Her gün trafikte istasyonun önünde kalınca bakıp, aklıma gelenleri not etmiştim.. :) Benzinliklerde hangi hizmetler işe yarar sizde ekleyin
|
Benzinlikte hangi hizmet olsa işinize yarar ?
-
-
sadece ucuz akaryakıt satsınlar benim için yeterli olur.
-
elektrik süpürgesi önemli.
-
kredi kartıyla pompada ödemeyi yapabilmek iyi olur .
-
Öncelikle temiz tuvalet, sırf bu yüzden uzun yolda Opet gibi tuvaletleri temiz olmayan yerlerde durmuyorum yakıtta almıyorum öyle yerlerden.
Pompa başında kredi kartıyla ödeme iyi olurdu.
Araç yıkama. vb şeyler.
-
Nakiti zaten pompacı alıyor, kredi kartıyla ödemeyi arabadan inmeden pompaya okutarak yapsak süper olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir çok yerde var artık.
-
personel dış yıkama ve sabah çorba hizmeti.
-
Her pompacıda bir pos cihazı olsa iyi olur, bir de tuvaletler temiz olunca temel ihtiyaçları karşılar.
Kahve makinesi de güzel oluyor, onu koymayan pek kalmadı
-
çok komik.
Kimse yazmamış:
Benim gibi eli anahtar tutan,
arabasının ufak tefek işlerinden anlayan,
aracını kendi imkanlarıyla tamir etmek isteyen;
ancak hali hazırda bir garajı ya da yeri olmayan kişiler için
garaj ve lift kiralama hizmeti olabilir.
Kendi aracımın ufak tefek tamir işlerini yaparım / yapmak istiyorum
Ancak bu işleri apartman önünde yapmak tam bir işkence
Düzgün bir yer yok, park yeri yok, sokağa çıkıyorsun olmuyor..vs
Bir sürü iş
Saatlik kiralayabileceğim bir yer olsa düşünürdüm açıkçası
-
Şikayet ettim 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç görmedim
ornek verir misin
kendiniz doldurup kredi kartıyla ödeyip ucuz alabiliyorsunuz yurtdışı gibi
l24.imAytemiz Self Servis - Akaryakıt, Benzin, Motorin ve LPG Fiyatlarıhttps://www.aytemiz.com.tr/hizmetler-ve-urunler/self-servis -
Pompacı sistemi artık kalkmalı.
-
hiç migrosa gittinmi? kasiyer olmayan kasalar var
insalar 2 tane barkod okutup kartla ödeme yapmayı beceremiyor çalışanları çağırıyor kuyruk oluşuyor vs vs
-
Gittim, gayet kolay işlem. İnsanlar 2 barkod okutamıyor ise o da onların sorunu, geçmesin o zaman beceremediği yere. Barkod okutamaz ama cüzdanda 3 taneden aşağı kredi kartı yok? Onu becerir. Bankamatiğin menülerini gözü kapalı tuşlar.
Benzinlik işine gelirsek; kaldır pompacıyı zora gelince bak nasıl öğreniyor. Kendi benzinini alıp ödeyen milletler var, hem de çook uzun zamandır. Haa becerisi düşük adama 1 tane pompa 1 tane adam bırakırsın, sıraya geçer, baktı iş uzuyor sürekli, kendini sıkar 1 günde yalayıp yutar o pompa doldurma-ödeme işini.
Neticede her makinanın önüne bir adam dikerek bu işler ilerlemez.
-
İş gücünün bedava olduğu yer pompacılık asla ölmez...
-
-temiz tuvalet
ve dışarının 5 katına satılmayan market reyonu
sadece ucuz akaryakıt satsınlar benim için yeterli olur. |
kredi kartıyla pompada ödemeyi yapabilmek iyi olur . |
Gittim, gayet kolay işlem. İnsanlar 2 barkod okutamıyor ise o da onların sorunu, geçmesin o zaman beceremediği yere. Barkod okutamaz ama cüzdanda 3 taneden aşağı kredi kartı yok? Onu becerir. Bankamatiğin menülerini gözü kapalı tuşlar. Benzinlik işine gelirsek; kaldır pompacıyı zora gelince bak nasıl öğreniyor. Kendi benzinini alıp ödeyen milletler var, hem de çook uzun zamandır. Haa becerisi düşük adama 1 tane pompa 1 tane adam bırakırsın, sıraya geçer, baktı iş uzuyor sürekli, kendini sıkar 1 günde yalayıp yutar o pompa doldurma-ödeme işini. Neticede her makinanın önüne bir adam dikerek bu işler ilerlemez. |
Pompacı sistemi artık kalkmalı. |
Benzer içerikler
- acea c2 nedir
- araç içi ısıtıcı tavsiye
- dizel motor yağ seviyesi neden yükselir
- en iyi kasko şirketi
- shell antifriz değişimi
- yeni renault 5
- toyota supra 1994 fiyat
- yangwang u7
- renault clio 2022 fiyat listesi
- duster hibrit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X