Şimdi Ara

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
13.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de şu var ağustos 2012'de benzin 2.50 dolar idi . şimdiki kurla 9.4 lira yapıyor
  • En basitinden bunu yapın.

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI
  • Sorumlusu yine kılışdar, CHP zihniyeti, dış güçler, faiz lobisi ve Almanya'dır. Bizim millet büyük resmi gördüğü için bu zamlar onların görüşlerini zerre değiştirmez. Değil 6 lira 8 lira da olsa benzin, bu algı yönetimi devam ettiği sürece iktidara hiçbir zararı olmaz.
  • Arkadaşlar sizce de toplu tepki göstermenin zamanı gelmedi mi? Kullanmayalım araçlarımızı. Ben son 1 aydır neredeyse hiç kullanmadım. Şunu 3 gün yapsak elde edemeyeceğimiz bir şey yok. Yakıtın üzerinde 3 lira vergi varken istesek 3 liraya bile indirtiriz. Ama millette zerre birlik beraberlik yok. Zerre fedakarlık yok.
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    o zaman birde şöyle düşün. bırakın artık savunmayı ya!

ağustos 2012 asgari ücret 408 dolar

ocak 2016 asgari ücret 342 dolar !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 13 Ocak 2017; 11:15:23 >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    ben kesinlikle savunmuyorum .o fiyata doğru gidiyor anlamında yazdım .
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    o zaman pardon :) savunma olarak anladım. kaldı ki 2012 de petrol varil 115 dolar seviyelerinde bugün 55 dolar seviyelerinde bu hesapla yediğimiz kazık ortada
  • Daha durun, geçen haftayla bu haftaki dolar kuru aşırı yükseldi. Bu dolardaki yükselmenin benzine yansımasındaki ilk dalgaları.
    Haftaya en az 2 zam daha gelir ki 15 er kuruştan en az 30 kuruş daha zam bekliyorum ben.
  • İdarecilerimizin bizleri sevmediği ve düşünmediği en pahalı akaryakıttan belli oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa bizi kıskanıyor !
  • Hergun zam haberi geliyor bir depoyu doldurup bitiremeden zam geliyor nasil depolari dolduracaz hergun 1000 km yol yapmiyorsanjmiz tabi :)
  • benzine gelen zamın bir haber değeri yok bence. bu her gün yaşanan rutin bir olay. Olur da eğer bir gün zam gelmezse onu haber yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

En basitinden bunu yapın.

13 Ocak 2017 çeşitli ülkelerdeki benzin fiyatları.

• Şunu peşin peşin 5 lira yapın da.Siz de kurtulun biz de. Alternatif arayalım. Saat 6:15 de kalkacağımıza saat 4 de kalkar yollara düşer ya yürürüz ya da o saatte otobüs dolmuş bulabilirsek okula gideriz. Zorunlu olmasam kapının önünden çıkarmayacağım arabayı !
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Gülmekten öldüm hocam.

Güleriz ağlanacak halimize.
  • TzisTa kullanıcısına yanıt
    bunun basılabilir versiyonu var mı?

edit başka versiyonunu buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 13 Ocak 2017; 12:55:55 >
  • by_carisma33 kullanıcısına yanıt
    Sonbahara kadar 5tl ile kurtulacaksak direk 5 tl motorin için iyi bile bence. Bu yıl motorin 5 i geçer bu gidişle
  • Konu başlığını akaryakıt zamları genel başlık olarak düzeltelim.
    Her hafta yeni bir başlık açılıyor, zamları takip etmek zor oluyor.
  • Eskiden vangölü canavarı vardı şimdide faiz lobisi var.nedir ne değildir kimdir inmidir cinmidir belli değil
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Sen bunu as onlar anlar. Zaten alayı yalancı bunların. Dokunmaz yani onlara.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.