Bakın beyler saçma saçma şeyler uyduruyonuz dmxxx sen hiç konuşma zaten beni çekmiyosun bu 1 2incisi arkadaşlar körmüsünüz okadarını bilmiyorum ama kulelere kendim tank oluyorum 3 üncüsü sen Smyrna ile teke tek yapamasın kim ona gel kapışalım dediyse ona kapak olur 4 üncüsü bana istediğiniz kadar küfür edin öldükten sonra allaha hesap vericek siz siniz (BİR OYUN YÜZÜNDEN) Son olarak size diyiceğim çekemeyenler varsa başka servera geçsin + bug kullanarak içeri girersem ss veya video larınızı bekliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: .H_O_N_D_A
Bakın beyler saçma saçma şeyler uyduruyonuz dmxxx sen hiç konuşma zaten beni çekmiyosun bu 1 2incisi arkadaşlar körmüsünüz okadarını bilmiyorum ama kulelere kendim tank oluyorum 3 üncüsü sen Smyrna ile teke tek yapamasın kim ona gel kapışalım dediyse ona kapak olur 4 üncüsü bana istediğiniz kadar küfür edin öldükten sonra allaha hesap vericek siz siniz (BİR OYUN YÜZÜNDEN) Son olarak size diyiceğim çekemeyenler varsa başka servera geçsin + bug kullanarak içeri girersem ss veya video larınızı bekliyorum...
honda b kaçtasın sana pm atıcam ordan konuşalım böle olmuo smyrna dediğin kişiyi tanıorum az daha atsan smyrna = hit diceksin senide kıskanmaya ihtiyacım yok yaz bunu kafana ama günün birinde böyle bi topic açılacağını bilsem emin ol sana 10 larca ss alırdım ama koca serverda bunu yapan tek kişi sen diilsinki onun için gerek bile yoq
B1 e girdim orc musun humanmı ona göre maradona geçcem ismini ver bide istediğin fotorafıda koy varsa benim içim np H_O_N_D_A diye yaz ismimi başında (.) yok
Varsa başka şikayeti olan dinliyorum ?
H_O_N_D_A daha biraz önce b2 cz de apos slotlarını basmaya yeltendin human spotLarını. Maaşallah light feet açmış gibi koşuyordun. Bi de partyindeki PrinCe_54 nickLi hırsız , şerefsiz ; en yakın arkadaşımın charını hackleyip(ReCruiT_45) np transferi yapıyordu. Sen de np ni öyLe mi kastın ?? Hayatın glitch yapmak zaten ...
1 Ben glich kullanmıyorum ltf 5 dereceli 1 tane gözlük al kendine hap kullanıyorsundur belki git tedavi ol 2 incisi ben np mi kendim kastım 64 lvl de bug kullandım ondan sonra bidaha kullanmadım kulelere lendim tank oldum sana da herhalde bu cavap yeterli kimin ne yaptığı kimi heacklediğide beni ilgilendirmez buda sana kapak olsun başka kapak olmak isteyenlerin yazısını bekliyorum...
Hata bende asLında ki , Fraps a kayıt yapmadım o anı. Neyse inşaLLah bi dahaki sefere... Bu arada uğramaz oldun spotlara ne iş ? Bekliyoruz seni ...
HEEEEEEEEYYYYYYYYT BİRİ 4BEBOP MU DEDİ .... WTF... ŞİMDİ BEN 4BEBOP DİCEM AMA KİMSE İNANMİCAK BELKİ RESİM KOYARSAM ANLARSINIZ VİDEO KOYMAYI DA OĞRETİN (KUNT U OLDURUĞUM ) VİDEOYU GONDERİM BUYRUN BURDANhttp://img330.imageshack.us/my.php?image=al305nbakal305minanmayanlaraka.jpg
peradetor xl senin gibi çöplerle harcıcak zamanım yok şuan zaten charda ben yokum arkadaşım var [:-
quote:
peradetor xl senin gibi çöplerle harcıcak zamanım yok şuan zaten charda ben yokum arkadaşım var [:-
"predator_xl" yi tercih ediyorum . Neyse benim de seninLe uğraşacak zamanım yok kabullenmiyorsan hatanı yapabileceğim bi şey yok . Neyse ii oyunLar ...
eeee meyve veren ağaç taşlanır siz gidin zeronun hitin yalakalğını yapın honda gibi geçen ay serverda 1. olmuş birini urda kötülyin ayrıca dmxxx kiminle konuştuğuna dikkat et beni tanıyanlar bilir 1v1 de beni kesme şansın hiç yok
H_O_N_D_A beramus kasıyorum sürekli cz deyim sizin partyde hiçbir zaman tank olmuyo sürekli bug yapıyorsun daha dün gözlerimle gördüm en yakın zamanda ss alıp koyucam foruma
quote:
1 Ben glich kullanmıyorum ltf 5 dereceli 1 tane gözlük al kendine hap kullanıyorsundur belki git tedavi ol 2 incisi ben np mi kendim kastım 64 lvl de bug kullandım ondan sonra bidaha kullanmadım kulelere lendim tank oldum sana da herhalde bu cavap yeterli kimin ne yaptığı kimi heacklediğide beni ilgilendirmez buda sana kapak olsun başka kapak olmak isteyenlerin yazısını bekliyorum...
glitch var sende bilader veya speed hack light feetli rogue bile öyle koşamaz salisede 100 metre yol alıyosun önümden nasıl gectin anlamadım. arkadasın kullanıyo olabilir charı hadi predator_xl o kör bendemi körüm babalar gibi nişancılık madalyam var?
quote:
Orjinalden alıntı: Echelion
glitch var sende bilader veya speed hack light feetli rogue bile öyle koşamaz salisede 100 metre yol alıyosun önümden nasıl gectin anlamadım. arkadasın kullanıyo olabilir charı hadi predator_xl o kör bendemi körüm babalar gibi nişancılık madalyam var?
Bu da H_O_N_D_A arkadaşımıza kapak olsunnnnnnnnn
quote:
Orjinalden alıntı: isimsiz11111
H_O_N_D_A beramus kasıyorum sürekli cz deyim sizin partyde hiçbir zaman tank olmuyo sürekli bug yapıyorsun daha dün gözlerimle gördüm en yakın zamanda ss alıp koyucam foruma
honda al partindeki adam dedi zaten yeter bence kabul et smyrna konuşmakla olmuo canım kapışalım ondan sonra konuş hem ben kötü bişey demedim sözlerimde çok dikkatli çünkü seviyeli bi forumdayız
yok kim ne yaparsa yapsın zaten beni oyunda kimsenin yaptığı glitch bug abuse fln ilgilendirmez. istediğini yapar nova town yapar, yapsın zaten adam kasmış 70 olmus ama o levele gelip bunları yapmak biraz yanlıs diye dusunuyorum. ne güzel kasmısın level 70 olmusun sırf honda değil tabi vurun abalıya olmasın. humanlardada yapan var ama su an gördügümü soyluyorum sadece. sakın aksini savunmayın meyveli agac falan diyen cocuktur zaten arkadasın leveli belli np si belli güzelde kasmıs helal olsun ama bu tarz hareketler etik değil tabi kişinin kendi iradesi... neyse herkese ii oyunlar
Sayın cumhur bey. Bug kullanıyorum diyorsunuz.Acaba gmlerin kalenin arkasında gezenlere niye ban attıgını biliyormusun............
Oraya girmek zaten bug.... BU yuzden bir cok kişi banlandı.
Ayrıca yaptıgın bütün nova townları demiyorum ama Benim gördüklerimin hepsi buglı.Tabi şimdi gelip nova town yapmıyorsun.Yusu yusuf olayları biri ss alır diye.
Ayrıca bu topiği Seni karalamak için açmadım.İlk kez senin ss i aldım onu koydum.Az once czye girdim. Yine orclar nova town yapıyorlardı.Şimdi onunda resmini koyayım.
Burada amacımız kimseyi karalamak değil.Yaptıkları yanlışları söylemek göstermek. Sende biliyorsun kimseyi kandırmana gerek yok. Gerçi herkes biliyor senin neler yaptıgını.
Buraya gelip yok ben kuntu 1vs1 de yendim yok soyle yaptım yok boyle yaptım diyip hava atmana gerek yok. Madem okadar sağlamsın bizim arkadaştan spike ile 2k yedin.Şimdi diyeceksin malice vardır üstümde. cok sağlamsın ya sen defansın 100 ozaman malice yiyince 60 kalıyo 2k damage yiyorsun. bu arada bu damegeyi veren arkadaş lvl 62.İtemleride oyle sağlamda değil..
biraz uzun oldu yazı.Bir düre forumlara bakamadım.Bütün yazılarına cevap olsun.