SLM..1998 MODELASTRA GLS ARACIMA ATİKER MARKA SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRDIM. BENİM TEK SORUNUM ARACI İLK ÇALIŞTIRDIĞIMDA BENZİNDEN GAZA GEÇİŞTE ARACIN BİRDEN GAZ KESMİŞ GİBİ ÖNE DOĞRU YIĞILMASI VE GAZ VERDİKÇE HOPLAYIP ZIPLIYOR.GAZA GEÇİŞ ISISI 25 DERECE. MOTOR ISININCA SORUN OLMUYOR. BU NEDENLE ISINANA KADAR MOTOR DEVRİ 2000 İ GEÇMEMEYE ÇALIŞIYORUM.
sanıyorum bu normal çünkü benzinden gaza geçerken benzin kesildigi üzre gazı almaya başlayana kadar saniyelik bi öne yıgılma yaşaması normaldir ve aracı özellikle soguk aylarda ısındıktan sonra gaza almak en güzeli zaten ama yine de kuşku yaşıyorsan bir baktır selametle
ama sorun yaşamayan arkadaşlarım var kışın bile hiç anlamadan gaza geçiyor arabaları..
Bu yığılma narmal sayılır ama sorun yaşamayan arkadaşlarım var dediğin için şimdi sen bunu problem ediceksin belli.Ancak bu birazda lpg sisteminin montajı markası araba nın motor kalitesine göre deişir.yani farklı markalar farklı tepkiler verir.Birde aracın bakımlı olup olmamasına göre farklılık lar gösterir. Bence başka problem yoksa bunu problem etme.Gazlamaya devam.
Herkese merhabalar, Sorularınız ve sorunlarınız için bize buradan da ulaşabilirsiniz...
FS Otogaz BRC Kocaeli 2A Mühendislik Yetkili Servisi
Benzinden gaza geçerken benzini tamamen bitirdikten sonra gaza geçirin. Benzini bitirmeden gaza geçirmeyin. Ve ayrıca o yığılma normaldir.
benim arıza ışığı yandı gidip okuttup 2 arıza yazıyodu 1. zengin karışım 2. lamda ayarı sınırda gibi okuyan adam tüpten kaynaklanıyo dedi bilgisi olan varmı voltran sgı takılı seat cordoba 2004 model yada başından geçmiş olan varmı çözümleri paylaşalım