Mert'in yediği gole bak, kurtardığı gole bak. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1654. sayfa)
-
-
Yunus ve Kaan sahada. Galatasaray'ın sakatlıkla boğuştuğu şu dönemde en kritik 2 oyuncusu oynuyor.
Apokerim cezalı olmasa o da oynayacaktı.
BAY kulübede. Skor boyle giderse onu da sahaya sürer hoca.
Ali Koç zehrinden kurtulun derim. Saçma sapan yorumlara gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam
-
karadağ atti
galler beraberlik golunu atti
simdi bunlar karadağa yenilip bir sekilde gruptan cikamazsa ne diye savunacaklar acaba bu yetenek abidesini ve müthis penalticisini
-
Şahsen kimsenin kişiliği ile bir husumetim kinim alıp veremedigim yok..Burada hepimiz birer nick ve avatardan ibaretiz .Ben ergen yazmıştım zamanında meğer yasakmis bu kelime mesaj silindi yanlış hatirlamiyorsam ceza da aldım..Ama o mesajıma karşılık ulan diye yazilan mesaj öylece kaldı ..Admin arkadas onu da silip ceza verseydi o zaman kanunun kestiği parmak acımaz derdim. Ben genelde hakaret etmeden ama kızınca sert alaycı yazan konuşan biriyim meslekte de öyleyimdir özel hayatımda da..Ama kimseye hakaret etmem,literatür dahilinde konuşmaya calisirim .Birilerini uyarmayinca admin, o uyarilmayanlar dolu dizgin gidiyor bodoslama ve mahellevarı üslupla devam ediyor.İnsan ister istemez bunları admin mi orgutluyor diye düşünüp sinirleniyor .Adam tutuyor 65 yaşında olduğuna inanmıyorum diyor Yahu ben 65 olsam ne avantajım olacak 25 yaşında olsam ne? Sen fikirlerime bak Otobüste senden yer istemeyecegim merak etme.Zaten toplu taşıma kullanmiyorum.Ukalalik olarak algılanmasın ben admin olsam ki yanlış anlaşılmasın öyle bir niyet ve yeteneğim de yok ..önce hangi yönetimi hocayı tutarım kimi sevmem açıktan yazarım herkes bilsin diye .Ondan sonra da bu konularda hiç bir tartışmaya dahil olmam aksine partiler üstü davranıp tarafları uzlastirmaya çalışırım..Adam zamanında burada muhalif görmek istemiyoruz diye yazıyor ..olacak iş değil..birlik beraberlik konusunda herkes samimiyse eşit ve adil olalım lütfen .Hepimiz hem de aylardır gerildik ve yiprandik .. çeşitli nedenlerle..o yüzden doluyuz ve uzun yazıyoruz .kusura bakmasın kimse..kimse okumak zorunda değil beğenmeyen engeller geçer .ama ben düşüncelerimi yazmak zorunda ve ihtiyacın dayım Mobilden yazıyorum cümle dusukluklerini için kusura bakmayın Surci lisan ettiysek affola .ama niyetim kötü değil buna emin olsun herkes ..iyi geceler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sana da tamam.
-
bay girer müthis forvet, maci cevirir kurtarir bizi o kadar ümit verici bir oyuncu ki oyuna girdi mi heyecan basiyor herkesi
-
Kenan cok ciddi gelisim gosterdi Avrupa sampinasinda baya kötüydü
Kenan sen herkesi geçeceksin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BAY kanat oyuncusu. Bugün uçta Kerem oynuyor, Kenan sahada. İkisi çikmadıkça en uca atmaz.
Galatasaray için de şu an çok önemli yeri. Bekler sakatken orayı da dolduruyor. Bu adam santrfor değil.
Bu pozsiyonda 4 sezonda Galatasaray'da sadece 2 maç oynadı ki biri 2 sezon önce Kadıköy'de 3-0 biten maçta Icardi girene kadardı.
Suç oyuncuda değil burda.
Tamam
-
Ne güzel ampul gibi yiyoruz golleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizi de böyle çok yakıyor. Çok saçma goller yiyor.
-
Bu Mert'in de bi standarti yok.
Yine bakıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yarın Trabzonspor sayfaları yine başlar ağızlarından salya aka aka Uğurcan paylaşımlarına. Teşekkürler Mert 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X