Şimdi Ara

beramusun Hileci lvl 70 leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
6.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık canıma tak etti.Hergun hergun nova Town. Şavaşlarda programla el morada gelme. bıktım artık.Bundan sonra bunu yapanları burada ve konun Forumlarında yazacagım.

İlk olarak size H_o_n_d_a yı takdim ediyorum.Kendisi benden cok buyuk amcam yaşımda bir adam.Eslatta güzel güzel kastı.lvl 70 oldu. cz ye cıktı.Baktıki hakkı ile hiç bişi yapamıyor orc oldu.Şimdi bütün hilenin hurdanın içinde var.
    [simage]http://img46.imageshack.us/my.php?image=adsz0ek.jpg[/simage]

bunlara artık dur diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackway -- 29 Haziran 2006; 15:27:08 >

• beramustaysan karus olacaksın moradlar savaslarda invade bile yapamıyor allah sonumuzu hayır etsin.. irene ve mahina ya tesekkuru borc biliyoruz
  • Ne Oldu ben bişi göremedimm ?
  • beramusta el moradlara yaşam yok savaşta gm el moradlara bi lag sokuyoo karuslar hayatımıza kayıyo ............. gm
  • beyler belki haberiniz yok ama işler yawaş yawaş değişiyor 4bebop ve kunt başta olmak üzere bir çok orc human oldu dewamıda gelcektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackway

Arkadaşlar artık canıma tak etti.Hergun hergun nova Town. Şavaşlarda programla el morada gelme. bıktım artık.Bundan sonra bunu yapanları burada ve konun Forumlarında yazacagım.

İlk olarak size H_o_n_d_a yı takdim ediyorum.Kendisi benden cok buyuk amcam yaşımda bir adam.Eslatta güzel güzel kastı.lvl 70 oldu. cz ye cıktı.Baktıki hakkı ile hiç bişi yapamıyor orc oldu.Şimdi bütün hilenin hurdanın içinde var.
    [simage]http://img46.imageshack.us/my.php?image=adsz0ek.jpg[/simage]

bunlara artık dur diyelim.

oraya gırmesını mı soluyorsun tam anlamadım oraya girmek ise problem mageler birbirini tp leyıp gıre bılıyorlar hile falan değil

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

beyler belki haberiniz yok ama işler yawaş yawaş değişiyor 4bebop ve kunt başta olmak üzere bir çok orc human oldu dewamıda gelcektir...

nası yani 4bebop human mı OLDU.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewt
  • Emin misin kardeş kunt un insan olduğundan daha dün gece B2 de CZ de gördük onu da Biraderi kesti de ordan yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 29 Haziran 2006; 15:54:35 >
  • quote:

beyler belki haberiniz yok ama işler yawaş yawaş değişiyor 4bebop ve kunt başta olmak üzere bir çok orc human oldu dewamıda gelcektir...

kuntmu human daha sabah yapıştı cz de peşime tabi kesdimi hayır echelion a sorunm beni ii bilir arenadan

(bu arada 4bebop human akşam troldeydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDaggeR -- 29 Haziran 2006; 17:48:42 >

• kunt ,4bebop ve daffyshow (bunuda tanıyan tanır zaten)hepsi human oldu (ama kalıcı olduklarını düşünmüyorum)
  • hayret yav ya sabah adam arkama takıldı diyorum karus bi biçimde
  • bu arada kunt tekrar orc olmuştur hayırlısı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

bu arada kunt tekrar orc olmuştur hayırlısı olsun

5dk önce başka bişey diodun ne dönek adamsın inandınmı sonunda bana
  • Beramus Humanlarındır HitMachine 4Bebop Az 27 vs vs. !
  • quote:

Orjinalden alıntı: delimanyak3333

quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

bu arada kunt tekrar orc olmuştur hayırlısı olsun

5dk önce başka bişey diodun ne dönek adamsın inandınmı sonunda bana

arkadaşım döneklik değil kunt humandı beramusta cz yapan adamlara sor yalnız tekrar orc olmuş şimdi

• Arkadasım H_O_N_D_A orada hile veya bir bug kullanmamıs..Arka tarafta bı bolgede daglara gırıs yeri war oyunun acıgı ordan rahatlıkla sende gıdıp onları kesebılırsın bu bılınen bırsey 1 senedır war..adamın adını kotuleme pls..KoleraKashmeir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::SmoKeWeeD::

Arkadasım H_O_N_D_A orada hile veya bir bug kullanmamıs..Arka tarafta bı bolgede daglara gırıs yeri war oyunun acıgı ordan rahatlıkla sende gıdıp onları kesebılırsın bu bılınen bırsey 1 senedır war..adamın adını kotuleme pls..KoleraKashmeir...

arkadaşım koleraKashmeir bizim forumdamı yada senmisin kim bu adam bu gün arkadaşın charla oynarken czde denk geldi kapıştık içi yandıkça kaçıp geliodu baya makara oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfY_ -- 29 Haziran 2006; 18:45:48 >

• ben human olmadı demiyorumki olmuş olabilir ama sabah arkamdaydı diyorum sen bildiğini yazıyosun bu olay
  • quote:

4bewbeop bu bilmem ama kunt olmadı human çünkü daha bugün kapıştım veşellte
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.