Şimdi Ara

Beru kızdırma bujisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternetten beru marka kızdırma bujisi satın aldım. Ancak kutular beru markalı içinde ise Bosch france
    yazılı bujiler vardı. Satıcıya bu durumu sorduğumda ise

Böyle bir cevap verdi. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? veya bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Ürünlerin orjinal olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? Beru kızdırma bujisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhut53 -- 7 Eylül 2019; 10:45:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beru Kızdırma Bujileri: Bilmeniz Gerekenler

Kızdırma bujileri, dizel motorlu araçların soğuk havalarda çalışmasını sağlayan önemli bileşenlerdir. Beru, buji endüstrisindeki lider markalardan biridir ve yüksek kaliteli ve güvenilir kızdırma bujileri sunmaktadır.

Beru Kızdırma Bujilerinin Özellikleri

Beru kızdırma bujileri, aşağıdaki özellikleriyle bilinir:

• Uzun Ömür: Dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen Beru kızdırma bujileri, uzun bir kullanım ömrüne sahiptir.
    • Yüksek Etkinlik: Bujiler, motorun hızlı ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlayan yüksek ısıtma gücüne sahiptir.
    • Düşük Emisyonlar: Beru kızdırma bujileri, zararlı emisyonları azaltmaya yardımcı olur.
    • Kolay Kurulum: Standart tasarımları sayesinde Beru kızdırma bujileri, araçlara kolayca monte edilebilir.

Beru ve Bosch Kızdırma Bujileri

Beru ve Bosch, kızdırma bujisi pazarının iki önemli oyuncusudur. Her iki marka da yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır, ancak bazı farklılıklara sahiptirler:

• Fiyat: Beru kızdırma bujileri genellikle Bosch bujilerinden daha uygun fiyatlıdır.
    • Kullanım Ömrü: Bosch bujileri, Beru bujilerine göre biraz daha uzun bir kullanım ömrüne sahip olabilir.
    • Uyumluluk: Her iki marka da çok çeşitli araç modelleri için kızdırma bujileri sunmaktadır.

En iyi seçeneği belirlemek için aracınızın ihtiyaçlarını ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.

Beru Kızdırma Bujilerine İlişkin Yorumlar

Beru kızdırma bujileri, kullanıcılar arasında genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Müşteriler, bujilerin güvenilirliğinden, kullanım ömürlerinden ve uygun fiyatlarından memnun kalmaktadır.

Sonuç

Beru kızdırma bujileri, dizel motorlu aracınız için kaliteli ve güvenilir bir seçenektir. Uzun kullanım ömürleri, yüksek etkinlikleri ve uygun fiyat aralıklarıyla Beru bujileri, aracınızın soğuk havalarda bile sorunsuz çalışmasına yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • beru markaların da sahteleri dolaşmaya başladı diye duymuştum ama içinden bosch çıkması çok ilginç. Acaba içindeki bosch ta orjinal mi ?

bendeki orjinal yetkili servis ürünü beru da made in germany yazıyordu.

geçen gün sanayide ise GM kutusunda orjinal diye bosch ürününü satmaya çalıştılar bana. 120 tl lik bosch kutulu parça nosu aynı parça olan ürünü 350 tl den vereceklerdi. Bozulan parça da aynı parça. Hiç bir değişiklik yoktu.

araç nedir ?
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Fiorino

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhut53 -- 7 Eylül 2019; 11:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhut53

Fiorino
    bosch da france yazısı gözüküyor eğer görsel doğruysa , bende corsa 1.3 multijet euro 4 motor var beru lar alman malı orjinalinde , 4lü bosch seti ise 190 tl tanesi 47 tl ye filan geliyor.

opar marka da var

parça işinde baya üçkağıt dönüyor ama bilemedim açıkcası.

Aynı ürünü alanlar ile fotoğrafta karşılaştırmaya çalışın bi fark var mı ?

• Geçenlerde parçacıdan tanesini 25 liradan aldım. Başta Bosch marka uzattı. Beru istedim aynı fiyattan verdi.

Beru kızdırma bujisi

Beru kızdırma bujisi

Beru kızdırma bujisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence şüpheli bir durum, ürünü geri iade edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinden çıkan bu sahte mi değil mi nasıl anlarız? Beru kızdırma bujisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015 Jetta Kızdırma bujisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhut53

İçinden çıkan bu sahte mi değil mi nasıl anlarız? Beru kızdırma bujisi
    Sahte olup olmadığını bilmiyorum. Benim bujinin üzerinde Beru Germany yazıyor. Parçacının dediğine göre kendisinden alışveriş yapan bir ustanın dediğine göre Bosch marka olanlar kaynama yapıyormuş. Aslında benimiçin farketmiyor. Aracın üzerinden Beru marka çıktığı için Beru aldım.

Bence iade edin. Elden, başka bir yerden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 9 Eylül 2019; 20:45:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.