Şimdi Ara

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
13.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

Arabam yok lakin dediğiniz ekmek yemeyin gibi birşey hocam. Taşımacılık yapan bir yığın sektör var.

Bireysel kullanımdan bahsediyorum. 1 aile erkek kadın ve çocuk olarak 3 araba ile evden ayrılıyor. Toplu taşıma kullanın kardeşim. İşini yapan gitsin aldın mazotunu. İşine giden metro ve otobüsle gitsin. Halkın yarısı bunu yapsa zaten 1 haftaya fiyat dibe iner.

Bizde nerde tabi protesto etmek, hakkını savunmak. Söyleniriz, yarına unuturuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Depoyu niye dolduruyoruz onu anlamadım.

1 kerede kimse benzin almasın protesto edip. 1 haftaya fiyatlar ne hale geliyor görürüz.

Depoyu bi fulleyelimde yapariz sonra protesto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Depoyu niye dolduruyoruz onu anlamadım.

1 kerede kimse benzin almasın protesto edip. 1 haftaya fiyatlar ne hale geliyor görürüz.

Depoyu bi fulleyelimde yapariz sonra protesto

• Arkadaslar nasil ki dolar düştüğünde akaryakit fiyatlari düşüyorsa yukseldiginde de zam gelmesi gayet dogal. Fazla abartmamak lazim.
  • Bu zam,bu halka vız gelir tırıs gider!
    Kimse bizi sınamasın!

Eyy Ameriğa
    Ey Avrubaa
    Ey İsrayil
    Eyyyyyy .... Ne söyleyeceğimi unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Arkadaslar nasil ki dolar düştüğünde akaryakit fiyatlari düşüyorsa yukseldiginde de zam gelmesi gayet dogal. Fazla abartmamak lazim.

Şaka di me?
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    O tezde çürüdü. Artık ondanda okkalı para alıyorlar
  • Yapılan yollar koşu yoluymuş arabaya gerek yokmuş
  • quote:

Arkadaslar nasil ki dolar düştüğünde akaryakit fiyatlari düşüyorsa yukseldiginde de zam gelmesi gayet dogal. Fazla abartmamak lazim.

Nedense giren çıkan vatandaşa oluyor. Devlet, benzinden alınan 2 lirayı geçkin vergiden biraz daha az alsa nolur? Kur yükselmesi vatandaş yüzünden mi ki vatandaşa yükleniyor.
  • quote:

quote:

Arabam yok lakin dediğiniz ekmek yemeyin gibi birşey hocam. Taşımacılık yapan bir yığın sektör var.

Bireysel kullanımdan bahsediyorum. 1 aile erkek kadın ve çocuk olarak 3 araba ile evden ayrılıyor. Toplu taşıma kullanın kardeşim. İşini yapan gitsin aldın mazotunu. İşine giden metro ve otobüsle gitsin. Halkın yarısı bunu yapsa zaten 1 haftaya fiyat dibe iner.

Sen burayı Abd sandım sanırım. Bir ailede 3 araba çok çok az kişide var. Toplu taşıma balık istifi gibi kucak kucağa oturuyor millet.

Sen farklı bir yerde yaşıyorsun heralde

• Ülkede böyle gerizekalılar oldugu müddetçe bu ülke bu saatten sonra gram ilerleyemez...

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmrtx -- 13 Ocak 2017; 15:53:49 >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Şaka mı yapıyorsun ciddi misin?

Bir örnek: 13 Mart 2015 yılında dolar fiyatı 2.61, aynı tarihte 95 oktan benzin fiyatı 4.60 lira.
    Dolar düşünce ülkede benzin fiyatını düşürmediler. Dolar 2.5 lirayken biz bu ülkede 5 liradan benzin aldık. Yandaş olacağım derken işin cılkını çıkarmayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

quote:

Sen burayı Abd sandım sanırım. Bir ailede 3 araba çok çok az kişide var. Toplu taşıma balık istifi gibi kucak kucağa oturuyor millet.

Ataşehirde yaşıyorum. Binada 2 arabadan aşağıya kullanan Yok neredeyse. Bu trafik neden kaynaklanıyor sanıyorsunuz ? Millet yemek yemiyor kredi ile araba alıyor. Almasınlar. Toplu taşımalarda rezil ama araba sayısı hiçde az değil, toplu taşıma sayısı arttırılsın. Her türlü suç hükümet ve Büyükşehir belediyede.

• Dolar yükseldiğinde anında tepkime zam oluyor , ama düştüğünde fiyatlar düşmüyor. Soğana çevirdiler vatandaşı.
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    Kardesim benzin fiyati sadece ic piyasadaki dolar fiyatina gore belirlenmiyor. Petrol fiyatlarinin yuksek olup dolarin dusuk oldugu zamanlarda da 5 lirayi gordugu olmustu. Her seyin bir sebebi var yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

quote:

Ataşehirde yaşıyorum. Binada 2 arabadan aşağıya kullanan Yok neredeyse. Bu trafik neden kaynaklanıyor sanıyorsunuz ? Millet yemek yemiyor kredi ile araba alıyor. Almasınlar. Toplu taşımalarda rezil ama araba sayısı hiçde az değil, toplu taşıma sayısı arttırılsın. Her türlü suç hükümet ve Büyükşehir belediyede.

Türkiye Ataşehirden oluşmuyor dostum. Tüketim bu, kapitalizm her şeyi yaptırır.

Sende bakan gibi paran yok ama akıllı telefonun var deme

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Petrolün varil fiyatı son 2 yılda dünyada ne olmuş bak istersen. Bizde dolar yükseldi ama dünyada petrol düştü en çok deger kaybeden de bizim paramız ama bunlar hep amerigan oyunu. Suçu başkasına atıyorum.
  • quote:

Kardesim benzin fiyati sadece ic piyasadaki dolar fiyatina gore belirlenmiyor. Petrol fiyatlarinin yuksek olup dolarin dusuk oldugu zamanlarda da 5 lirayi gordugu olmustu. Her seyin bir sebebi var yani.

İlk mesajınızı bir okuyun o zaman. Dolar yükselir benzin yükselir demişsiniz? Petrol Varil fiyatları konusuna girelim mi?

Petrol varil fiyatı son iki senedir tarihinin en diplerinde seyrediyor. Bence varil fiyatına hiç girmeyelim çünkü o konuya girersek hepten haksız duruma düşersiniz. Bütün dünyada petrol varil fiyatları düşerken, Türkiye'de kademeli olarak benzin fiyatları arttı.

Yani hesap yapacak olursak: Petrol Varil Fiyatları dünyada azalırken hatta tarihinin en ucuz dönemlerini yaşarken ve dolar fiyatı 2.7 seviyelerinde gezerken biz burada benzine 4.8 lira para veriyorduk. Her şeyin bir sebebi yokmuş demek ki.

• İngilteredeki zammı niye haber yapmadın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.