Şimdi Ara

Beş Yıldır İşsizim Artık Yeter!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
11
Favori
44.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sorun sizde değil,tecrübeniz olduğu halde iş bulamıyorsanız yaşınız yüzünden olabileceğini düşünüyorum cv bile artık tanıdık olmadan,referans(torpil) olmadan işe yaramıyor ne yapıp edin,eli uzun olan birinden referans almaya bakın Türkiye'de iş kapmak artık yüzük öpmeden geçiyor artık bunu kabullenin yaşınız 38'e gelmiş,kendinizi suçlamayın.
    Ya zor olanı seçip risk alabileceğiniz işlere girişin veyahut toplumun bir parçası olun ayak uydurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claderan

1300 tlye 2 cocuklu yasayan tanidigim var es te bu konuda cok onemli ama dediginde haklisin dostum

Doğrudur benim de çevremde var o tür paralara geçinen. Ben eşimin çalışmasını istemiyorum ya, İstanbul'da hele. Gittiği yere kadar gitsin şimdilik bizim hayat bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cv incelenmemesi diploma sebebiyle olabilir.

Anadolu Üniversitesi diplomaya Açık-Örgün farkını yazmadığı için diplomayı gören açıktan bitirip birşey bilmediğini düşünür. o diploma sadece kpss de örgün eğitim ile ayırt edilmiyor.

ben de Aof okuyorum, amacım Aof yi küçümsemek değil ama bir örgün değil yani. Diploma almak son yıllarda zorlaştırılsa da halen örgün eğitime göre çok kolay.

Üniversite Eskişehir Anadolu olunca da örgün de olsa bölüm, diploması Aof muamelesi görebilir diye düşünüyorum. Ben işe alacak kişi olsam öyle düşünürüm yani. Maalesef
  • Hocam öncelikle şunu söyliyim; benim işim var ama işimin olma sebebi bulunduğum meslek dalında çok fazla personel eksikliği var(UÇAK BAKIM). Sektörüm bu olmasaydı bende şuan işsizdim. Bende kimsenin günahına girmedim hakkını yemedim. 35 yaşından yaşlı uçak bakımında çalışanı da görmedim. Yani bende 5-6 yıl sonra 2 çocuk babası bir işsiz olacağım. SENDE BENİM GİBİ HATAYI OKUMAKLA YAPMIŞSIN.

Eğer Kadıköy belediyesine yedirip iki inşaat yapsaydın feriştahın doyardı, çocuğum bu ay ishal oldu bez parası 400 lira gitti diye karın ağrısı çekmezdin. Çocuğun da ileride de Panameraya binerdi.

Sen şimdi dacia almak için kredi çek diyeceğim ama git celeron işlemci sat 10 lira koy kenarına zeytin al kahvaltıda enerji verir yoksa gebereceksin açlıktan.

Türkçe konuşmaktan aciz olsaydın 35 inden sonra bu kardeşine de iş verir köpek gibi davranır ama en azından karnını doyururdun.

B*k vardı okudun, sana mı kaldı memlekete faydalı olayım ayakları. Şimdi GEBER açlıktan 5-6 sene sonra da ailecek biz geliyoruz peşinden.

• Burada 10bin mesaj kasacagina c# da hergun 10dk baksaydin şuan zengindin.

• Fluxion kullanıcısına yanıt
    Senin kadar zeki değiliz düşünemedik naparsın..!

• KPSS kasmanı öneririm yine de. En makulü bu gözüküyor.

Allah yardımcın olsun. Yinede...

• eemirr kullanıcısına yanıt
    Sende bende yaşayalım, yalakalıkla yancılıkla bir yere gelenler ölsün

• Fluxion kullanıcısına yanıt
    Dikkatini çektiyse üyelik tarihi 2006 ve 11 senelik bir süreçte normal sayılır mesaj sayısı ..
  • Bana kalırsa 40lı yaşlar piskolojisiyle şu saatten sonra bir işte verimde veremezsiniz ki okuduğunuz bölümle alakadar tecrübeniz de yok, her çalışana torpille biryerlere geldi demekten başka. Hakkıyla çalışanlara da laf atmak bence ayıp!.
  • Mr.Ulker kullanıcısına yanıt
    Her çalışan torpillidiri nerde demiş yada ima etmişim komik olmayın. Çok şükür 40lı yaş psikolojimde yok her anlamda 25 liklere taş çıkartırım

• Arkadaşlar sorunlar konuşarak dertleşerek dayanışmayla çözülür. Çözümün parçası olamayacaksınız en azından sorunun parçası olmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 10 Mart 2017; 13:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakifdurdu38

Mersinde iki ay kurs alıp gemilerde murettebat olarak calisabilirsin aylık 1.500 dolar maaşı var ve iyi tarafı gemide hiç harcama olmadığı için maaşından çok fazla harcamiyorsun bu iş ile evini arabasını alıp ardından sürekli para getirecek yatırım yapan insanlar tanıyorum

Hocam o kurslar dolandırıcı olmuyor mu? O vaatlerle kandırılan bir sürü insan var haberlerde gördüm geçen

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

İşte insanın kariyer sisteminden haberi yoksa böyle seninki gibi gerzek yorumlar yapabiliyor!

aile terbiyeni ve karaktyerini ortaya koymuşsun. muhatap almakla hata etmişim.
    denklerinle devam et.
    blok
  • Aile terbiyemi bilen bilir sen bilmesende olur. Blok isabet

• Belki bir faydası olur tüm arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 10 Mart 2017; 14:16:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Elbet bir yerlerde nasibin vardır hocam. Pes etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Illaki

Dolandırıcıların girmediği alan yok fakat gerçekten köklü şirketler var ve fiyatları haliyle biraz daha fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işsizliğin sebebi ilk olarak halk ikinci olarak yönetenlerdir.

Refah içinde yaşayabilmek için ya devlet zorla halkı iş ahlakına yönlendirecek ya da halk iş ahlakına sahip insanları başa seçecek

toplum olarak ne hakettiysek onu yaşıyoruz
  • Hocam bu yaşınıza kadar her iş olsa yaparım mantığı yerine bi alanda uzmanlaşsaydınız işsiz kalmazdınız.

Lise mezunu muhasebeci bi tanıdığım var 3-4bin tl maaş alıyor şuan küçük bi şehirde ama adam kendini geliştirmiş.

Bankada gişeci olsan bile bu yaşa kadar yukselme imkanın olurdu.

Yine bim gibi mağazalarda mağaza yöneticisi olup dahada yükselebilirdiniz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.