Şimdi Ara

Beş Yıldır İşsizim Artık Yeter!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
11
Favori
44.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 38 yaş için can sıkıcı bir durum, genç olsaydınız önereceğim bir şeyler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

2 tane boş bölüm okumuşsun işsiz olacağın belliymiş

Ülkede boş olmayan bölüm kaldı mı! Boş konuşmayın!

Hepten haksız sayılmaz. Tüketime dayalı bir ekonomi var ve üretimi dayalı bir ekonomi varmış gibi herkes elektroniğe oynuyor.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Müzisyenim ama bir yerde çalmadım okuldan sonra müzik sektöründe iyi bir iş teklifi denk geldi ve geri çevirmedim 4 yıl sonra firma iflas etti ardından bilişim dönemin mesleği olduğu için o sektörde işe girdim bahtsızlık 2 yıl sonra o firmada iflas etti bende tanınmış bir müzik mağazasında iş başı yaptım son olarak sürücü kursu. Kısaca o dönem neyi gerektiriyorsa o şekilde bir yol çizdim doğru veya yanlış her durumda sonuç bu olmamalı!!!

Ne idüğü belli olmayan vasıfsız kişiler hakkıyla mı oldukları pozisyonlarda asıl konu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o akdar işsizlikten dem vuruyorsunuzda,, bari forumda yarbay olacağınıza gerçek hayatta rütbe atlasaydınız =)

Edit: Allah kısa zamanda düzgün bir iş nasip eder umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatrix -- 8 Mart 2017; 16:50:56 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Nüfus kağıdı önemliyse elbette haklısın ancak şansıma 28 den büyük göstermiyorum spor yaptığım için performanstada onların bir çoğuna taş çıkartırım

• hatrix kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam Allah herşeyin hayırlısını nasip kısmet etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Nüfus kağıdı önemliyse elbette haklısın ancak şansıma 28 den büyük göstermiyorum spor yaptığım için performanstada onların bir çoğuna taş çıkartırım

Enerjiniz varsa ticaret alanına bir göz atın.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Enerji var tabi ama ticarete ayıracak sermaye mevcut değil malesef şu durumda ancak harçlık çıkartacak kadar bilgisayar teknik servis işleri yapıyorum ve belirli dönemlerde seslendirme sistemleri kuruyorum.

• quote:

Okuduğumuz dönemde her iki bölümde boş değildi hocam kaldı ki üniv. mezunu olmayan insanların ne pozisyonlara geldiğinede şahit oluyorum.

Gelmeleri çok normal neden ? Çünkü başkaları iş bulamayacağı ortada olan bir bölüme gidip zamanını boşa harcarken o lise mezunu çeşitli işlere girip üniversite mezunundan daha fazla tecrübe kazanıyor patronlar salak değil ki diploması var diye bir insana iyi iş versin torpilli olanları bu söylediklerimin dışında tutuyorum tabiki ayrıca inan bana şuan iibf,fen edebiyat ve eğitim fakültesinde okuyanların %50 si işsiz kalacak.kalan %50 ninde %80 i alakasız işlerde çalışıyor olacak çünkü ne devletin nede özel sektörün bu kadar idari bilimler mezununa veya eğitim fakültesi mezununa ihtiyacı yok devlet kendisi diyor öğretmen fazlamız var diye buna rağmen insanlar ısrarla eğitim fakültelerine idari bilimler fakültelerine gitmeye devam ediyor sonra devlet atamayınca kadro diye ağlıyorlar eee devlet ihtiyacımız yok dediği halde neden okudun bu bölümü? Devlet ihtiyacı olmayan bi yere neden atama yapsın? Bu konular çok uzun ve tartışılabilir konularda neyse eğitim sisteminin ilerisi çok karanlık gözüküyor allah sonumuzu hayretsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 8 Mart 2017; 17:3:5 >

• Dostum sen kendi isini acacan deneyecen oluyorsa devam. Tostcu ac bi yerde kendin pisir sat.

• Üniversite okumamissin ki ? Okudum diye kendini kandirmissin . İşletme okumak değil ki 2 3 gün okula gidip 2 3 derse girerek bir vasıf sahibi olabileceğinizi mı düşünüyorsunuz.kusura bakmayın ama yanılıyorsunuz şuan iü de işletme okuyan biri olarak söylüyorum bunu, bu yıl alan değiştirecegim . Sadece bizim okulun yılda 300 mezun vermesi , vasıfsız olması say say bitmez

• hocam siz ne düşünüyorsunuz?

arkadas issiz kalmis. is mi begenmiyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

hocam siz ne düşünüyorsunuz?

arkadas issiz kalmis. is mi begenmiyor acaba?

Evet başka açıklaması yok... Sadece Sıcakfırsatları takip etse dünyanın parasını kazanır... Tüm masraflarımı sahibinden ve sıcakfırsatlardan karşıladım neredeyse...

İşsiz kalmak diye bir şey yok bence, iş yapmamak var. Her yerde gördüm bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 değil sadce 5 tane say + BLOK
  • quote:

Müzisyenim ama bir yerde çalmadım okuldan sonra müzik sektöründe iyi bir iş teklifi denk geldi ve geri çevirmedim 4 yıl sonra firma iflas etti ardından bilişim dönemin mesleği olduğu için o sektörde işe girdim bahtsızlık 2 yıl sonra o firmada iflas etti bende tanınmış bir müzik mağazasında iş başı yaptım son olarak sürücü kursu. Kısaca o dönem neyi gerektiriyorsa o şekilde bir yol çizdim doğru veya yanlış her durumda sonuç bu olmamalı!!!

Ne idüğü belli olmayan vasıfsız kişiler hakkıyla mı oldukları pozisyonlarda asıl konu bu

Dostum sen elinden geleni yapmışsın. Bundan sonrası bekleme süreci.

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Theologist kullanıcısına yanıt
    Şıracının şahidi bozacıymış...!

• Valla bende 2 yıllık mezunum kendi alanımda is bulamayinca gittim mağazada calismaya başladım 4 ay zor dayandım en son müdüre verdim istifami çıktım 3 aydır işsizim valla bakalım nolacak sonumuz

• quote:

Şıracının şahidi bozacıymış...!

1 TL'ye 90 liralık iPod Touch kılıfı aldım 50 adet ve 50 liraya sattım... En basitinden bir örnek diye verdim

Şahide mi gerek var?

Teknosa konusunu araştırın en basitinden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 8 Mart 2017; 17:37:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel bizim eczanede çalış
    1500tl maaş
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Sahibindende ticaret yapıyorsan vergi ödemen gerek vergi levhanı göreyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.