Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
33.294
Cevap
214
Favori
747.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16601661166216631664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali Ece; Apo abi gördün mü udokai hareketli çin seddi, bir adam bu kadar mükemmel olabilirmi yavvv. Abdülkerim Durmaz; Gs maçında görürsün seddi. Ali Ece; Birşey olmaz abi adam iyi savunmacı. Bende bunu unutmam iki duran top iki gol.
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Adam derya denizmis yahu
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Ben mi yanlış hatırlıyorum bu arkadaş çok eskiden basketbol yazardı değil mi?
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Hiç hatırlamıyorum hocam.
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş yönetimine yazıklar olsun bizi düşürdüğü hale bak yorumcu olduğu iddia edilen bir zatın futbol bilgisini tartışıyoruz
  • Gidin Beşiktaş app indirin üye olun da klübe iki kuruş faydanız olsun. Anca çene gerisi yok.
  • "Beşiktaşımız, Göztepe’yle oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından 22 Kasım Cuma günü saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek."

--

4 gün izin verilmişti. Salı antrenman başladı, perşembe günü için de izin verilmiş.

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Beşiktaş taraftarı Ali Ece'ye neden bu kadar saldırıyor anlamıyorum. Adam açıklamasını da yapmış, neyin ne olduğunu söylemiş. Çok gereksiz yere saldırıyorsunuz adama.

• Bjk super app şahane olmuş gsliler kuduruyor

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hocam açıklamaları ile kendini övmek için başkanın kuyusunu kazdığı çok belli de ondan. Bir başkanın o kadar scoutu yetkilisi bilmemnesi olmasına rağmen gidip bir yorumcudan tavsiye istemesi zaten çok yanlış, Ali Ece'nin çıkıp "Bakın Beşiktaş başkanı ayağıma geldi benden futbolcu tavsiyesi istedi" şeklinde açıklamaları da başkanı yıpratmak, rakiplerine koz vermek, küçümsemeye kadar gidiyor.

Örneğin yazılımcı bir arkadaşınız gelip size kod hakkında birşey sorsa, siz de bu arkadaşın iş yerine gidip "ya ben inşaat mühendisiyim aslında ama geçen Burak geldi kod sordu bana, ben olmasam yapamıyordu da kurtardım, nasıl kod işliyor mu bari haha" falan deseniz şahsı küçümsemiş olursunuz o ortamda her ne kadar yaşanan olay gerçek olsa da. Gereksiz işler özetle hele ki kendi tuttuğun takım hakkında.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

Göztepe faciası loading....

• Superapp kayıt olmak istediğimde üzgünüz şuan devam edemiyoruz hatası alıyorum yoğunluktan olabilir mi
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    konuyu ayıkamayanlar gelip burada durumu eleştirenlere laga luga yapmasın. Gidin de neye neden tepki koyuluyor öğrenin bi zahmet
  • Ne kadar gsli arkadaş varsa hepsi telefondaki uygulamanız çok güzel bizimkiler bunu bile beceremesi diyor

• Uygulama güzel duruyor indirdim ama kurcalama fırsatım olmadı daha.

• Uygulamayı indirdim. Bazı arkadaşlar üyelikte sorun yaşamış ama bende bir sıkıntı olmadı. Cinsiyet seçimi yapamayan kişiler varmış. Herhalde ben Android kullandığım için problem yaşamadım.

Tasarım güzel olmuş bence. İçerikler güncel tutulursa ve dolu dolu olursa hepimizin kullanacağı bir uygulama olur. Sadece biraz hantal geldi bana. Sanki harici bir uygulama değil de web tarayıcıda çalışan bir uygulama gibi tepki veriyor. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum.

Üyelik ücreti de makul. Yeni sezon ürünlerinde %20 indirim ve seyahat sigortasının 1 € olması epey avantajlı.

Hayırlı olsun.

• Kreus kullanıcısına yanıt

evet baya bir ağır şu an. plus üye oldum mesela. aboneliklerde gözüküyor ama daha uygulamada kartal+ yazmıyor

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Troll olduğunu biliyorum ama hakkaten hakkını vermek lazım bu sefer uygulama güzel  ha 25m€ işi falan hikaye RM - Barça'nın falan apksi bile 3m toplamış yukarda Amadeus hocamın söylediğine göre, ama ben çok hoş buldum hele ki gerçekten dedikleri gibi maçlarda canlı anlatım falan olacaksa daha da hoş. İnsan bazen dışarda oluyor izleyemiyor veya işi oluyor vs o zamanlar sürekli maçkoliğe bakmaktansa açıp burdan takip edilebilir.

• gzegen kullanıcısına yanıt

Deplasmanda galibiyetimiz yok hocam bizim. Lakin sizin stad boş kalacak gibi geliyor, 2100 kişi ev sahibi atmosferi yaşatmaya çalışacağız.  

• 
Sayfa: önceki 16601661166216631664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.