Şimdi Ara

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
1
Favori
13.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne düşünerek bu kadar zam yapılıyor. benzin pahalı diye tüp takırdık onada binemez olduk.
  • Her gün zam mı geliyor anlayamadım bir türlü dün fulledim Allahtan
  • Bir depo yakıta 6 ay da 50tl fark nedir arkadaş. Hangi ülkede böyle bir zam politikası var, rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

En basitinden bunu yapın.

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI

13 Ocak 2017 çeşitli ülkelerdeki benzin fiyatları.

Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI

Bu listeyi iyiki gördüm, İspanya hariç kafa Avrupa ülkelerinden iyi durumdayız. Teselli oldum. Avrupa bizi kıskanmakta haksız değilmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben doldurdum
    125tl aldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litresi 10 TL olsa da "ben toplu taşıma kullanıyorum arabası olanlar düşünsün" diyen kıt akıllılar hiç bitmeyecek. Biz daha beterini hak ediyoruz da neyse...
  •  Benzin ve motorine zam bekleniyor! DOLDURUN DEPOLARI
  • Zamcik yazan yok mu?
  • Bi depo fullemeye araba parası çıkıyor anasını satayım ciğerimizi söktün istikrar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Bi depo fullemeye araba parası çıkıyor anasını satayım ciğerimizi söktün istikrar

verın abı oyları
    burdan yazmakla ne zammı dusururler ne sesınızı duyarlar
    boyle devam edın
  • Daha benzinlikten çıkmadan yeni zam geliyor. vay anasını.

Meksika'da benzine zam yapılınca ortalık yıkılıyor. Burada kimsenin umrunda değil.
  • Daga once de yazdim. Bu baslik sabitlensin. Zaten haftada iki kere zam var akaryakita
  • Death Time kullanıcısına yanıt
    O tren kaçtı artık. Bir gecede 7TL olsun gene ses çıkaramayız. Herkes korkuyor. Esnafı gezince kriz var diyorlar. Hani TV'lerde bir şey yok gibi gösteriliyor. Muhalefet de bittiğine göre artık iyi günler geride kaldı. Anayasa da değişsin siz ondan sonra görün...
  • Ulan arabayı aldık kapının önüne koyduk kıpırdatmaya korkuyoruz. Bu gidişle satacağım ya of of

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bi konu açıldığında 14 ocakta zam gelecek dediğimde yalan diyen artık depoyu doldurmaya gidince inanır
  • zam falan yok ya...ahaber güncelleme var dedi.
    abartmayın bunlar hep dış mihrakların oyunu.
    oyuna gelmeyin.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Daha alırken arabanın(sıfır araç) iki katı vergi, yıllık iki taksit MTV, sigorta, ticarilerde her yıl bineklerde 2 yılda 1 Fenni Muayene, Egzos testi( Varsa gaz testi), kasko (tercihen ama TR şatlarında gerekli bence), yıllık bakım ve üstüne bol ÖTV ve KDV li benzin.

Kasko niye şart; p.ştun biri gelir arabana vurur ve bişey yok olmamış devam eder, sonra bi bakmışın kul hakkı, haram konularınnda dışarıda ahkam keser. İşte bu yüzden şart.

Yazarken insan yoruluyor anasını satim.

Allahım sen bu millete acı dicem ama bu millet kendine acımıyor ki! Zevk alıyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 13 Ocak 2017; 14:46:48 >
  • Müslüman Müslümanı Türkiye de Beceriyomuş Bunu Anladık ..
  • rdvanayazz kullanıcısına yanıt
    Sayın Cumhurbaşkanımız doları bozdurun dediğinde 3,4 şimdi 3,8 artık bozduracak dövizde kalmadı galiba sıra da ne bozduracaz çok merak ediyorum
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Bunun Adı TECAVÜZ dür Devlet bize yaslıyo acıkcası budur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.