Şimdi Ara

Benzin ve Motorinde İndirim!! (5 Mayıs 2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Benzin ve motorinde indirim bekleniyor: Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 5 Mayıs 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 8 kuruş, motorinin pompa satış fiyatında ise 10 kuruş indirim beklenmektedir."
    İşte yeni benzin fiyatları
    İndirimin ardından benzinin litre fiyatının İstanbul'da 5,04 liraya, Ankara'da 5,09 liradan, İzmir'de ise 5,07 liradan satılmas bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekuru7 -- 4 Mayıs 2017; 9:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi bakalım

• Benzine 2 mi 3 mü indirim geldi motorine daha yei geliyor. Benzin ile aynı fiyata getireceğiz diyordu tayip ağa yakında dediği olacak

• mazot 4.53 , 4.43 olacak pek birşey farketmiyor po 4 liraya satıyor
  • İndirim olması güzel.

• Motorin'i Eskişehir yolu ALPET'den alıyorum 4,09 idi Ankara'da o fiyata yok o nedenle bidonlara da stokluyorum ki bir daha gidene kadar yetsin diye.

https://www.google.com.tr/maps/@39.8267329,32.5760361,3a,68.7y,270.4h,75.91t/data=!3m9!1e1!3m7!1sc5W0MZszwxFf79qubYlX3w!2e0!7i13312!8i6656!9m2!1b1!2i43
  • Bizim burdaki PO da en pahalı satıyor.4 e verse kredi kartı kampanyası vs bile uğraşmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mazot bitti bilerek 25 liralık almıştım
  • 2 mayista da lpg ye gelecekti ama gelmedi

• geçen hafta almanya'da eurodizelin fiyatına bakayım dedim. benzinlik panosunda 1.13 euro yazıyordu. bu arada asgari ücret 1200 euro gibi bir şeye denk geliyor sanırım. vodafone'da çalışan elemana sordum, 1200 eu alıyorum dedi.

akaryakıt fiyatını bizdekiyle kıyaslamak için basit bir oran orantı hesabı yapmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 4 Mayıs 2017; 12:20:41 >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde akaryakıt pahalı değil tüm Avrupa aynı hatta pahalı olan birçok yer var ama güzel bir noktaya değinmişsin alım güçleri farklı

• yabuburak Y kullanıcısına yanıt
    ordaki fiyati kur ile carpip cikan sonucu karsilastirinca pahali denilebilir ama aslinda bize gore sudan ucuza aliyor adamlar.

yani en nihayetinde dunyanin neredeyse her yerindeki yakit fiyatlari bizden daha UCUZ.

• IORI kullanıcısına yanıt
    O istasyonla bi bağınız var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

O istasyonla bi bağınız var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Herhangi bir ilişiğim yok, aslen Polatlı'lı olduğum için gidip gelirken sürekli oradan alırım.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Bir depo benzini adam 65 euroya dolduruyor.asgari ucreti 1500 euro.bizde de 1400 tl yani 65 tl ye depo doldurucaz anlayin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.