Şimdi Ara

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
13.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarından itibaren benzine 13-14, motorine 11-12 kuruş zam bekleniyor arkadaşlar. doldurun depoları.

• Gece gece güldüm vallahi

Biz de geçen akşam arkadaşlara yemeğe gittik tv de ATV açıktı. Yemek bitene kadar memleketimizin dünyanın en güvenli en huzurlu yerlerinden biri olduğunu ve ekonomimizin dış mihraklara rağmen dünyanın en iyi ekonomilerinden biri olduğunu Allaha şükür tek derdimizim BAŞKANLIK olduğunu anlayıp gönül rahatlığıyla evime geri geldim
  • "Benzin ve Motorine Zam Ana Konusu" açmanın zamanı geldi, her gün zam geliyor
  • inanmıyorummm
  • Yuh artik 2 gunde 1 benzine zam
    Yetisilmiyor su kart kampanyalarina bakip kombo yapmak lazim
  • başkanlık olsaydı zam olmazdı
  • Patron çıldırdı
  • Şaka gibi ya
  • müstehak bize
  • Yeter ama artık ya
  • Yetmez ama evet!!
  • Petrol zengini din kardeşimiz Arap ülkeleri Türkiye de artan petrol fiyatlarını dengelemek için 5 tanker ham petrol göndereceklermiş
  • BENZİNE 14 KURUŞ, MOTORİNE 12 KURUŞ ZAM

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 14 kuruş, motorinde ise 12 kuruş zam beklendiğini duyurdu
  • Başkanlık seçimine doğru yine tavan fiyat uygular. Kısa süreli fiyatlar bir nebze düşer ve seçim sonrası kaldığı yerden devam eder.
  • bir başkadır benim memleketim...
  • Hep 50 aliyordum artik 75 almak lazim
  • Doldurmayın depoları siz doldurdukça onlar arttırıyor aciliyeti olmayanlar almasın her hafta zam gelmeye başladı
  • Aman boşluk kalmasın tam köküne kadar
  • quote:

Vurun daha ölmedik

Yazmıştım 1 ay kadar önce ama TAMAM LAN ÖLDÜK,ÖLDÜK
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

Başkanlık seçimine doğru yine tavan fiyat uygular. Kısa süreli fiyatlar bir nebze düşer ve seçim sonrası kaldığı yerden devam eder.

Şuan dış güçler doları yükseltiyor buda akaryakıtı yükseltiyor narası atacaklar.

Bir yandan batıya öfkelendirirken diğer yandan başkanlık kasacaklar. Başkanlığa karşı bize böyle yapıyorlar diye.

Bugün çıkıp faiz lobisi dedimi sen gör alkış tufanını...

Yurdum seçmenide ulan verginden kıs o zaman diyemeyecek.

Önümüzde ki süreçte gelen 1 lira zammı görmeyip 2 kuruş indimi "vatan hayinisiniz bunu neden paylaşmıyorsunuz" diyecekler.

Bu halka her şey müstehak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.