Şimdi Ara

beramusun Hileci lvl 70 leri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: delimanyak3333

quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ekremhan

BERAMUSTA el moraad bir hiçtir savaşlarda görüyorsunuz işte istatstıkı konuşalım cz de humanların yanından gecerken artık el kaldırıp selam verıyorlar bukadar düşmüşler yanı yazık be sanırım dupe yapamıolar

kuntun item droplarının ne olduğunu sorsana veya kaç paraya aldığını ne dicek sana

kuntun röportajını okumadın herhalde orada dropları yazıyo adamın rolleri +0 mış adam clan a vermekden + basamadım rollerime diyo

+8 shelleri ve +9 shardları evemi götüreceksin

yha arkadaşım eleştirirkende mantıklı eleştirin yada çamur atarken shell ler +8 orasına katılıorum ama shardlar +9 filan diil czde kunt tipinde 10 larca adam var hepsindne yediğin damage lere bak bakalım arada fark görebiliyomusun genelde hepsi aynıdır çünkü itemleri hepsinin aşağı-yukarı aynı yani sadece +8 shardlar var ama +9 u olan yoktur demiyorum ama bu kunt değil

• walla bizim internet cafeye gidiyorum arasıra tt_tunahan yani izzet abi ve _WiLd_Lord_ emre abi hakkıyla kasıyor izzet abi 70 oldu emre abi ise 69 %80 adamlaR süpeR oynuyoR
  • Beyler Tears0fDevil bizim cafede oturuyo ve human oldukalrı zaman bende yanındaydım tüm machomandikerlde human olacaklar yani bir müddet El Moradlar üstün olcaklar ayrıca R1sk te human oldu ayrıca Tears ve daffy ve diğer lvl 70 ler AMCA clanındadır7 tane lvl 70 vardır (Ben pekte bi daha ork olacaklarını sanmıyorum)
  • ya beramusda humanların hali çok kötü yaw
    Geçen Pazar savaşına gireyim dedim scroll ları bastım el morad a ışınlandığımda 18 dk vardı scroll ların bitmesine
    12 dk da savaş mı verilir yaa
    Savaşta nerdeyse orclar ile humanlar arasındaki mesafe 12 dk

Bir de o H_O_N_D_A her baskında aynı şeyi yapıp oraya giriyor..
    tmm oyunun bir bug ı ama bug abuse kurallara aykırı bunu bilin..

kunt da glitch yapıyo ve glitch yapanlardan nefret ediyorum
    sen zaten 70 lvl sın en ii itemler sende neden hile yapma gereği duyuyosun ki??
    kunt ile 1v1 yaparız orc mage ler gelir ks ile alırlar.
    belimde kırmızı yandıgında yakalar kaçarım 10 metre öteden başlar saydırmaya ...
    ne diyim daha ben kuralıyla oynasalar olmuyo sanki

• Tamam Ben potlarımı alım da hıc potum kalmadı arada 3 lvl war ben 61 lvl ım ama farketmez kapısırz bı sekılde J1mb1ls0n lada 4Beboblada yaptım ben vs mi senlede yaparım minor combo yok cunku arada 3 lvl war normal bı sekılde yapıcaz kapısmamızı beklerım b2 cz...pm atarsın anlarım ben
  • oyuna girebildiğim an b2 cz deim
  • tamam da pm nı ac blocklu ben maradondayım bulusalım gel maradona konusurz beklıorm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::SmoKeWeeD::

tamam da pm nı ac blocklu ben maradondayım bulusalım gel maradona konusurz beklıorm...

sw isteip duruolar die kapamıştım yha dediğim gibi arkadaşın charı tam kapışmanın ortasında dc etti onunla devam et sen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ekremhan

BERAMUSTA el moraad bir hiçtir savaşlarda görüyorsunuz işte istatstıkı konuşalım cz de humanların yanından gecerken artık el kaldırıp selam verıyorlar bukadar düşmüşler yanı yazık be sanırım dupe yapamıolar

kuntun item droplarının ne olduğunu sorsana veya kaç paraya aldığını ne dicek sana

kuntun röportajını okumadın herhalde orada dropları yazıyo adamın rolleri +0 mış adam clan a vermekden + basamadım rollerime diyo

+8 shelleri ve +9 shardları evemi götüreceksin

+8 shell artık normal bişi 70 lerin % 90 nı üstünde +8 shellerle dolaşıyo elindekilerde +9 değil +8

• A'dan Z'ye bizim cafede +8 shell var (ama sadece kolluk )
  • YaşaasıNN Human
  • aq bu adamlardada amma para var o nation transfer scroll 2k k.c. adamlar srekli scrollu dolasıo bde cz de ayda en az 400m para gder anlamıs deilm
  • quote:

sw isteip duruolar die kapamıştım yha dediğim gibi arkadaşın charı tam kapışmanın ortasında dc etti onunla devam et sen

Guzel kardesım ben kapıstım geldım 5 kere cewırdın masterımı ben 1 kere cewırdım tam yatıyodun resetı koydun..Dc olan bı char askıda kalır hemen gıtmez bunları yapma gozunu sewım burda herkze bu oyunu oynuyo or bakalım warmıymıs dc olup ta anında kaybolan bı char..neyse saglık olsn aramızda 3 lvl war kapıstık yınede sevgilerle...KoleraKashmeir...!!!
  • bu arada glitch ne demek?
  • Konu baya sapmış arkadaşlar.Biz Burada beramusun hileci lvl 70 lerini konusuyoruz.
    H_o_n_d_a bir hilecidir.Bunu sizde soyluyorsunuz.Oyunun acıgı diyorsunuz.ee bu nedemek bug demek.Bug kullanmak suctur.Bunu her zaman yapıyorlar.hele o nowa town en sinir oldugum sey.Delikanlı gibi kulenein altına bi warior felan koyda onu healle oyle yap nowa townu.Ama yemiyor işte.

İllaki hile hurda yapacaklar.Daha buraya bir sürü resim koyacagım.
    Elinizde varsa sizde koyun.

Ayrıca honda oraya tp ile değil programla cıkıyor.Bunu cok iyi biliyorum.Eslatta bir gün cw keserken bütün partyi cıkardı yukarı.

Ben bir şeyden emin olmadan konusmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::SmoKeWeeD::

quote:

Guzel kardesım ben kapıstım geldım 5 kere cewırdın masterımı ben 1 kere cewırdım tam yatıyodun resetı koydun..Dc olan bı char askıda kalır hemen gıtmez bunları yapma gozunu sewım burda herkze bu oyunu oynuyo or bakalım warmıymıs dc olup ta anında kaybolan bı char..neyse saglık olsn aramızda 3 lvl war kapıstık yınede sevgilerle...KoleraKashmeir...!!!

bak dediğimi iyi oku char arkadaşımın dedim ve o dc etti o yüzden anında kayboldum eziq eziq konuşma daha içimi yakamamıştın dc oldum burda aptal aptal konuşuosun bu da ................................

• karusların asıl üstünlüğü şu bücür mageleri adamların boyu küçük ama işlevleri büyük zaten iyi oynayan human magelerde orc olmaya başladı bence bunun nedeni küçük çocukların çoğunun human olması eğer ks küfür olmazsa nie deiştirsin millet honda,oberhammer gibi mageler büyük kayıp humanlar için
  • Ya hileci insanları istemiyoruz.Gitsin orc olsunlar.Nede olsa bütün hileciler orada.

Şerefsizce kazanacagıma serefimle yenilirim daha iyi
  • beramusda karuslar daima üstündür bu arada 4bebop tekrar karus olcak yaklaşık 1 hafta sonra felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrEdAtoR20 -- 2 Temmuz 2006; 1:23:16 >
  • karusların nasıl ustun oldugunu resimden goruyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.