arkadaş bugün aracına sigorta teklifi aldı araba 2004 lada vega 5000-6000 TL piyasası var sigorta poliçesi teklifi en ucuz kooparatif teklifi 543 TL .yorumsuz
senede 10 ton mazot kullaniyorum traktor ile getirdigimiz su abdest aldirmayacam boyle giderse
Jehat_40
kullanıcısına yanıt
2016 yılı için beklenen toplam vergi geliri 459 milyar₺ Bunun 276 milyar₺'si KDV ve ÖTV'den beklenmekte. Yani vergi rekortmeni yine vatandaş.
Bunuda benden duyun. Parfüm, şampuan, deodorant, diş macunu, ayakkabı boyası gibi ürünlerin ithalatında %25 ilave gümrük vergisi alınmasına karar verilmiş. Geçmiş olsun.
Dış güçlerin faliyet gösterdiği ülkelere bir bakarsak,zamanında SSCB şimdi Rusya,Kuzey Kore,Çin,Türkiye.Acaba ortak noktaları ne?
a haber izleyin arkadaşlar orda hiç zam haberi yok.Neyse bizleri geçtim taksi şöförleri,hat sahipleri,dolmuşçular,nakliyeciler ne düşünüyor merak ediyorum.
ismail671
kullanıcısına yanıt
Plakayı git Osmaniye filan yap. Bu büyük şehir plakası saçmalığı ile kol gibi sigorta fiyatı çıkarıyorlar.
Bide demezler mi sigorta fiyatları düşüyor diye.
İşyerine yakın ev tutmak lazım toplu taşıma pahalı benzim pahalı..Yürüyenlerede ek vergi gelirse ne mutlu
hoksi
kullanıcısına yanıt
Zammı yapıştırıyor onları ilgilendiren ne var fiyatlar düştü 2 sene önce indirim mi oldu. Sana bana ötv var onlara yok az kazanıyorlarmış ya milyonluk plakalar
ersin07E
kullanıcısına yanıt
hocam aynı oranda zam yapsalar taşıma ücreti benzin litre fiyatına gelir.
biz benzine yatıracak parayı zor bulalım bizim vergilerimizle valilerin altına 2,0 motor bilmem kaç yüz bin tl lik bu araçları verin siz. bu araçların deposunu doldurmak kolay mı? sonrada benzine neden zam geldi. fluence neyinize yetmiyor????
eyy asgari ücrete mahrum edilen vatandaş. gör bunları aç gözünü. sen cefasını çek başkası sefasını sürsün. halinden memnunsan sorun yok zaten bu şekilde devam et otobüs/metrobüs ile sıkış tıkış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 13 Ocak 2017; 15:9:31 >
zamlar yansımış bile opet güncellemiş fiyatları
Or_ByO
kullanıcısına yanıt
O ne ki k.çı kırık ilçe müftüsü bile sıfır passata binicem diye 9 takla atıyor.
Or_ByO
kullanıcısına yanıt
Hayda adam koskoca teksas eyalaetı valısı pardon kırıkkale ili valısı 270 bın kısılık dev bır sehır o sehre yakısır :):)
quote:
Orijinalden alıntı: halilcc
zamlar yansımış bile opet güncellemiş fiyatları
web sitesindekiler daha guncellenmemiş rakamlar. üstüne 11 krş koy
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
biz benzine yatıracak parayı zor bulalım bizim vergilerimizle valilerin altına 2,0 motor bilmem kaç yüz bin tl lik bu araçları verin siz. bu araçların deposunu doldurmak kolay mı? sonrada benzine neden zam geldi. fluence neyinize yetmiyor????
eyy asgari ücrete mahrum edilen vatandaş. gör bunları aç gözünü. sen cefasını çek başkası sefasını sürsün. halinden memnunsan sorun yok zaten bu şekilde devam et otobüs/metrobüs ile sıkış tıkış.
Bu aracın modeli ve fiyatı nedir acaba?merak ettim.
Depoyu niye dolduruyoruz onu anlamadım.
1 kerede kimse benzin almasın protesto edip. 1 haftaya fiyatlar ne hale geliyor görürüz.
Or_ByO
kullanıcısına yanıt
Son Güncellenme Tarihi : 13.01.2017
yazıyor ama
bende onu söylüyorum millet koyun gibi bakıyor. tüm şehirler birleşip proteto etsin bırakın araçları toplu taşıma kullanın yürüyüş yapın tepkiyi gösterin diye ama ekmek almaya bile arabayla giden rahatına düşkün türk milletinden bunu beklemek zor gibi.
halilcc
kullanıcısına yanıt
yeni fiyatlar 14 ünden geçerli çünkü. yarın bak benzin 5,5 tl olarak görürsün.
Arabam yok lakin dediğiniz ekmek yemeyin gibi birşey hocam. Taşımacılık yapan bir yığın sektör var.