Şimdi Ara

beramusun Hileci lvl 70 leri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca hondaya 2k vurcak birini tanımıorm.o eziq char mı honda ya 2k vurcak.elinde,üstünde doru duzgun itemller yok bu charın.yapmayın lutfen böle seyler.size ymn edrm ki hondayı tanıorm.takıldıqı cafeyide biliorm.hondaya suana kdr 500 vuranını qörmedm ama hondanın 2k' dan fazla vurduqunu qördm ! cumhur abi senin arkdası arenaya bekliomus.en kısa zmn da qitsn.qittiqi qibi geri gelsn.sayqılar...
  • bunun hile ile alkası ne zaten ırk degiştirenlere her zaman boyle kin duyulur ve suc atılırsacma bi topik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReTuRnFoRyOu

bunun hile ile alkası ne zaten ırk degiştirenlere her zaman boyle kin duyulur ve suc atılırsacma bi topik

+1
  • Muhahaha
  • yokya asıl humanlar şifreci hileci siz acemisiniz vede şifre kullanıonuz czye bi gidiom yanımda adam yok ta100metre ilerde bi asas var ordan bana damage verio bu 1di
    hiç blizard falan yok üstümüzde hiç bişi yok magede gözükmüo ortalarda dümdüz alan tepe de yok etrafda lak blizard zehiri yiyoz buna nedicen bakalım hile yapın savaşları kaybedin sonra karuslar hile yapıodein ii valla
  • B den sıkıldım X e geçiom...yeter ya
  • onları Allah bıldıgı gıbı yapsın
  • yaaa kardeşim sen H_O_N_D_A oraya gırdı dıe
    hılecımı oldu oraya bende gırıorum
    lutfen bı sey yazarken arastırın

• delirdiniz mi yaw kunt kesin olarak karusdur
  • kunt 4bebop falan fıstık kim bunlar yaw
  • Honda nın şifresini eskiden biliodum ama şimdi deişti casper die bi orc yazmışdı heryere şifresini şimdi lvl 70 deil honda 65 lere kadar düşürüldü
  • Ben bişey anlamadım
  • BENCE HUMANLARDA HİTMACİNE Yİ KESEN TEK ADAM
    ETHER ADİDNDA Bİ HUMAN,
    GECEN GUN ARENEDADA DENK GELDİM
    HİTMACİNE Yİ SFER KAPİSTİLAR BESİNDEDE ALDİ
    HELAL OLSUN HER TURLU KESTİ HİT İ
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Uqu®.

Beramus Humanlarındır HitMachine 4Bebop Az 27 vs vs. !

baba sen biraz geri kalmısın.. belkide ben kalmısımdır ama 27 = Rava_Arph = ESQHUIA = RavaDerappa
    ve bu adam banlandı edanada oynuyo

hem kunt 4bebop felan diye övdüğünüz adamlar hilecinin babaları..biz ta eylulde 62 ye kasarken bu 4bebop diye bi adam hiç yoktu düşünün premiumsuz 61 %97 oldum ama hiç görmedim slotlarda... daha sonra ben banlandım 1 ay sonra bi 4bebop hikayesidir başladı .. "abi 4bebop var bi kombo yapıyo pff.." sonra ark ın charıyla girdim adam kombo nun k sini bilmiyo anca 70 olmus ... beramusta ben bildiğim adamları söyleyim.

ELLE KASANLAR

Beramus (özellikle bu beramusu severim bileklerinin hakkı ile buralara geldi)
    Demon( 65 lvl da ban yedi- aslında duper kendisi ama lvl ı elle kasardı +9 gigası vardı )
    Red_Bull
    IHaveThePower
    Tengri ( aslında hiç sevmem ama duper olması elle kastığının gölgesinde kalıyo bence)
    Tears0fDevil
    daha bi sürü adam var elbette ama ben bunları ilk söylerim daima

ÊLLE KASMAYANLAR

Rava_Arph ( kendisini cok severim ama koxp la kastını kendide inkar edemez .. daha 2 char daha kastı 65+ koxp ile)
    Kunt (hiç sevmem her bok bunda dupe,koxp,yalan, czde macro
    4Bebop

kimin hile ile kastını bilmediğim pek girmem böyle konulara aslında.. kimseninde günahını almak istemem ama özellikle kunt ve 4bebop gelsinde külahıma anlatsın o elle kasma hikayelerini. yok 1 haftada 69-70 oldum cw de felanda gibi..

• yok ya kunt nasıl human oldu dün onu czde evil wizard keserken gördüm yalan söylüyorsun
  • konu hortlamış.... çok tartışma geçmiş.. ben karışmıyorum hiç bişeye ama en çok dikkatimi çeken şey.. o assasın honda nikli arkadaşa verdiği damage bana çok saçma geldi.. bir kere spike ile vurmuş olsa honda da malice yemiş olsa hadi neyse olur diicem ama thrust la vurmuş işte buna inanmam ben .. çok saçma ve yalan olduğu çok açık bence..
  • ii de elmorad a gitmekten kolay ne var baskında
    biz de girioruz kaleye cok rahat gayet basit
    herseye hile dersen
  • B2 tek haberiniz olsn
  • agar_abi
    sahtekarların kralıdır
    adam bu oyunu en krall dupe cisi(ornek: adam shell lerı eskıyınce shell dupelıo du tamır parası vermemek ıcın adamın banka full +7 shard doluy du gb ler fln dupe liodu)
    lvl 71 olmus bu aralar
    heeyt bee ben onun kurduu online clanın grade 4 pelerınsız halını hatırlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doan92 -- 15 Eylül 2006; 22:16:39 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.