bütün serverlarda çizgi var beramusta 2 tane hay böle oyunun ben
ßen Oynuorum YA İLLa KıLLık Yapcaklar !!
Ewt Ya demin b1e tek attım pre yok sora human char çıktı dc yedim şimdi bomboş login server 10060 diyo
o değilde nie piyasa yükseldi herşey 2 katına satılyıoo
dün akşam hiç bişey satamadım ne yükselmesi
54 57 kağıdı alıcaktım 400me koymuş adamlar bide diyoki en ucuz ben satıyorum diyo adamlar coşmuş ya herşey çok pahalı +8 wood bile 50m e satılıyo çok saçmaladı artık beramus piyasası düşsede 1-2 item alsak valla bu yılbaşı eventinden beri çok arttı ben düşer diye düşünüyodum ama piyasa çok kötü şimdi belki cleaver görevi açıldı diye düşer
+8Claver Pazara Konmuyo! Dün Biri Önümde 750den +8claver koydu çat çat çektim 2sinide 14gbye sattım tanesini biri duruyo böle daha iyi
hafta sonu eziyetinden bıktım yaf ya lag olur ya server günde 4 kere dc yer sabah 6 da kalktım server a girmek için yaf bizede yazık para var ama pre almaya kıyamıyom sürekli alsammı diye düşünüyom
ben de giremiorum reset var belki boss cıkar drop aldık mı zenginiz ama acılmıo server anasına avratına kaycam yakında
Giriyo beramus a çabuk girinnn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme