Şimdi Ara

beramusun Hileci lvl 70 leri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .H_O_N_D_A

Benim Honda olduğumu bilenler şu sölediklerimden tanıya bilir adım cuumhur 42 yaşındayım 2 tanede oğlum var haberiniz olsun msn adresimde zupervelet@yahoo.com inanmayalanlara oyunda pm ata bilirim

hala cevap gelmedi ben yalan kokusu aldım bu kulelerin sana verdiği damage konusunda ko da bile 250-300 vuruodu sen ko dan bahsedio olmayasın

• 470 fr var aklında bulunsun
  • quote:

470 fr var aklında bulunsun

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    buna inanmamızı beklemiyorsun heralde character reports (SS) pls (KSC formatında olsun )
    talia giydiğini bile war sayarsak mümkün diil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfY_ -- 5 Temmuz 2006; 19:41:41 >
  • Kusura bakma ama millet gibi sitelere sırf hava olsun diye veya hut çok heack yemek isteyipde sitelere resmimi koyamam... İsteyen inanır inanmaz benim hiç umrumda değil ben kendim görüyorum o bana yeter
  • quote:

Kusura bakma ama millet gibi sitelere sırf hava olsun diye veya hut çok heack yemek isteyipde sitelere resmimi koyamam... İsteyen inanır inanmaz benim hiç umrumda değil ben kendim görüyorum o bana yeter

tamm anladım ben seni
  • beramusda human olmucan hic bi savaşı filan yenemiyoruz...
  • Bu topici açan arkadaşımız öncelikle saçma bişey yapmış benim hakkımda yalan şeyler sölemiş oyunu iyi incelesen haritasını özellikle sende geçiş yolunu bulursun 64 lvl iken bug yaptığım doğru hatta ilk bugu ben getirdim bunuda utanmadan söleye bilirim ama artık kullanmıyorum humanların zaten hepsi nowa town gibi yolda koşarken nowa town yapmış kadar oluyorum bug'a gerek yok
  • sen uniqe item diye birşey duymadın her halde uniqe itemlerin verdiği flame resistler yetiyor git bir siteye uniqe itemlerin + lı olanların fr sini topla ondan sonra gel karşıma konuş...
  • quote:

sen uniqe item diye birşey duymadın her halde uniqe itemlerin verdiği flame resistler yetiyor git bir siteye uniqe itemlerin + lı olanların fr sini topla ondan sonra gel karşıma konuş...

gel sana uniq item gösteriyim bölesallamayla olmuo uniq item görmedinmi filan çıksın sölesin bakalım 470 fr si olan varmıymış bu forumda yada öle bi char görmüş olan inan bana senden 10 kat daha sağlam adamlar var bu forumda
  • Benden salam adam ola bilir ben bu oyunun en iyi oyuncusuyum diye bişey dedimmi bu 1 2incisi benle kapışmak isteyen varsa her zaman beklerim yenilsemde kazansamda insanlarla tanışmak hoşuma gider bu alt tarafı bir oyun 3 üncüsü uniqe item sen bilseydin bir magede 470 fr olması imkansız diye saçma bişey demezdin dikkatini çekerim lvl 70 yazıyor orda + uniqe itemelerim bana okadar fazla fr veriyorki oraya 470 yazdım 4 üncüsü uniqe itemlerimin + kaç olduğunu bilmeden saçma saçma konuşma
  • quote:

Benden salam adam ola bilir ben bu oyunun en iyi oyuncusuyum diye bişey dedimmi bu 1 2incisi benle kapışmak isteyen varsa her zaman beklerim yenilsemde kazansamda insanlarla tanışmak hoşuma gider bu alt tarafı bir oyun 3 üncüsü uniqe item sen bilseydin bir magede 470 fr olması imkansız diye saçma bişey demezdin dikkatini çekerim lvl 70 yazıyor orda + uniqe itemelerim bana okadar fazla fr veriyorki oraya 470 yazdım 4 üncüsü uniqe itemlerimin + kaç olduğunu bilmeden saçma saçma konuşma

honda son cevabında topicin açılış sebebini doğrular cevaplar vermişsin uniq itemlerinin +sı hakkında oynamayı bıraktım ben ko yu ama sağlam bi mage diğilsin bunu untma 1 k + damage yediğini görüyorum asaslardan (zaten sağlamım demedin ama ).madem imkansız demem saçma oluo uniq itemlerinin + larını ve isimlerini yazda ben hesapiliyim tabi sen şimdi üsteki gibi hacklenme artistlik yapmam filan diceksin

• bak kardeşim asasların bana vurduğu damagelrini yüksek görürsen bilki malice vavr 2 incisi asasin yada her hangi bir charın varsa istediğin saate her zaman kapışırız ozaman kaç damage yediğimi anlarsın ok ? Bu arada illaki de seni 470 fr olduğuma inandırmak zorunda değilim çünki yalan sölemiyorum sen öle sana bilrisin
  • Varsa başka benim hakkımda suçlama yapıcak yazılarınızı bekliyorum...Geçte olsa cevaplarım
  • Bu topici açan arkadaşımızın bana yazmasını istiyorum saçma sebeblerle birşey bilmeden topic açıyorlar
  • bak güzel abicim yaş bilmem kaç olmuş diyosun ii hoş bende 30 yasındayım ve hala daha nova town yapıyorsun yedıgın kufurun haddı hesabı yok güçlüsün bunun farkındayım ama senın yaptıgın delıkanlılık degil bufsuz olan 10 15 kişiyi kesmek kolay sana diyorum yiyosa arka kapı degil ön kapıdan gir içeri o zaman diyelim way be helal olsun dıye 1700 ap ile sana 600 ü zor vuruyorum saglam sın ve sana bu yakısmaz nova town u haksızca yapanlar bence ezık ruhlu ınsanlardır
    saygılarımla .......
  • o_O n00b ların hışmı hikoooo seni bozar bu forum şöle açıklıyayım beramusda talia kullanan bikaç mageen biridir honda ve 470 fr si talia ile oluyo umarım sizin için yeterlidir ayrıca slk saçmalama artık lütfen adam bug kullanmadan bileğininhakkı ile yapıo nova townu bende bazen townda ouyorum yaptıklarında ama daha hiç öldüremediler beni zaten nova townda ölenlerin %90 ı ezikler ve bu oyunun en önemli detaylarından biride eziksen cz ye çıkmıcaksın yoksa yersin meteoru
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

o_O n00b ların hışmı hikoooo seni bozar bu forum şöle açıklıyayım beramusda talia kullanan bikaç mageen biridir honda ve 470 fr si talia ile oluyo umarım sizin için yeterlidir ayrıca slk saçmalama artık lütfen adam bug kullanmadan bileğininhakkı ile yapıo nova townu bende bazen townda ouyorum yaptıklarında ama daha hiç öldüremediler beni zaten nova townda ölenlerin %90 ı ezikler ve bu oyunun en önemli detaylarından biride eziksen cz ye çıkmıcaksın yoksa yersin meteoru

Nasıl bileğinin hakkıyla ya ortada bug vardı yanımdan geçti towna nowa attı H_O_N_D_A BUG kullanıyo bunu beramustaki herkez biliyo İNŞALLAH bir gün banlanırsın np 0 olur senin gibilere

• quote:

Varsa başka benim hakkımda suçlama yapıcak yazılarınızı bekliyorum...Geçte olsa cevaplarım

Kenidini savunmana gerek yok herkez senin bug kullandığını biliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

o_O n00b ların hışmı hikoooo seni bozar bu forum şöle açıklıyayım beramusda talia kullanan bikaç mageen biridir honda ve 470 fr si talia ile oluyo umarım sizin için yeterlidir ayrıca slk saçmalama artık lütfen adam bug kullanmadan bileğininhakkı ile yapıo nova townu bende bazen townda ouyorum yaptıklarında ama daha hiç öldüremediler beni zaten nova townda ölenlerin %90 ı ezikler ve bu oyunun en önemli detaylarından biride eziksen cz ye çıkmıcaksın yoksa yersin meteoru

1 . si o noob lafı bana geldiyse seninle vs yaoalım 2. si ben üstte fr sini sölerken taliayıda içine kattım bana yinede mantıklı gelmedi ben asasım ve 50 fr im war normal bu resist ve 1500 hp ile 3 nowa oldumu ölüyorum buff sız buda çok normal ve NOWA TOWN yapan kişilerin partisinde genelde 70 adam 2-3 tane oluo nowa town party lerinden haberin warsa zaten ölenler eziqlerdi filan demen çok saçma çünkü her nowa town partide en az 5 nowa olr ve 70 olanlarıda saymıorum hesapla bakalım kaç tane oluo

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.