdan kalma at arabalık genişliğe sahip, sokakların akış yönünü de kimsenin takmadığı gelişmişlikte bir bölgede ileriden çok geriye doğru araba kullandım. Maşallah yani, milletin benzine 1€ verecek parası varmış demek ki. Hükümetlerde artık şirketler gibi olduğundan kar maksimizasyonuna göre 6-7tl boşuna bile kalmış benzin. 15TL'de hala epey gideri var gibi :P

• Bu zamlar yüzünden depo dolu geziyoruz artık, zamdan önce ne kadar alsak kar diyoruz, her zam haberinden sonra kuyruk oluyor benzinlikte. Allah sonumuzu hayır etsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

İstanbul'un nüfusu 15.5 milyon. On beş buçuk. Litre fiyatı 100 tl bile olsa servisi olmayan veya toplu taşımaya yakın olmayan insanlar yine arabayla gidecek. Bu kadar nüfusun bir şehre tıkılması delilik. Yatırımları birçok farklı şehre yaysalardı şuan İstanbul gibi birçok gelişmiş şehir olacaktı.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, şehir planlamasından haberleri yok. Hala daha yeni kurulan yerlere şaka gibi 1 gidiş ya da 2 gidiş 2 dönüşlük sözde ana caddeler yapılıyor. Örneğin hadımköy. Hazır daha yeni kuruyorsun. Belli ki 5-10 seneye nüfus patlayacak, yapsana 4-5 geliş gidiş. Fikirtepeye'de diktiler gökdelenleri. Çevreyoluna da bağlantı yolları yaptılar. Çevreyolu zaten kendini kaldırmıyordu. Şimdi bağlantı yapsan ne olacak. yarım milyon nüfusu olan yeri çıkarttın 3 milyona. Adam gibi caddeler sokaklar yapmaları lazım. Müteahhitlerden korkmayıp daire kadar otopark alanını zorunlu yapmaları lazım. Gerekirse sıra şeklinde binalardan ortadaki birini istimlak edip, diğer binalara otopark olsun diye satmaları lazım. Gerekirse yine komple bir sokağı istimlak edip, sokağı genişletmeleri, şeritleri artırmaları lazım. Onun yerine ha bire kat izni kat izni. Bir de bizde arazi geniş değil, amerikada geniş yalanı var. Arazi ile hiç bir alakası yok. 780.000km2 gayet geniş hala %80'i bomboş bir alan. Ama dediğiniz gibi İstanbul'a yığıyorlar. Onu da düzgün yığmıyorlar, sürekli kar amacı ile 1-2 şeritlik sokaklara 40 katlı binalar. Tabi en zenginler yolunu buluyor. Ya takıyorlar çakarları, en sağ şeritten akıyorlar. Ya ambulans kiralayıp, sirenleri çalıştırıp geziyorlar. Konacak yeri olanlar helikopter.

• ufradirisi01 kullanıcısına yanıt

benzin pompasi bozulmaz hocam olaya iyi yönünden bakalim  

• Brent 93 oldu, bu ay 5 TL zam bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.