Şimdi Ara

Beş Yıldır İşsizim Artık Yeter!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
11
Favori
44.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Eskişehir Anadolu Üniv.

yok artık

nasıl başardın işsiz kalmayı sınıfında ki çoğu kişi girmiştir bi yerlere

yabancı dilin var mıydı hangi sertifikaları aldın

kendine + bi özellik kattın mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eskişehir Anadolu Üniv.

İngilizce biliyor musunuz?
  • Yaşım 20 ve 6 aydır işsizim , turizm okuduğum için 15 yaşından beri antalyada muğlada garsonluk ve aşçılık yaptım , 2 senelik üni okuyayım dedim alttan bir sürü dersim kaldı bitiremedim , Turizmde bitti zaten dış politika yüzünden 3 senedirde garsonluk yaptım aşçılığa yönelmedim şuan aşçı olarak almazlar işe , gemilerde kamarot olarak çalışma fikrine kapıldım 2 bin tl ye eğitim aldım şirket 1-2 haftaya işiniz için bilgi vericem diyor , iş bulmazlarsa çok kötü olacak benim için , yani hayatım başarısızlıklarla dolu , herşey şu gemi olayına bakıyor bir olsa varya hayata dönücem.Konu sahibinede iyi dileklerimi sunuyorum umarım bulursun hocam iş.

• Hocam evlimisiniz ?
  • Ya kardeşim sen okumadığın için milleti kıskanıyorsun anladık da,

4 yıllık örgün eğitim almış adam, neden girip amelelik, işçilik yapsınki sizinle birlikte? Siz vasıfsızsınız ki işçisiniz. Adam öyle değil, eğitimi almış cart curt. Bu adamın en doğal hakkı yani. İşsizlik değil iş beğenmeme varmış. Peh. Herkes simitçilik yapsın o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümler iş yapmıyor artık kazanması kolay mezunu çok bölümler.

• Bende 6 aydır işsizim

• Abi bu bereketli topraklarda herkesin normalde gayet zengin olması lazım

Zengin olmayanlar bilsin ki kendi payları gudubet bir piyasada yandaşlar tarafından pay edildiği, yendiği için zordalar

Arkadaşım illa adım at derim - nasıl olursa olsun bir yerlerden başla - piyasanın içinde kalmaya çalış. Hep ara sor danış. Umarım en kısa sürede hallolur

• Torneol kullanıcısına yanıt
    Yabancı dil ingilizce pratik şansı şuan az olduğu için eskisi gibi değil. Bilmerk Microsoft office sertifikası var. Bu arada sınıfımda görüştüğüm dört arkadaşımda işsiz! Biri kosgeb ten hak kazanmış kendi alanı yiyecek sektöründe şansını deneyecekmiş birikmişide varmdı bizde o şansta yok malesef.

• quote:

Eskişehir Anadolu Üniv.

Açık öğretim İşletme deme bana
  • Hangi şehir?

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    Dostum inan mahalle muhtarı dahil çalmadık kapı bırakmadım hiç ensesi kalın tanıdığımızda olmadı eskiden kapı kapı dolaşır iş kapardık cv çıktı mertlik bozuldu...

• Drake Ramoray kullanıcısına yanıt
    Yok dostum kolaya kaçmadık açık değil

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Bi daha okuma şansımız yok malesef...Kaldı ki kariyer net yenibiriş bu sitelerde cv miz incelenmiyor ki mezun olduğumuz yer bilinsin

• Nişanlıyım

• Bende işletme mezunuyum yapılabilecek en mantıklı iş bence muhasebecilik. Şuan bi şirkette muhasebecilik yapıyorum güzel iş fakat kafanın sağlam olması lazım . Formasyon alıp öğretmenlik düşünüyordum ama sağolsun akp mülakat ile öğretmen almaya başlamış oradan ekmek çıkmaz. Staj başlatıp mali müşavir olmayı hedefliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Okuduğumuz dönemde her iki bölümde boş değildi hocam kaldı ki üniv. mezunu olmayan insanların ne pozisyonlara geldiğinede şahit oluyorum.

• Senin en büyük sıkıntın okuduğun bölümle alakalı iş yapmamışsın. Vaktini tabiri caizse boşa harcamışsın.

Bilgisayar, müzisyenlik boş demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama okuduğun bölümle alakalı kariyer yapcak bir işte çalışmamışsın.

Deneyimin sıfır. Şu an durum zaten yeterince kötü. İnsanlar ya deneyimsiz ucuz işçi arıyor ya da deneyimli ama ortlama ücrete çalışacak adam. Siz iki sınıfa da girmiyorsunuz. Yaşınız itibari ile iyi para kazanmak düzgün bir yerde çalışmak istiyorsunuz fakat o da çok zor.

tavsiyem kariyer net dışında eczacıbaşı kariyer, koç kariyer gibi holdinglerin kariyer sitelerine de girip cv oluşturmanız.
  • Hocam valla bir yerlerden başlamanız gerek. Giyim mağazaları olur restoranlar olur en alttan başlayın. Benim burger tarzı bi yerde işe giren uzaktan akrabam şuan müdürü oldu şubenin. Tamam okumuşsunuz iyi kötü ama yedirememezlik gurur vs bunlar sizi daha iyi bir yere taşımayacak. Asgari ücretle çalışmak boş durmaktan iyidir 1400 1400dür. Ne kadar zor biliyorum ama yapacak bir şey yok para kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 8 Mart 2017; 16:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

2 tane boş bölüm okumuşsun işsiz olacağın belliymiş

Ülkede boş olmayan bölüm kaldı mı! Boş konuşmayın!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.