Black way o arkadaşınla tanıştır beni isminide ver eğer bana 400-600 arası damageden fazla vursun ben bu oyunu bırakmassam .... sunlar bakın ben size nowa town yapmıyorum demedim dikkat ederseniz yukarda yazdığım gibi utanmadan 64 lvl de bugumuda yaptım buguda ilk ben getirdim kimseyede hava atmam gerek yok siz beni kıskanıyorsunuz bu kadar basit 1vs1 de kimse alamıyo kıl oluyonuz ondan sonra böle topicler açıyonuz yok hondanın donu kırıldı honda glitch yaptı honda uçtu honda 4 adam sonra çukura düştü arkadan girdi önden çıktı başka uraşcak adam bulamadınız her halde beni kıskanıyonuzki böle topic açıp benimle uraşıyonuz benle kapışmak isteyenler bu forumdan pm mi me mesaj atsın geçde olsa cevap veririm + ben glich kullanmıyorum eğerki lag olup o kadar hızlı geçmiş olabilirim dağların üstünden geçmek bug deil bunuda aklınızda bulundurun öle bişey olsa banlardı beni çoktan şimdilik bu kapak forumu açan ve benle uraşan arkadaşlarıma yetmiştir bu arada o 2000k vuran arkadaşımız ekranında bozukluk vardır ya sayı saymayı bilimiyo yada kör dikkat et o gördüğün 200 olmasın en kısa zamandada o arkadaşla bi kapışıp bana vurduğu damageyi bu foruma koyucam arkadaşımız rezzillik ne demek öğrensin...
Seni kıskandıgım felan yok.Burada hilecilere karşı bi savaş açtım.Kim olursa olsun Gördüklerimin ss i alıp buraya koyacagım.
Bu arada işte sana 2k dayayan arkadaşın ss i. Madem oyle delikanlı gibi konusuyorsun.Sözünün eri ol. Oyunu bırak. Boş keseden sallama.
Al bu resimdeki 1925 damage sana kapak olsun.En kısa zamanda oyunu bırakma haberini bekliyorum.Tabi okdar sözünün eriysen.
HONDA TANK OLUYORMUŞ :)) kale ye noob symra sende mılletın yalakalıgını yapma adamın agzı var herhalde avukatımısın sen daha dün gece yaptın nova town u b2 de bıde yapmıyorum dıyorsun yalancı seni ya sen o honda degılsın yada o honda sen degıl ama nıckler qaynı dün gece yardım sızı kacerken nova town yaptıktan sonra sana şunu dıyım harbı ben yapmıyorum dıyorsan sana helal olsun senden ıyı bugcu yoktur
Seni kıskandıgım felan yok.Burada hilecilere karşı bi savaş açtım.Kim olursa olsun Gördüklerimin ss i alıp buraya koyacagım.
Bu arada işte sana 2k dayayan arkadaşın ss i. Madem oyle delikanlı gibi konusuyorsun.Sözünün eri ol. Oyunu bırak. Boş keseden sallama.
Al bu resimdeki 1925 damage sana kapak olsun.En kısa zamanda oyunu bırakma haberini bekliyorum.Tabi okdar sözünün eriysen.
BENCE artık bırakır ironez kaç ap var sende kardesim dagıtmışsın patates kafayı ne öyle 1920
kunt mu human oldu güldürme beni 3 gün öncesine aynı partydydik deli gibi np kastık nası oluyo o iş?
h_o_n_d_a bu sabah hacklendin die bi topic açmışlar o tarafa bi cwp weririmsn doğrumu asparagasmı bence kesin yalanda yinede sen netleştrrsen sewinirm
evet cumhur bey sizi oyunu bırakmaya davet ediyoruz. eger sözünüzün eriyseniz :D eeheheh Demekki neymiş büyük konusmayacaksınız.
H_O_N_D_A Dostum hayat bunda :D İronezde kötü yaslamış Helal kardesime bir daha gelmezsinki karsımıza yok 400-600 arası vururmusta :))) güldürme beni dostum bu dediginin3-4 katı vurmus bu cocukta okunmus itemler var olm dikkat et :P
1haeck yemedim 2 incisi arkdaşını arenaya bekliyorum güzel foto shop
Foto shop değil abicim.Alakası yok. Lütfen inkar etmeyin. Resim üstünde herhangi bir oynama yoktur.. ama bunu diyeceğini biliyordum.Sen neyi kabul ettinki bunu kabul edecek. İnsan biraz Dürüst olmalı ne diyeyim. Arkadaşım charını sattı. Su anda charla başka biri oynuyor.nicki hala aynı sanırım.Oyunda ulaşabilirsin.
istersen sana resimi yollayayım.İstediğin kişiye incelet. Cumhur abi diyorum yaşın benden buyuk yaşına saygımdan sana pek laf soylemek istemiorum..
Sunu anla burada kesinlikle seni karalama kampanyası yapmıyorum.Ama yaptıgın yanlışları gösteriyorum.Belki vicdanın sızlar ve artık yapmazsın.
Daha önceki yazılarında sen diyordun çamur at izi kalsın diye ama bakıyorumda tek kelime ile çamur atıyorsun fotshop felan değil bizde seni inandırmak zorunda degiliz senin bizi 470 fr olduguna inandıramadıgın gibi ister inan ister inanma adam çok güzel almış işte seni lütfen biraz daha duyarlı olalım kimse yenilmez degildir...........Ayrıca sana böyle karalamalar yakışmıyor abicim.........
Alın size bir nova town daha bu adamda hiç sevmedigim birisi DuDuCaFe...Yeni baskıdan cıktı :D
bu arada geçmiş olsun.Hack yemişsin. Allah kimsenin başına vermesn boyle bir olayı. Bi de charı lvl 69 a düşürmüşler. Bence ko adminleri ile irtibata geç.Araya tanıdık felan koy. Çok kötü bir olay. Nekadar seninle tartışsakta boyle bir olay benice cok üzdü. benide başıma gelmişti.Ama neyseki şifremi değiştirdim.
size 10 kilo kına aldım yakarsınız bi tarafınıza
Kunt Karus
BERAMUSTA LVL 70LİK BİR CHARI OLAN ARK.IM VAR NİCK GodlesFrog gibi bişiydi tanıyan var mı humandır kendisi
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
size 10 kilo kına aldım yakarsınız bi tarafınıza
arkdaşım ne alakası var.Üzgün oldugumuzu soyledik.Kimsenin başına gelmesini istemem. yaptıgı hileler ayrı ama lvl 70 olmak için nasıl kastıgını bende biliyorum. Bu emeğe yazık oldu.
Senı gorduk aslan parcası arkadasın charı dc etmıs senın ben yalanlarını bu kadar yussuzluk olmaz cok ezıksın 64 muş lvl ı sen 70 olsanda o charla kesemezsın beni sen relax we
Usturavolkan yanımızda ızlıyordu mılletı kendıne ınandırmaya calısma orada goren gordu sora pm lere yalan yanlıs cwp werıyosun ne yalan soylıyecegını bılmıyosn hadı bb...
beyler bnde hondayı tanıorm.lutfen yalan yanlıs seyler uydurmayın hakkında.kac kerede izledim kendisini.kuntu da kestigine şahidim.