Bu adamın hastalığı ile ülkece makara yapıldı , istisnalar kaideyi bozmaz Ve bugün |
Benzin ve mazota yeniden zam geldi: Bu geceden itibaren geçerli olacak (9. sayfa)
-
-
Enerji bakanı geçen gün Avrupa'daki benzin fiyatlarını söyledi... Gerçekten dalga geçiyorlar milletle ( Ya da herkes değil ama kendi güruhlarına anlatıyor tabii ki ) Hollanda'da benzinin litresi 26 liraymış yani neredeyse bizdekinin iki katı. Bakan Türk lirasına çevirdi benzinin fiyatını, bir de oradaki asgari ücreti Türk lirasına çevirseydi keşke. 1725 euro. Bu arada oralarda ( Avrupa ) çalışan kesimin çok küçük bir azınlığı asgari ücretle çalışıyor, Türkiye'deki gibi çalışan kesimin % 56'sı değil...
-
Negatif indirim diyelim biz buna. Eksi büyüme diye bir şey oluyorsa bu da pekala olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3.0 omega var sadece benzinliğe çıkıp yıkıyorum her yıkamaya çıktığımda da 100 ₺ benzin alıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Padişahım çok yaşa!
-
Bisiklet satışları artacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars.42 -- 3 Şubat 2022; 22:06:10 >
-
Hayat memattan öte bizimkisi sefa cefa meselesi açık ve net :) Ağlamanın anlamı yok.
-
-
zam değil fiyat güncellemesidir belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars.42 -- 3 Şubat 2022; 22:57:39 > -
Celladına aşık olmuşsa bir millet, revadır her türlü illet.
Bu tarz haberler paylaşıldığında başlığa tarih eklerseniz seviniriz, her seferinde küçük bir kriz geçirmek istemiyoruz artık
salamadılar bi türlü bizi, yapıştılar virüs gibi 20 yılı aşkın süredir ensemizdeler
tez zamanda giderler inşallah
yok bence o “yeğeenim bütün dünyada enerji krizi var, dünya giymeye don bulamıyor”’culardan :) sürüsüne bereket her yer dış mihrak dolu.
yoksa çoğu kişi biliyordur senelerdir akaryakıt fiyatlarının baskılandığını, verginin düşürüldüğünü ve daha yeni yükseltildiğini.
ama bütüüün yaşananları es geçip meseleyi kalkıp bütün dünyada kriz var’a indirgerseniz küfür yersiniz. çok basit bir denklem, bunu anlamamak için ya çok saf, ya da kötü niyetli olmak gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arabayı benzin istasyonuna sokamaz oldum. Kapıda yata yata çürüyecek. İnsanlara zulüm yaşatıyorlar. Yazıklar olsun..
LPG ciler üzülmesin onlarada 40 kuruşcuk gelmiş
Ben hep 50 birimlik aldığımdan şahsımı etkilemeyen artıştır.
-
hala brent petrol diyor hala dünyada böyle diyor. Dünya enflasyonla pandemi sayesinde yeniden tanıştı. adamın 30 yılda bu bi ilk dediğinin iki katını sen ayda hem de yalancı istatistiklerle görüyorsun. Türkiye'de 2018 den beri agresif bir biçimde enflasyon artışı var sanki bana 3 ayda oldu tüm olanlar.
pandemide brent petrol 0 ın altında eksi oldu eksi. o zaman ne oldu düştü mü yarıya? sonuçlarını ekonomide gördüğümüz her sorunun kaynağı demokrasiden uzak, yalan yanlış kişilerin yönetmesi ile ortaya çıkan hukuksuzluklar haksızlıklar.
Mart FEd den sonra da hala brent brent diye gezersin faizi yiyip dolar tavan yapınca.
-
Ya hocam söylediklerin tamamen doğru ve şunu eklemek istiyorum;
Tamam, dünyada Brent artıyor, kabul ve hemfikiriz. Trollere anlatamadığımız şu, bugün dolar 13,50 değii da 8 TL olarak kalsaydı benzin 14.50 yerine hadi trollerin güzel hatrı için 9.5 TL seviyesinde olur muydu? Olurdu... Kim yükseltti bu doları söylemleriyle, bir gece kafasına göre görevden almalarla???
-
Toplum hak ettiği şekilde yönetilir. Arz talep meselesi...
-
Kesinlikle öyle hocam. Şuan dolarda 8 TL üstü tamamen bir inadın sonucu ve şimdi FED depremi yaklaşıyor daha da durmayacak yerinde. bunlar da bize alamanyada ekmek 33 tl diyecekler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X