|
Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi (8. sayfa)
-
-
400 sene önce bilimden uzaklaşıp hurafelere bu kadar bağlanmasaydınız şimdi her şey çok daha farklı olurdu. Dırdır yapmayı bırak.
-
2 güne kalmaz daha kötüleri gelir rahat olun neyde indirim yapsa geri çekse kol gibi sokmadan bırakmazlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
109 dolara gerilemiş, üste indirim de yapmaları lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek istediğim mesele 1 doların kaç tl olduğu değil, ister 10 tl olsun ister 100tl olsun, önemli olan senin ne kazandığın.
Herkes tarım tarım diyor ama samimi olarak soruyorum, devlet tarımı geliştirmek için ne yapmalı? Sizin öneriniz nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 9 Mart 2022; 22:39:14 > -
Ters köşe olmayız inşallah.
ingilizlere kaptıran derken Yine Atatürk alerjisi mi var bunlarda istanbulu ingilizlere satan abdülü görüyorlar mı acaba!
bunların yüzünden ülke batmış taptığı osmanlı istanbulu satmış suçlusu Atatürk oluyor dimi bunlar 1500 yıl geçmiş soyu sopu insan olamamış çok şaşırtıcı kanları bozuk demekki düzelmiyor insan olmak için.
-
taptığınız adam istanbulu ingilizlere sattı ona lafınız yok, doların 18lere çıkmasını sağlayan hükümetine lafın yok ülkedeki herkes ile düşman olan abine lafın yok üretim yapmayan rteye lafın yok gelmişsin burda ülkenin kurucusuna hakaret ediyorsun terbiyesiz
-
Fatih Sultan Mehmet bugün canlansa ilk işi bunları astırmak olurdu herhalde
-
şöyle acıması olmayan bir başkan gelsede şunların alayını bu ülkeden arap ülkelerine sürgün etse çok sevdikleri arapların yanına atsa bu çöpleri sıkıldım artık bu zombilerden ya
-
hocam 20 yıl boyunca chp iktidar olsaydı bu saydıklarınızın yarısını bile yapamazlardı; yapamazlardı diyorum çünkü onların zihniyetinde sözde herşeyi yapıyorlar ama icraatta sıfır...
ben akp ye yıkıcı eleştiride bulunmak istemiyorum zira eldeki yapılan-yapılacak icraatlar ile idareli bir şekilde ekonomiyi çevirmeye çalışıyorlarlar, ben iktidarın her yaptığını tasvip etmiyorum ama sağduyulu bir vatandaş iseniz iktidarın yaptığı hamlelere hak vermemiz gerekir: iktidar şuanda özellikle dünyadaki genel ekonomik kriz ile mücadelede yinede iyi işler çıkarıyor, ülke yönetmeyi bırakın biz ev geçindirirken kılı kırk yararak adımımızı atıyoruz onlarda dengeli bir siyaset izlemek zorundalar birileri üzülüyor ama bilin ki sevinen yok şuan üzülen insanların karşısında
-
ustam ülkemizi bırakıp gidemeyeceğimize göre ülkedeki ekonomik krizlere de göğüs germesini bileceğiz, ha şimdi demeyin neyin kafasını yaşıyorsun; bu ülkeyi dışarıdan yıkamadılar içeriden de yıkamayacaklar her şeyin bir hal çaresi bulunur elbet yeterki sabırlı olmasını bilelim: dünya genelinde çok büyük bir oyun oynanıyor sadece büyük resmi henüz göremedik...
-
Bu troller çok yüzsüz. Belki de yüzsüz oldukları için trolldürler tam bir paradoks.
Belediyelerin bile seçim vaatlerini didik didik edenler tek adamlık sistemiyle verilen vaatlerden hiç söz etmiyor.
Gideceksiniz emin olun siz bile aaa nasıl oldu kaybettik diyeceksiniz
1 dolar= 1,5 TL civarı olsa idi; 1 LT benzin vergilerle 1,5 TL civarı olurdu, bunun sonucu benzine, motorine gelen zam 2 TL değil, 10 kuruşlar civarında olacaktı, ve biz zam olsa bile bu kadar kötü etkilenmeyecektik.
Demek ki neymiş; dolar 14 TL olduğu müddetçe sadece benzin değil, her türlü üründe satın alma gücümüz kötü olacaktır.
Netice itibariyle; hayatımız dolara endeksli, paramızın değeri yükselmedikçe, dolar kuru düşmediği müddetçe hiç bir şey düzelmez.
Dolar nasıl mı düşer ?, onu ekonomistler cevaplasın.
Sonuç;
Dolar 14 TL olduğu müddetçe bu memleketten bir cacık olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 9 Mart 2022; 23:26:14 >
-
Bunun adı güncelleme değil indirim. Hatta reis vurdu yumruğu indirdi. Yere serdi.
hocam amerikada çalışan adamın maaşı türkiyede çalışan adama göre çok cazip fakat bu adam kira vermiyor mu elektrik su market gideri yok mu bunlarında kaba bir hesabını yapıp yazabilseydiniz iyi olurdu; tamam amerikadaki hayat şartları türkiyeden çok çok iyi olabilir ama neden amerikanın ekonomisi türkiye ekonomisi ile denk bir şekilde kıyaslanıyor bunu anlamıyorum...
-
Aynen kanka dış güçler 🐑🐑🐑🐑🐑🖕🖕🖕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hep aynı söylem büyük oyun oynuyor kardeşim öyle eyyy Amerika sen kimsin yaa ile oyuncu olunmaz ya da onların doları varsa bizim de Allah’ımız var denmez. Ülke yönetmek özellikle de dış politika aynı bir satranç turnuvasına benzer doğru adımlar atıldığında kazanılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Mart 2022; 23:10:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X