Şimdi Ara

Benzinliklerde arabanıza yakıt doldurduktan sonra sakın fişi almamazlık etmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 -) arabanıza verdikleri yakıtı başka plakaya yazarlar
    2 -) hiçbir şekilde hakkınızı arayamazsınız
    3-) bazen yakıt kapakları unutuluyor başınıza iş alırsınız
    4 -) lpg alan araçlar için eğer lpg kapağınız varsa bilerek yerine takmıyorlar siz gidince lpg kapağı olmayan arabaların şoförlerini abi bu kapağı almazsan şöyle şeyler gelebilir arabanın başına diyip adamı korkutup 30 liradan satıp devir daim yapıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bazen yakıt kapağını tam kapatmıyorlar

• En büyük korkum dizel yerine benzin koymaları

Arada haberlere çıkıyor bu yüzden pert olan araçlar, adamlar benzinlik ile mahkemelik olup yıllarca uğraşıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Aracın benzin mi dizel mi olduğu plakalara kayıtlı biz plakayı sisteme yazıp yakıtı verirken yanlış pompayı çekersek sistem uyarı veriyor yakıt vermiyor senin dediğinin olması için sisteme plakayı yanlış girmemiz lazım ve yanlışlıkla yanlış yakıtı almamız lazım

• ben de size şunu söyliyim. fulle demek risk. neden mi? pompa dolu uyarısı verip geri attığı halde beyinsiz pompacı basmaya devam ediyo, sonra taşırıyo. başıma geldi. Türkiye 30 IQ kaynıyo.

bu yüzden, kafanızdan bi rakam söyleyip o kadar doldur deyin. fulle demeyin.

• 30 lira için yapılır mı bu ya?

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Onu adam nakit ödeyeceğim dediğinde yapıyoruz araba fullenirken öyle bir sayıda atıyor ki 2 saat para üstü çevirmeyle uğraşılacak cinsten , ondan dolayı fiyatı düzlemek için basıyoruz taşıyor bazen ama yapacak birşey yok sizde elinizde kart taşıyın yıl olmuş kaç ben size 2372 liralık yakıt alımının para üstünü mü döneceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OptikForm kullanıcısına yanıt
    O birikiyor gün sonuna kadar 300 lira oluyor

• şimdi şunun zeka seviyesini tabir edecek en ufak bi la söylesen hakaret sayıp şikayet eder. ütelik kart kullana kişiye hitaben, kart kullanmazsan taşırmak haktır diyo ki isteyen istediğini kullanır.

bu gibi orta doğu zekalıları kendilerini modern zannediyolar. Türkiye gelişmiyosa senin gibi tiplerin bol olması yüzünden gelişmiyo.

• Yapacak bir şey yok ben sizin gibi mallar yüzünden gün sonunda açık veremem 2 bin lira üstü yakıt alıyorsan yanında kart taşıyacaksın aynı anda 4 arabaya bakıyoruz biz senin arabanla uğraşamam

Korkmanız yersiz, dizel araç. benzin yakar ama benzinli araç mazotu gördüğü an pert...

• Ben her defasında pompa görevlisini "Benzinli araç" şeklinde uyarıp, o şekilde kasaya geçerim. Kasadan geldikten sonra da pompa istasyonunun dijital ekranına bakma adetim vardır. Ne kadarla kaç litre almışım, ne ödemişim. Fişini de almadan kesinlikle istasyondan ayrılmam.

Sizler de bence bu şekilde alışkanlık edinin. Çünkü insanların artık şu cep telefonu ekranlarına bakıp dalma alışkanları sinir bozucu safhaya ulaştı artık.

• qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    Bazı pompacılar bazen yakıt kapağını açamıyorlar gelen pompacı aracın yakıt kapağını açıp araca yakıt pompasını sokana kadar aracın yanından ayrılmayın

Bide eğer nakit verecekseniz arabayı fulleyelim demeyin

• Dolum esnasında pompanın atması biraz da pompa tazyiğiyle alakalı.Tetik en dipte iken tazyikle dolum yapıldığında yakıt köpürdüğü için erken atar. Düşük tazyikte yavaş yavaş basıldığında geç atar. Bi konu da bazı araçlarda yakıt depo/boru dizaynından sanırım pompa attıktan sonra 7-8 litre daha yakıt alınabiliyor. Örnek Dacia Logan serileri, taksiciler iyi bilir...

Gırtlağa kadar dendiğinde pompa attıktan sonra da anlamlı şekilde öyle birkaç değil değil 7-8 litreye kadar yakıt doldurulabiliyor.

Bu arada bizim buralarda mazotluk olmadığından ben benzinliklerden benzin değil mazot alırım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 24 Ağustos 2024; 15:30:51 >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Bu tarz haberler sırada sırada gündeme geliyor, işini bilmeyen pompacılar sebebi oluyor olsa gerek

• kadobay kullanıcısına yanıt
    Pompalarda 2 kademe var yavaş ve hızlı kademe biz genelde hızlı kademeyi otobüsler ve kamyonlar için kullanıyoruz ama istasyon çok yoğun olunca araçlarıda hızlı kademede dolduruyoruz o yüzden pompa atınca 6 7 litre daha boş yer oluyor

İşini bilmeyenlerde var elbet ama pompacılık sadece araca yakıtı koy dolum bitince pompayı çekten ibaret değil senin aracına yakıt verene kadar kafamız kaç araçla dolu oluyor aynı anda 3 4 araca bakıyorum ben bazı kişiler marketten aldığı ve bize vermesi gereken fişi bize vermeyip gidiyor unutup onlarıda takip ediyoruz para sayıyoruz hesap yapıyoruz her an koşturuyoruz yani basit olarak gördüğün plaka yazma işini bile bazen dalgınlıktan yanlış yazabiliyoruz

Her pompacıya iş bilmez demek doğru değil bu yüzden

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi dizel araca benzin ,benzinli araca dizel konmaz.şöyle bir bilgi vereyim dizel araç pompası daha geniş olduğu için benzinli arabanın depoya girmiyor.ama benzin pompası dizel depoya giriyor.

• Plütonyum94 P kullanıcısına yanıt

Yanlış alıntı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırmanı öneririm.forumdaşların yorumları neler ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.