Şimdi Ara

beramusun Hileci lvl 70 leri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben kunt u biliyom çok sağlam ıtemleri war bide clan ı war weiwuer bütün clandakilerin herşeyi +8 human olduysa çok güçlü olur humanlarda bide HitMachine war ikisi götürür
  • BERAMUSTA el moraad bir hiçtir savaşlarda görüyorsunuz işte istatstıkı konuşalım cz de humanların yanından gecerken artık el kaldırıp selam verıyorlar bukadar düşmüşler yanı yazık be sanırım dupe yapamıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremhan

BERAMUSTA el moraad bir hiçtir savaşlarda görüyorsunuz işte istatstıkı konuşalım cz de humanların yanından gecerken artık el kaldırıp selam verıyorlar bukadar düşmüşler yanı yazık be sanırım dupe yapamıolar

kuntun item droplarının ne olduğunu sorsana veya kaç paraya aldığını ne dicek sana
  • ben hondaı human biliodum ewet bi pislik war we orclardan taraf dupe wipe yapılacaı saman ne hikmetse orclar merchata shelleri döküolar...hele bug gün acaip lag wardı b3de idim 27 sn lag yedim dc oldu sandım ister istemes de bu servarde hilesis 70 olan kac geceleri bi son spotlara gitte bak ondan sonra...

• honda da hertürlü pislik olabilir ama o gordugun bug degil
    bu arada shagun human olmuş bende ne istediğini anlamadım :P savaşta takıldı peşime yetmedi cz de takıldı
    2 sinde başarılı oldu diger 5 inde öldü ben öldürmedim ama öldürdüler
  • bu ırk deismeler bence haritaı daha ii bilmek icin yada deişiklikte biisi wardır die bi sös wardıa unutttum
  • quote:

Orjinalden alıntı: delimanyak3333

quote:

BERAMUSTA el moraad bir hiçtir savaşlarda görüyorsunuz işte istatstıkı konuşalım cz de humanların yanından gecerken artık el kaldırıp selam verıyorlar bukadar düşmüşler yanı yazık be sanırım dupe yapamıolar

kuntun item droplarının ne olduğunu sorsana veya kaç paraya aldığını ne dicek sana

kuntun röportajını okumadın herhalde orada dropları yazıyo adamın rolleri +0 mış adam clan a vermekden + basamadım rollerime diyo

• quote:

Orjinalden alıntı: blackway

Arkadaşlar artık canıma tak etti.Hergun hergun nova Town. Şavaşlarda programla el morada gelme. bıktım artık.Bundan sonra bunu yapanları burada ve konun Forumlarında yazacagım.

İlk olarak size H_o_n_d_a yı takdim ediyorum.Kendisi benden cok buyuk amcam yaşımda bir adam.Eslatta güzel güzel kastı.lvl 70 oldu. cz ye cıktı.Baktıki hakkı ile hiç bişi yapamıyor orc oldu.Şimdi bütün hilenin hurdanın içinde var.
    [simage]http://img46.imageshack.us/my.php?image=adsz0ek.jpg[/simage]

bunlara artık dur diyelim.

YA İŞİ BİLMEDEN HİLE DEMİ HEMEN!!!!

ARKADASIM ORAYA GELMEK COK BASİT DUMDUZ GİDERKEN SANIRIM SKELETONLARIN İLERİSİNDE MASTADONLARIN OLDUU (SOL TARAFTA) Bİ ALAN VAR ORDA DA TAM ORTA YOLDAN DAGA CIKILABİLİYO... DUMDUZ İLERLEYİP 3 ŞERİT GEÇİP ASAGIYA İNDİGİNDE İŞTE ORDASIN!!!!
    BİLİP BİLMEDEN EZİK EZİK HİLE DEMEYELİM

• shaqun Bizim Clan Leaderimiz di düne kadar ReGroup Clanındaydık hepimiz Clandaki Arkadaşlarımız Teker Teker Hacklendi İlk önce TheDeviLİnSide Ve Pshco_13 Hacklendi Shaqun Clanı bozmadan 3 Gün Önce " Beni Hacklemeye çalışıyorlar 3 gün clana uğraöıycam" dedi.. Salı Sabahı CZ ye gittim Harpyler Dolu diye Luferde Sabah Shaqun Yama_Kasi Cz de İn Hostesin Orda Oturuyorlardı Bende Yanlarına gittim 10 Dk Sonra shaqun Tek Tek Banladı Clandakileri Ve Sonra Kayıplarda.. Olan O KADAR 69 -70 LİK adama oldu Ve shaqun Charı sattı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

beyler belki haberiniz yok ama işler yawaş yawaş değişiyor 4bebop ve kunt başta olmak üzere bir çok orc human oldu dewamıda gelcektir...

Kunt Human mı Oldu
  • DmXxXxXxXx... Kızartmak Marıfet deıl Ne ben 70 ım nede sen 60 sın bunun lafı olmaz sen benı 1vs1 de 4 kere kzartıp alamazsın ben senı 1 kere kızartırım onda da alırım...Kım oldugunu bılmıyorum ama kara liste cogaldı ...1 vs 1 lerı beklerım her zman..Hodri meydanı Charda gorelm Sıtede deil ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::SmoKeWeeD::

DmXxXxXxXx... Kızartmak Marıfet deıl Ne ben 70 ım nede sen 60 sın bunun lafı olmaz sen benı 1vs1 de 4 kere kzartıp alamazsın ben senı 1 kere kızartırım onda da alırım...Kım oldugunu bılmıyorum ama kara liste cogaldı ...1 vs 1 lerı beklerım her zman..Hodri meydanı Charda gorelm Sıtede deil ;)

arkadaşım 1 vs 1 de kaçılıp hp fullenip gelinmez benim kızartmaktan kastım buydu kim olduğuma gelince pm den sölerim 1vs 1 yaparız isimsiz şekilde buraya koyarız olr mu? bide şu smileyi iyicene adamı uyuz etmeye başladı birileri kaldırsa şunu k.o bölümden çok iyi oluocak
    edit : smiley hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfY_ -- 30 Haziran 2006; 9:47:03 >

• olag la alakası falan yok biz sizin keeperınızı 10 dk da kesiyoz zaten
  • adam haritayaı iyi biliyor hile yok
  • Ne Humanı ya kuntun human olduğu fln yok ama sadece bi kaç orc salam adam human oldu shaqun,teas0fdevil,__dafyshow__ gibi
  • zaten üstte demiştim kuntta oldu ama kısa sürdü dierlerine göre daffyshow filan hepsi human şu anda dediklerine birlikte ama fazla kalıcaklarını sanmam
  • hitmachine ve 4bebop human olunca güçlendikl baya zorladık karusları ama olmuohee onlarda öcünü alıo kardeş ben ark ın char la onlara nasıl nowatown yapmıştım..oktay_msn e slm lar.. he kardeş shqun olmadı dün kesti beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 30 Haziran 2006; 10:39:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

Orjinalden alıntı: delimanyak3333

quote:

kuntun röportajını okumadın herhalde orada dropları yazıyo adamın rolleri +0 mış adam clan a vermekden + basamadım rollerime diyo

+8 shelleri ve +9 shardları evemi götüreceksin

• Peki hitmachinenin vol 3 de karuslar doğarken townda olmasına ne demeli onun açığı ne söyleyinde bizde bilelim
    veya orc mageler(70 olan üstte adı geçen magedahil) arka kapı da bug yaparak içeri girmeleri bunlar hile değilmi........
    Blackway sen ruhles misin (oğuz abi ben ersin her zaman senin yanındayız bastır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echelion

beramustaysan karus olacaksın moradlar savaslarda invade bile yapamıyor allah sonumuzu hayır etsin.. irene ve mahina ya tesekkuru borc biliyoruz

Yok yok haklarını almayalım 1 kere bastıklarını hatırlıyorum. Onda da lich görevimi yapmıştım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.