Şimdi Ara

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
13.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değil artık 50 liralık da vermeyecekler , en azında 50 liralık alıyorumculardan kurtuluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_basar7 -- 13 Ocak 2017; 10:8:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

Başkanlık seçimine doğru yine tavan fiyat uygular. Kısa süreli fiyatlar bir nebze düşer ve seçim sonrası kaldığı yerden devam eder.

Şuan dış güçler doları yükseltiyor buda akaryakıtı yükseltiyor narası atacaklar.

Bir yandan batıya öfkelendirirken diğer yandan başkanlık kasacaklar. Başkanlığa karşı bize böyle yapıyorlar diye.

Bugün çıkıp faiz lobisi dedimi sen gör alkış tufanını...

Yurdum seçmenide ulan verginden kıs o zaman diyemeyecek.

Önümüzde ki süreçte gelen 1 lira zammı görmeyip 2 kuruş indimi "vatan hayinisiniz bunu neden paylaşmıyorsunuz" diyecekler.

Bu halka her şey müstehak.

başımızda bunlar varken şu mehşur dış gücün müdahale etmesine gerek yok zaten :D kendi kendimizi rezil ediyoruz yeterince.

sen fetoya bilerek ve isteyerek devleti emanet et, sonra darbe olsun dolar yükselsin "doları dış güçler yükseltiyür de"

sen yıllarca suyiye'nin bölünmesi için teror örgütlerine silah gönder, destek ver, yaralılarını hastahanelerinde tedavi et sonra bu örgütler ülkende bomba patlatınca dolar yükselsin "doları dış güçler yükseltiyür de"

sen yıllarca pkk'ya çözüm süreci diye göz yum, gelsin bomba patlatsın, bundan dolayı dolar artsın "doları dış güçler yükseltiyür de"

sen yıllarca üretimi desteklemek yerine kamu kuruluşlarını üç kuruşa sat gelen paraları inşaata, yola göm, yandaşa dağıt; üretim olmadığı için ülkeye dolar girmesin "doları dış güçler yükseltiyür de"

sen ülkedeki rejimi değiştirmeye çalış, diktatörlük rejimi için anayasayı değiştirmeye uğraş bundan dolayı dolar yükselsin "doları dış güçler yükseltiyür de"

Son aylarda dolar karşısında en fazla değer kaybeden para birimi meksika pezosundan sonra TL oldu. Suriye parası bile TL karşısında değer kazandı.

arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki sizlere ahaberden anlatıldığı şekliyle doların yükselişi dış güçlerden kaynaklanmıyor tamamen başımızdekilerin beceriksizliğinden oluyor.

• A haberi izliyorum, dolar 2TL, benzinde indirim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzine neden iki günde bir zam geliyor lan şerefsizler bir açıklayın bakalım, benzinliden fazla dizel binek araba var piyasada. Kamyon otobüs filan deme bana onlar zaten 10 numara yağ kullanıyor.
  • Yine mi zam daha dort bes gun once zam gelmisti.
  • Oooo istikrar, alırım bir dal
  • quote:

quote:

Başkanlık seçimine doğru yine tavan fiyat uygular. Kısa süreli fiyatlar bir nebze düşer ve seçim sonrası kaldığı yerden devam eder.

Şuan dış güçler doları yükseltiyor buda akaryakıtı yükseltiyor narası atacaklar.

Bir yandan batıya öfkelendirirken diğer yandan başkanlık kasacaklar. Başkanlığa karşı bize böyle yapıyorlar diye.

Önümüzde ki süreçte gelen 1 lira zammı görmeyip 2 kuruş indimi "vatan hayinisiniz bunu neden paylaşmıyorsunuz" diyecekler.

artsa da bunların lehine düşse de, ,cepte para olmasa bile vatandaş medya sayesinde hipnoz ediliyor.

• Ülkede hersey iyi giderken baskanligi isteyecek halleri yok , ortamin kotu olmasi lazim ki baskanligi kurtulus olarak gorsun insanlar.
  • ama yol yaptılar
  • Benzini bari bir kere es geçin ya. Benzinli araba aldık km de 60 kuruşu aştı tükettiğimiz.
    Yurt dışında V6 araçlar bu kadar tüketmez. Ne benzinmiş. Zam üstüne zam.
  • Onceki zamda doldurdugumuz depo daha bosalmadi ki yetisemiyoruz...
  • önceden partileri ve onu yönetenleri suçlardık mesela

anap - turgut özal suçlu
    dyp - tansu çiller suçlu
    refah partisi -erbakan suçlu
    dsp -ecevit suçlu

akp - dış güçler ve faiz lobisi,dolar suçlu
  • Yakında sadece gaz alarak 100x4, 100x5 lik kampanyalara katılabileceğim, benim için zam değil yani, teşekkürler sipirmen
  • Artik bu zam ekmek gibi su gibi temel ihtiyac oldu. Hergun bir ogun gormezsem rahat edemiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

quote:

quote:

artsa da bunların lehine düşse de, ,cepte para olmasa bile vatandaş medya sayesinde hipnoz ediliyor.

Hususi kanal 7 ye bakıyorum dolar artışından beri. Birazda haberleri erken başlıyor diye izliyorum.

Günlerdir, haftalardır, aylardır dolar artışını göstermediler.

Dün baktım tekrar dolarda büyük düşüş diye haber yaptılar. Sürekli kanal 7 izleyen ve ekonomi takip eden biri doların seviyesini görünce şok olmuştur

Hiçbir zam haberi yok ya. Görsen ülke güllik gülistan sadece fetöyle mücadele ediliyor sanacak.

• Bunlar hep israyilin ve benzin lobisinin oyunları.batı bizi kıskaniyir. İnşaaaaaaallah başkanlık gelecek benzin 1 tl olacek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her aleyhte yorum olan konu gibi buda birçok kez şikayet edilecek ve kaldırılacak, gerçekler işlerine gelmiyor. gözleri kör bazı insanların
  • allah belalarını versin yeter lan bu ne böyle 21 günde 32 krş zam yapıldı. günde 1 kuruştan fazla zam demek bu.

biz hala sesimizi çıkartmayalım. biz sustukça 6 da olur 10 da olur. elin gavuru hakkını savunmak için sokaklara dökülür biz hakkımızı savunmak için susarız sadece. sadece ölümüne bağlı olduğumuz kişiler için dökülürüz sokağa. gelin boykot edelim araba kullanmayalım türkiye geneli satış olmasın. gelin fiyatları eleştirelim ona da yok.

• keremyan kullanıcısına yanıt
    +999999999999999999

bunlar sütten çıkmış ak kaşık. teröristler arttırıyor doları
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    milletvekillerinin, baro başkanlarının avukatların tomalarla tazyikli sularla müdahale edildiği, karga tulumba edildiği ülkede vatandaş ne yapsın hocam. baskı ve sindirme politikası sert müdaheleler. gezi olaylarını unutmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.