< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 26 Eylül 2019; 16:30:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 26 Eylül 2019; 16:30:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya kardeşim sen okumadığın için milleti kıskanıyorsun anladık da,
4 yıllık örgün eğitim almış adam, neden girip amelelik, işçilik yapsınki sizinle birlikte? Siz vasıfsızsınız ki işçisiniz. Adam öyle değil, eğitimi almış cart curt. Bu adamın en doğal hakkı yani. İşsizlik değil iş beğenmeme varmış. Peh. Herkes simitçilik yapsın o zaman. |
İş beğenmemek ne demektir bir açıkla sana boğaz tokluğuna yaşamayı reva gören eşine evladına zaman ayıramayacağın bir sistemse beğenmemek beğenmiyorum kardeşim. İşkembeden atmak kolay şimdi sana sorsak dişinle tırnağınla iyi bir mertebeye gelmişsindir eminim!!!
|
Hocam DH'ye başvurun 10000 mesajınız olduğuna göre baya boş vaktiniz olmuş
Ek: Yorumu tutturmuşuz. Tüm gençlere tavsiyem, okuyun guzum okuyun memur olun.. |
Fabrikamizda 3 unlu bankanin turkiye capinda atm lerini uretiyoruz. Son 3 aydir bu bankalar bize talep gondermiyor. 3 ay once 120 olan personel sayimiz su anda 60tan az. Fabrikada baska isler de yapiliyor fakat kurtarmiyor. Su anda fabrikada ki iscilerimiz bos bos oturuyorlar... Cevremizdeki fabrikalar da ayni sekildeler... Isci arayan degilde hangi isciyi nasil cikartirim diyen fabrika cok su anda
|
Başlık sahibi Sunstorms forumdaşım, yaşımız yakın (ben kırk yaşındayım) forumda genelde genç ve öğrenci olduğundan isteseler bile sizinle tam empati kuramazlar, incitici ve saldırgan yorumlara çok takılmayın, ben sıkıntınızı ve durumunuzu anlıyorum ve hissediyorum. Ben de evliyim ve iki küçük çocuğum var, işimi kaybedersem kolay kolay yeni iş bulamayacağımı biliyorum ve en büyük korkum da bu. Ne yazık ki ülkemizde bu alan tamamen adaletsiz, kişinin niteliği/eğitimi/tecrübesi vb. çabuk ve iyi bir iş bulmasını pek etkilemiyor.
Size sabır ve şans dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden, psikolojinizin bozulması durumunuzu sadece daha kötü hale getirir, demesi kolay yapması zor ama mümkün olduğu kadar moralinizi yüksek tutmaya çalışın. |
Üniversite okumamissin ki ? Okudum diye kendini kandirmissin . İşletme okumak değil ki 2 3 gün okula gidip 2 3 derse girerek bir vasıf sahibi olabileceğinizi mı düşünüyorsunuz.kusura bakmayın ama yanılıyorsunuz şuan iü de işletme okuyan biri olarak söylüyorum bunu, bu yıl alan değiştirecegim . Sadece bizim okulun yılda 300 mezun vermesi , vasıfsız olması say say bitmez
|
İşsizlik diye bir şey yok. Sadece istediğin işi bulamamak var.
herhangi bir organize sanayi bölgesine git, yüzlerce fabrika yana yakıla nitelikli, niteliksiz işçi arıyor. yani insanlar iş beğenmiyor. belli bir geliri var ki iş beğenmeme lüksü de var. O da en doğal hakkı, zorla çalışacak değil. Maalesef ara eleman dediğimiz sınıfta işçi açığı var ama okul okuyup da beklentileri olan kişiler de özellikle idari kısımlarda çalışmak istiyor ama bu konuda da fazla iş yok. |
Hocam hiç sorma o konuya bir girersem ban yerim hangi kademelerde kimlerin adamı var malum...
|
İnşallah bir iş sahibi olursunuz hocam. Benim de yaş 21 fen-edebiyat okuyorum. Sanırım bana da işsizlik yolu gözüküyor.
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 9 Mart 2017; 8:13:28 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |