Bildirim
BENZİNE ZAM VAR MI???
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Zaten Lpg taktırmamak içi zor tutuyorum kendimi bir de zam haberi gelirse direk girerim Lpg olayına -
quote:
Orijinalden alıntı: sienaumut
Zaten Lpg taktırmamak içi zor tutuyorum kendimi bir de zam haberi gelirse direk girerim Lpg olayına
kardeş fazla yakmıyorsa ve fazla yol yapmıyorsan bence gerek yok,ama sen bilirsin -
quote:
Zaten Lpg taktırmamak içi zor tutuyorum kendimi bir de zam haberi gelirse direk girerim Lpg olayına
taktır gitsin hocam satarken lpg'liler 500-1000 tl fazlaya gidiyor zaten.
LPG kiti nerdeyse 250 TL'ye falan geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
quote:
kardeş fazla yakmıyorsa ve fazla yol yapmıyorsan bence gerek yok,ama sen bilirsin
Fazla yakmasına yakıyor da çok yol yapmıyorum ayda 500- 700 km arası ama yine de insan israf oluyor diye düşünüyor sonuçta 1 km yol gidip neredeyse yarı yarıya az ödüyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
quote:
taktır gitsin hocam satarken lpg'liler 500-1000 tl fazlaya gidiyor zaten.
LPG kiti nerdeyse 250 TL'ye falan geliyor
Haklısın üstad ama arabayı çok büyük ihtimalle erkek kardeşim alacak benden pusuda bekliyor lpg kitinin tümü zararıma olacak taktırırsam -
quote:
Taktır hocam beklemen hata. -
brent petrol 100 doları geçti:( zam kapıda arkadaşlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X