Şimdi Ara

Beramusta Ardream İş yapar mı? (İTEM AŞAGIDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+7 çitin set

Dual +7 shart

Dual eme

Elf rıng dual

Elf belt

Pendant yoq daha bakıcam (Bir item soleyin)

• Yorum Pls
  • Yapmaz...Ama şu da var.Playerlığın iyi ise yetebilir...Playerlık yok ise deneme bile.
  • playerlik olsa bile towndan cıktıgın anda press ok seri cs
  • pp pp+1
  • Yapmaz gibi geliyor.
  • pedal varsa yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Old WP, Old Harpy Belt alırsan daha mantıklı olur. Koxperlara karşı biraz daha direnç sağlarsın.
  • iş=kuvvet x yol

Eğer uyguladığın kuvvetle hareket yönü aynı doğrultuda değil ise iş yapamazsın.

Sizce de sıkmadı mı bu tür konular?İstekliysen aç arkadaşım charını takıl 1-2 hafta
  • hiç sanmıyorum
  • Ya ne playerlığı.Aynı oyunu mu oynuyoruz ?
    Bu itemlerle geçtim koxperları bir beramus ardream chardan en az 1500 yersin acli.Sen bunu toparlasan kaç yazar toparlayamasan kaç yazar.İsterse karşındaki asas olduğu halde potla oynasın.Yine hüsran yine hüsran.Yani bu devirde ne playerlık kaldı ne de oyun zevki.Herşey iteme bakıyor.
    Ama sen illede ardream oynıcam diyeceksen alt serverlarda başla.Aynı itemlerle daha beramusa göre daha çok zevk alırsın
    Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeain* -- 10 Haziran 2010; 13:44:07 >
  • Sen o shart Ları at eb veya ib aL k0xper oL bende beramus ardream dayım 9 chitinların olsa asas la doqru dürüst iş yapmıyor sen archer oL
  • quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Sen o shart Ları at eb veya ib aL k0xper oL bende beramus ardream dayım 9 chitinların olsa asas la doqru dürüst iş yapmıyor sen archer oL

Aynen her server koxper artık asas devri kapandı eğer şu karşı ırka attack olayını kesmezlerse zamanla oyun çöküşe gidecek..
  • Okey K0xp olucam iB yaparım
  • shardları satıp dual +8 stiletto yap daha cok iş görür artan parayla takı al bide chıtınlerı say +7 fp set al
  • +9 setli iş yapamıyormu seride olsa cs ile kac kac vuruyolarki iş yapamasın ben +8 citinli +8 shradlı akara dahil alt serverlarda iş yapar diye düşünüyorum yanlışmıyım ,, okadar sağlam atak yapabiliyomu archerlar ardreamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbedoon

quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Sen o shart Ları at eb veya ib aL k0xper oL bende beramus ardream dayım 9 chitinların olsa asas la doqru dürüst iş yapmıyor sen archer oL

Aynen her server koxper artık asas devri kapandı eğer şu karşı ırka attack olayını kesmezlerse zamanla oyun çöküşe gidecek..

Sence çökmedimi
  • Bu Koxperlar varken zor iş yapar.
  • free np olursun o itemlerle
  • Adam haklı beyler.Bildiğim cok yakın arkadaslarımın cok saglam charları var koxperlara karsı is yapamıyor.Ne kadar pleyarlıgın olsa da koxper bunlar saniyede 2-3 cs abanıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.