Ben oyunu hep geceleri oynarım,ve daha bugune kadar gece savaşlarında lufersonu basmadığımız olmadı.Artık lufersonu kendi şehrimiz gibi iyi biliyoruz.Lufersonu ve beleş np yi çok seviyorum
quote:
Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:
Forum üyesi arkadaşımızın nasıL np kastığını gösteren bir ss bugün çekmiştim ...
yok nncs nin fare de bi sorun var arada sırada takılıyor ve adam doru town un içine kimbilir kaç kere o yüzden kululere exp e yattı bu arada h_o_n_d_a level 64 e kadar bug kullanarak nowa town yaptı ama artık bugsuz nowa town yapıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: LorD_AsPeNDoS
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
beyler belki haberiniz yok ama işler yawaş yawaş değişiyor 4bebop ve kunt başta olmak üzere bir çok orc human oldu dewamıda gelcektir...
Kunt Human mı Oldu
yok yav human falan olduğu yok..pazar günü gözümün önünde 999999999 dan wolf sattı:) dalga geçiyor milletle...ama 4bebop.shaqun.tears0fdevil..etniccleaning(4genocidee)..daffyshow..oOoaduoOo(böle yazılıyodu sanırım:)) bunlar human oldu..orc olanda var tabi..ama ilgilendirmiyo beni:)
quote:
Orjinalden alıntı: blackway
Konu baya sapmış arkadaşlar.Biz Burada beramusun hileci lvl 70 lerini konusuyoruz. H_o_n_d_a bir hilecidir.Bunu sizde soyluyorsunuz.Oyunun acıgı diyorsunuz.ee bu nedemek bug demek.Bug kullanmak suctur.Bunu her zaman yapıyorlar.hele o nowa town en sinir oldugum sey.Delikanlı gibi kulenein altına bi warior felan koyda onu healle oyle yap nowa townu.Ama yemiyor işte.
İllaki hile hurda yapacaklar.Daha buraya bir sürü resim koyacagım. Elinizde varsa sizde koyun.
Ayrıca honda oraya tp ile değil programla cıkıyor.Bunu cok iyi biliyorum.Eslatta bir gün cw keserken bütün partyi cıkardı yukarı.
Ben bir şeyden emin olmadan konusmam.
terbiyeni takın ne programı ne hilesi ne bugı iftira atarken düşün biraz sen oyunu bilmio olabilirsin ama ben anlatayım honda oraya yanlışlıkla girdi hatta o zaman bende yanındaydım yukardan içeri girmeye çalışırken oraya düştü ayrıca demişsinki koyun bi warrior healleyin öle yapın nova townu honda dediğin adam o towna warriorsuz girio ne bug kullanıo nede başka bişi geçen ay serverda kunt dahil ondan daha fazla np kasan kimse yoktu seni öldürdüğü için böle iftira atıosan söliim biz her akşam beraber olmamıza rağmen arada denk gelio benide kesiolar keslmeyi yediremiosan cz ye yada savaşa girme bilip bilmedende millete iftira atma
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
beyler belki haberiniz yok ama işler yawaş yawaş değişiyor 4bebop ve kunt başta olmak üzere bir çok orc human oldu dewamıda gelcektir...
4 bebop human mı oldu? o bana kalırsa human olcak en son kişi
arkadaşı biri nowa town gub değil de bir tank yaptık arkasına bir heal ci vredik ve takır takır içeri birdim ve yeterince np ve paramı kastım bir kere içeri girdiğimde 4m para yapmıştım
bermus ta kasur olamtan gurur duyuyorum birte bug la değil ama bi warior arkaşı tank yaparak nowa town yaptım pazar günü yeterince np ve paramıda kastım..
aynı msj lar dan dolayı özür dileirm pc kafayı yedi görünmedi bendee birde resmi gördüm NNCS kardeşime yazık olmuşş banada çok olmuştu ben alıştım
arkadaşım türkçe katliamı yapmışın ama nyse nickin ne beramusta?
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
quote:
Konu baya sapmış arkadaşlar.Biz Burada beramusun hileci lvl 70 lerini konusuyoruz. H_o_n_d_a bir hilecidir.Bunu sizde soyluyorsunuz.Oyunun acıgı diyorsunuz.ee bu nedemek bug demek.Bug kullanmak suctur.Bunu her zaman yapıyorlar.hele o nowa town en sinir oldugum sey.Delikanlı gibi kulenein altına bi warior felan koyda onu healle oyle yap nowa townu.Ama yemiyor işte.
İllaki hile hurda yapacaklar.Daha buraya bir sürü resim koyacagım. Elinizde varsa sizde koyun.
Ayrıca honda oraya tp ile değil programla cıkıyor.Bunu cok iyi biliyorum.Eslatta bir gün cw keserken bütün partyi cıkardı yukarı.
terbiyeni takın ne programı ne hilesi ne bugı iftira atarken düşün biraz sen oyunu bilmio olabilirsin ama ben anlatayım honda oraya yanlışlıkla girdi hatta o zaman bende yanındaydım yukardan içeri girmeye çalışırken oraya düştü ayrıca demişsinki koyun bi warrior healleyin öle yapın nova townu honda dediğin adam o towna warriorsuz girio ne bug kullanıo nede başka bişi geçen ay serverda kunt dahil ondan daha fazla np kasan kimse yoktu seni öldürdüğü için böle iftira atıosan söliim biz her akşam beraber olmamıza rağmen arada denk gelio benide kesiolar keslmeyi yediremiosan cz ye yada savaşa girme bilip bilmedende millete iftira atma
bugsız mı giriyo.ya bi gidin yalakalıgı bırakın. adamın her seyi hile hurda. Oraya bugla girdi.tepelere programla cıkıyo.Nova townda tower bug kulanıyor. Bir kere bir bug olmadan yaptıgı nowa town gormedim.
biraz delikanlı olun.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _SmyrnA_
quote:
bugsız mı giriyo.ya bi gidin yalakalıgı bırakın. adamın her seyi hile hurda. Oraya bugla girdi.tepelere programla cıkıyo.Nova townda tower bug kulanıyor. Bir kere bir bug olmadan yaptıgı nowa town gormedim.
biraz delikanlı olun.
1.si benim hondaya yalakalık yapmama gerek yok çünkü istersem honda ile login olabilirim 2 sen benden iyimi biliceksin bug kullanıp kullanmadığını 3 hondaın bugla nova town yaptığı 1 tek ss veya video gösteremezsin 4 senden daha delikanlı olduğum kesin en azından iftira atmıorum 5. si modlardan rica ediorum burda resmen bir karalama topiği kiliyleyin lütfen
1.si senin honda charı ile girmen beni ilgilendiröez. 2.si Evet ben senden iyi bileceğim.Gözümemi inanayım sanamı. 3.sü merak etme honda ben cz deyken bir daha nowa town yapsın onunda ss sini buraya koyacagım. 4.sü Kimseye iftira atmıyorum 5.si Burada kimseyi karalamıyoruz. Gercekler ortada.Ss bile var.
çok yakın arkadaşın sevdiğin biri olabilir.Ama bu oyunda hiç kimsenin diğerletrinin hakkını gaspetmesine tahmmul edemem.
4bebop da kunt da human oldu ama kunt orc a gerı döndü diye duydum arkdaslar 4 bebop bizim mh de benim takıldığım cafeye arada geliyor konuşmuşlar o kalcam human dönmiycem diyo
NOT=herkes 0000000 ın F9 un felan sahte resimlerini koyuyo isterseniz ben 4bebop un gerçek resmini verebilirim
Herkese Merhaba bu topici sonradan okudun benim hakkımda saçma saçma açıklamalar yapmışınız bakın ben bu kulelere bug artık yapmıyorum ve bug yaptığımı gören varsa ss çeksin birşey bilmeden kafanızdan uydurmayın ben kulelere healcısız giriyorum kulelerin bana vurduğu damage (200) zaten onun için ileri geri konuşarak beni bug kullanıyorsun diyerek suçlama + ben hileci değilim bu güne kadar çoğu 70 lvl le teke tek yapmış çoğunuda kesmişimdir buna kunt da dahil 64 lvl deyken bile teke tekde kesiyordum bunu çoğu gören kişi de şahit + o pianaya arkadan girmenin yolu çok basit haritayı inceler sen bulursun şuan kospda ve trade heack dahil hiç bir program çalışmaz aklınızda bulunsun.. Hepinize iyi oyunlar dilerim...
ORASI beramus dikkat etmek lazım
kunt var da ondan üstünsünüz ii de bende orcum :D:D kunt bizde adamlar sağlam o yüzden üstünüz :D:D
HONDA uydurma lan ismini hemen honda koymuş
quote:
Orjinalden alıntı: .H_O_N_D_A
Herkese Merhaba bu topici sonradan okudun benim hakkımda saçma saçma açıklamalar yapmışınız bakın ben bu kulelere bug artık yapmıyorum ve bug yaptığımı gören varsa ss çeksin birşey bilmeden kafanızdan uydurmayın ben kulelere healcısız giriyorum kulelerin bana vurduğu damage (200) zaten onun için ileri geri konuşarak beni bug kullanıyorsun diyerek suçlama + ben hileci değilim bu güne kadar çoğu 70 lvl le teke tek yapmış çoğunuda kesmişimdir buna kunt da dahil 64 lvl deyken bile teke tekde kesiyordum bunu çoğu gören kişi de şahit + o pianaya arkadan girmenin yolu çok basit haritayı inceler sen bulursun şuan kospda ve trade heack dahil hiç bir program çalışmaz aklınızda bulunsun.. Hepinize iyi oyunlar dilerim...
sırf meraktan soruyorum ben 62 skill ini kullanınca fr 120+10 şeklinde oluo kuleler bana 600 filan vuruolar sen paper mage sin sende kaç fr varda sana 200 vuruolar?????
Benim Honda olduğumu bilenler şu sölediklerimden tanıya bilir adım cuumhur 42 yaşındayım 2 tanede oğlum var haberiniz olsun msn adresimde zupervelet@yahoo.com inanmayalanlara oyunda pm ata bilirim