Şimdi Ara

Berat Albayrak'ın ekonomi bakanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Berat Albayrak, ekonomi bakanı olarak görev yaptığı dönemde, Türkiye’nin ekonomisini güçlendirmek için birçok önemli adım attı. Özellikle yerli üretimi desteklemek, dijital dönüşümü hızlandırmak ve dışa bağımlılığı azaltmak adına yaptığı hamleler oldukça dikkat çekiciydi. Ekonomiyi küresel krizlere karşı koruyabilmek için cesur ve vizyoner kararlar aldı. Gerçekten de ekonomi alanındaki liderliği, Türkiye’nin dünya çapında daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sağladı. Albayrak, ekonomideki sıkıntılara rağmen uzun vadeli projelerle sağlam bir altyapı kurmaya çalıştı. Yaptığı reformlarla Türkiye’nin geleceğine dair umut veren bir figür olarak hafızalarda kalacak.

• Yeni nesil troll mesaj formatları forumda iyice yerini almaya başladı.

Berat Albayrak'ın ekonomi bakanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Mart 2025; 14:38:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berat Albayrak'ın ekonomi bakanlığıBurak Çimşityoutube
    Berat Albayrak ile ilgili 140journos Yapımın hazırladığı intro
    https://www.youtube.com/watch?v=zfAKZLw1vQk
  • Berat Albayrak'ın ekonomi bakanlığı

Bu adam hakkında aklımda tek kalan şey amazon alışveriş listesiydi...

• @Melike Salkım

ne diyon anlamıyorum kulaklarım duymuyor tane tane anlat da

• Ua-87 kullanıcısına yanıt
    o adamı arkadaşlar whatsapp tan baya sık gönderiyordu. adama dikkat ettim, her bi halta skeç yapıyor, hükümete karşı tek bir skeç yapmamış. cem yılmaz gibi hükümete dokunmayan komedyenler listesindeki yerini aldı. arkadaşlara dedim bi daha bu adamın videosunu göndermeyin bana

• Naber Darth?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dolar bir ülkede devamlı aşağı yukarı inip çıkıyorsa orda ya çok yolsuzluk var demektir yada o kişiler ekonomiden anlamayıp halkın soyulmasına neden olmuşlardır bu yüzden de yargılanmalarını gerektirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.