Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeoNesil2024 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
33.304
Cevap
214
Favori
748.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 16581659166016611662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20m işi yalan yav geçen başka bir arkadaş kaynaklarıyla yazmıştı tüm premier lig toplamı 12m mu ne ediyordu TR'den nasıl öyle bi para çıksın

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Yalan demeyelim de , defalarca kanıtladığı gibi hayal gücü geniş diyelim ..yoksa alınan arkadaşlar olabilir. .

• tartekin kullanıcısına yanıt

Valla hocam gerçekleşebilirse helal olsun derim, hani Türkiye'de futbol taraftarı çok üç büyüklerin taraftarı birç ok Premier lig takımından fazladır ama Premier Ligdeki 1 değil tüm takımların toplamından fazla bir gelir bana çok çok fantastik geliyor. Ha 20 milyon dolar değil türk lirası ise tamam ama benim gördüğüm kadarıyla dolar üzerinden konuşuluyor.

Hocam akıl var yakın var ..milletin cebinde para mı kalmış? Yılda bir iki tişört aksesuar anca alıyoruz genelde Kartal Yuvası ndan ..feda vs denilince de sembolik bağış..genelimizin ekonomi gereği mecbur tavrı bu..5 milyon dolar ancak toplar..F.Orman daha iki gün önce nasihat etti, çok da yüksekten uçmamak ayağımızı yere basmak şart dedi..büyük iddialar döner gerçekleştiremeyeni vurur. ANÇ de tutup %99 şampiyonuz dediğinde gerçekten inananlar olmuştu..

Edit: Başka kaynaklarla arka kapıdan finans takviyesi ile aplikasyonu kullanır ,totalde tavan da yaptırırsın .orasını bilemem tabi ki

• tartekin kullanıcısına yanıt

Açıkçası ben başka kaynaklarla aplikasyon üzerinden destek sağlanmasını kesinlikle ayıplamam, sonuçta önemli olan takımın kasasına para sokmak çalıp çırpmadığın sürece bunda bir problem görmüyorum da hocam o zaman insan neden düz sponsorluk yerine bununla uğraşsın sorusu geliyor işte. Dediğiniz gibi halkın durumu ortada, destek olmayı falan geçtim maça gitmek bile maddi açıdan zulüm olmaya başladı bir çok kesime. Göreceğiz bakalım bekleyelim.

Aynısını yukarıda yazacaktım hocam. ama uzun olmasın diye vazgeçtim ..tamamen aynı fikirdeyim ..doğrudan sponsor olsun olan..Ama öyle bir şey olursa da amaç belli..bak aplikasyon dediğimiz rakamı tutturarak başarıya ulaştı meselesi..neyse ne sonuçta o parayı toplasınlar inşallah ama J.Mario gibi faydasızlara değil gerçek topçu almak için harcasınlar bu sefer

• iletişim ekibi mağaradan çıkmış App hakkında duyuru atmışlar

Hayırlı olsun

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Şu videoda niye tiki taka Beşiktaş müziğini kullanmazsın? Saçma sapan işler. Tüm Dünya konuşuyor şu müziği bizim iletişim ekibi hariç. Gençler ezbere biliyor hatta.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • aliağaspor taraftarına duyuru yapmışlar

x (formerly twitter)
    Beşiktaş'ın Çocukları (@tribun_bjk) on X
    https://x.com/tribun_bjk/status/1859195974289100960?s=46&t=ARE3Ub-Z-B2aA9du6LYaKg

• 25 milyon euro dedi. 20 milyon dolar yada 20 milyon türk lirası değil. App bütün epl ligi 80 milyon ediyor. Barcelona, Real 3 milyon Euro geçmiyor. Ayrıca şunu düşünmek lazım, boş app neresinden para kazanılacak ? Uygulamadaki reklamlardan tabi Bakalım içini doldursunlar, yükleyip bakarız. Tiki taka müziği konusunda haklı oldukları bir durum var aslında. Eleman şarkıda ilginç işlerden bahsediyor. (Çekindim yazmaya) Tabi tercih meselesi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Kasım 2024; 16:17:52 >
  • msn
    Ünlü söz yazarından Beşiktaş'a özel beste
    https://www.msn.com/

Hocam bu videonun farklı bir açısı ve kesilmemiş hali var, çok komik izlemeni öneririm. Çekmeköyspor değilsiniz, biraz ağırlığınız olsun. Ah nerde eski çarşı.

"işbu mesaj herhangi bir tahrik unsuru içermemektedir"

• aliağa diyoruz göztepeli zıplıyor

hayır forum burası, ağlama duvarı israilde
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Ali ece'nin bunları anlatması doğru değil. Hani diyoruz ya beşiktaş menfaatleri. nerde ali senin camianı düşünmen ? İnsanları zor durumda bırakıyorsun. Yönetimde zaten bunların dinlemesi ayrı yanlış. Son alınan oyunculardan bir tanesini kimin aldirdigini biliyorum mesela. Scout filan değil adam parasını aldı. Sağdan, soldan adamları dinleyecekseniz neden scout diye 30 kişiye maaş ödüyorsunuz? Valla Samet yapsa bu işi daha iyi.

Başkan öyle bir anlatıyor ki. Manzara mükemmel. İşin sonunda başka işler duyuyoruz. Arat bana boğaz köprüsünü satsa alırım. O derece hitabı güçlü adamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Kasım 2024; 16:42:19 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Evet o konuda haklısınız.Bunlar anlatılacak şeyler değil.Yani yönetici ile yorumcu tartıştı bunları da gördük.Ve şuan musratinin büyük sakatlık sorunu olduğu konuşuluyor büyük olasilikla gerçek Bakalım neler olacak ne umutlarla geldiler insanlar inandı ortada hiçbir şey yok Mayıs giderlerse yeni gelecek yönetime eski yönetim gibi yük binecek

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    tvden maç izleyip fm profiline bakıp oyuncu önermek neymiş ya bir de bunla övünüyor utanmadan.

ali ece belki okuyordur buraları, maçası yiyorsa yayını olmayan 3.lig maçlarına gidip 17-18 yaşındaki topçuları keşfedip kulübe raporlasın bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaGLe Power

Evet o konuda haklısınız.Bunlar anlatılacak şeyler değil.Yani yönetici ile yorumcu tartıştı bunları da gördük.Ve şuan musratinin büyük sakatlık sorunu olduğu konuşuluyor büyük olasilikla gerçek Bakalım neler olacak ne umutlarla geldiler insanlar inandı ortada hiçbir şey yok Mayıs giderlerse yeni gelecek yönetime eski yönetim gibi yük binecek

Hocam sen beşiktaş başkanısın. Seba'dan aldık işareti diyorsun. Bunaldığın an telefon açtığın kişi ali ece...

Musrati transferinde mendes var. Bu kadarı yeterli sanırım. Hani menajer girmeyecekti tesise ? sen ejderha olanına gitmişsin be başkan.

Adamın ağır ve gereksiz lüks olduğunu yazdım zamanında. Dünyanın sayılı 6 numaralarından dendi. Sakatlığını bilmem, adamın bir ayağı çukurda bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Kasım 2024; 16:59:56 >

Doğru tespit. Maç izlediğini sanmıyorum zira bu ve bunun gibi kanallardan genç hevesli arkadaşların fikirlerini çalıyor bunlar.

Bir bülent kalafat bir serkana fikir danışmak zor olmamalı. Bunlar genç pırlanta gibi adamlar. Biz nerde bu işten prim yapacak şekil, şükül adam var onları dinliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Kasım 2024; 17:10:51 >
  • app den öyle büyük paralar biraz zor...

ali ece yalandan bağırıp çağırmaları ile bence rasim ozan kütahyalı ile aynı seviyede yorumcu.

gio bize 10 gömlek hafif hoca.

akit e hala tepki konmadı, herkesin unutması bekleniyor.

transferlerin içinde geleceğimizi inşaa ettiğimiz bir oyuncu bile yok.

tüm bu ahval ve şerait içinde hakemler,federasyon,g5 ve kiralık yorumcuların pizza yada market poşeti karşılığı yaptıkları sipariş yorumları izliyoruz.

100 milyon para harcanan takımın anç enkazından bir farkı yok.

tüm bunlara rağmen birşeylerin düzeleceğine dair inancım var ama bu taraftarın artık bir ışık görmesi lazım.

• 
Sayfa: önceki 16581659166016611662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.