Şimdi Ara

Beş Yıldır İşsizim Artık Yeter!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
11
Favori
44.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum konuyu konu dışına açarsan bu iş olmaz. Forum daha insanlıktan nasibini almamış milenyaller ile dolu!
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Haklısın konu gayet gündem maddesi ama yönlendirme o şekil malesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün Aleyküm. Bende beş yıldır işsizim iş arıyorum ama resmen işe almıyorlar. Yüzümüze bile bakmak istemiyorlar. 27 yaşındayım. Psikolojim bozuk değil ama inanın bozulmaması için aşırı derecede uğraşıyorum. İbadet en büyük vesile benim için. İnanın ibadet olmasa çıldırmak işten bile değil. İşletme fakültesi ve lojistik MYO mezunuyum. Biliyorum okuduğum bölümler mükemmel değil zaten mükemmel bölüm de yok ama işsizliği haketmiyorum. Birkaç deneyimim oldu ama girdiğimin ertesi günü işten çıkardılar saçma sapan bahaneler ile elimden geleni yapmama rağmen bugüne kadar yaptığım başvuru sayısını hatırlamıyorum bile. Sonuç olarak Kahramanmaraş'ta güvenilir eleman arayan varsa iletişime geçebilir. Torpilim yok referansım yok ama kendime güveniyorum ve kefilim. Çünkü gerçekten adam gibi bir işte adam gibi çalışmak istiyorum.

• İşarayan46 İ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen daha gençsin umarım kısa sürede güzel bir iş bulursun. Benim durumdaysa hiçbir gelişme yok gelecek adınada umudum kalmadı...
  • Amin abi Allah razı olsun. Hâlâ mı iş bulamadın hem diyorum hem şaşırmıyorum olmayan işi yaratacak değiliz. Çok ta genç değiliz be abi yaş oldu 27 hatta birkaç aya aslında 6 ay sonra 28 olur. Bir de bir sorum olacak fabrikalar hakkında ne düşünüyorsun senin bizzat tecrübe ettiğin ya da çevrenden duyduğun birşey var mı, kolay olmadığı aşikar ama en azından sabr ve idare edebileceğimiz yerler midir bu fabrikalar.? Uzun zamandan beri araştırıyorum neredeyse fabrikada çalışan işçiler bile ne iş yaptıklarını bilmiyorlar.? Bende hiç güvenmiyorum ama bilemiyorum.

• bende 5 aydır işsizim. dün bir firmaya gittim 1500 lira teklif ettiler hasar danışmanlık işiydi. 5 ay öncede optik sektöründeydim 14 ay mağazacılık yaptım. 12 saat mesai vardı ayakta durmaktan sağ dizimde bağlar koptu. yaş 23 elimde olsa kimsenin üzülmeyeceğini bilsem intihar ederim.
  • Ünv mezunuyum, askere gidiyorum Sivasa oradan doğuya hudut sınırına ölmez gelirsem iş bakacağım. İş beğenmek zorundamıyız bu arada git fabrikada çalışmış. Kimse neden bu kadar üniversite mezunu ordusu yaratıldı demiyor, 12 yıl +4 yıl en az 16 yıl eğitim almış birisinin nasıl ilk okul mezunu ile aynı işi yapmayı kaldırmasını beklemek yerine, kimse bu ülkede sanayi neden bitti demiyor, kimse neden üniversite mezunları okudukları alanlarda iş bulamıyor demiyor, padişahım çok yaşa demekten başka bir şey bilmiyorlar en iyisi ülkeden gitmek. Ölmeden gelir para biriktirir isem 25 yaşımda ülkemi terk edeceğim, sorsan ben vatan hainiyim ama sorsan belediyeye, devlet kurumuna kapağı atanlar vatan sever, bende severim devlet memuru olupta. Asgari ücretli tüm gün çalışıp 1 kilo et ancak alıyor, ameirkada 1.5 kilo et için 1 saat çalışmak fazla bile şuan. Kimse insan gibi yaşamak istemiyor ülkede öyle olsaydı birileri sarayda yaşayamazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 28 Eylül 2019; 18:55:57 >

• 4 yıl sonra yaşarsam ben

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.