Şimdi Ara

Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
13.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncellemeden sonra yumuşak radikalden ve en çok toprak kaybeden padişahı avatar yapan trollden bir güzelleme bekliyoruz. hadi troller meydan sizin, işte indirim geldi.

• titanichay kullanıcısına yanıt

Dizele gizli bir savaş açıldı kaldırılmak isteniyor zararlarından dolayı.Bu işin başlaması wosvagen emisyon skandallarına kadar dayanıyor.Aslında gizli filanda değil açık açık avrupa dizeli bırakıyoruz dedi.Benim dizel aracım olsa satar param varsa hybrid bir araç bakardım.Türkiye'de bir 20-25 yıl daha dizel devam eder etmesine de o zamana kadar atı alan üsküdarı geçer tabi benzin alabilirse Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi 

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

reis sizi düşünüyor indirim yapıyor, halay çekeceğinize ettiğiniz lafa bak...Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi 

• Sıkıntı yok Erdoğan’a desteğe devam.

• Türkiye'nin takip ettiği petrol borsası belli.

Fiyatların durumu belli. Artınca zam geliyor düşünce indirim geliyor.

Şimdi troller devam cücük kadar beyninizle espri yapmaya devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Hazirim tşklr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artizt kullanıcısına yanıt

Rica edrm

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz da Caravelle yerine alabileceğim hibrit araç yok. Benimde dizel hakkında görüşlerim aynı. Ama nakliyat konusunda dizelin bertaraf edilmesi pek mümkün görünmüyor

• Sahneye bekleniyorsunuz hacılar

Güncelleme: Son benzin ve motorin zammı iptal edildi

• Aha, habere geç kaldım. Halay başı olmayı kaçırdım. Neyse, yarın ki 1 liralık, sonraki günkü, 1,5 liralık ve ondan sonraki 2 liralık zamdan sonra bir daha bir 1 lira falan geri alınırsa o zaman halay başı beni yazın he.

• Zam iptal diye sevinsemmi mazot 23 de kaldi uzulsemmi bilemedim

• Petrol fiyatlarını Erdoğan belirliyor sanki.

Zamanında musul kerkükü ingilize kaptıranlara sorun hesabı. 100 senedir petrol doğalgaza çalışıyor millet.

Şimdi sondaj yapılıyorda yakında kendi gazımız petrolümüz olacak nasipse.

Siz dırdır etmeye devam edin.

• 1 litre benzin 1 dolar 06 cent.

1 dolar 1 TL olsa litresini 1 TL’ye alacak bu millet hadi 5 TL de vergi koyalım olsun 6 TL

Akaryakıt fiyatını devlet belirlemiyor ama devlet politikaları yüzünden kur bu halde.

Herşeyi geçtim küçücük Hollanda’nın yaptığı tarıma bakın bizim yaptığımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 9 Mart 2022; 21:45:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt

1 dolat 1 tl olsaydı, asgari ücret de 4k olmayacaktı.

• 140 dolardan 112 dolar düştü ama sadece 2,25 lik henüz yapılmayan zam iptal edildi.Gerçekten idrak etmek mümkün değil.140 dolarken mazot 21 bucuktu 112 dolara düştü mazot 23 TL ye çıktı.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

petrol fiyatlarını erdoğan belirlemiyor amma beşli çetenin milyarlarca lira vergi borçlarını erdoğan siliyor. o borçları sileceğine tahsil edip, akaryakıtta sübvansiyon yapsın. dövize bağlı köprüleri otoyolları erdoğan yaptırıyor. kral çıplak ama sizde bunu görecek göz yok.

• cricet C kullanıcısına yanıt
    Amerika’da asgari ücret saatlik 15 dolar,

Şuanda Türkiye’de asgari ücretli haftalık 45 saat çalışıyor.

Yani 1 dolar 1 TL olsaydı aylık 15 x 45 x 4 = 2700 TL asgari ücret olacaktı.

2700 litre akaryakıt yapar.
    Türkiye’deki şuanki asgari ücretle 4250 / 20,39 = 208 litre yakıt yapar.

1 dolar 1 TL olsaydı alım gücü çok yüksek olurdu.

Yani günümüz kuruyla olan 4250 TL’lik asgari ücretin alım gücü 1 dolar 1 TL olduğundaki 2700 TL den daha az şey alabiliyor.

Başka bir şekilde söyleyeyim amerikadaki adam şuanki kurla çevirdiğinizde (1$ = 14,64 TL) haftada 45 saat çalışıp ayda 2700 x 14,64 = 39.528 TL kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 9 Mart 2022; 21:58:26 >
  • max akpli zekası.

avuç içi kadar süleyman şah türbesini düşmana terk edip kaçanlar mı soruyor bunu? az utanma olur insanda diyecem de zor be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 9 Mart 2022; 22:3:30 >
    kendi gazımız ve petrolümüz mü olacak akshahhaah. sonra sabah bi kalktın don ıslak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 9 Mart 2022; 22:5:30 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.