Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: T0RNAD0 , T0RNAD0 , macrinius Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
37.467
Cevap
223
Favori
818.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16701671167216731674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mito nun yancısı gelmiş hoş gelmiş..açıklayalım şimdi..bu arkadaşlar o tarihlerde sabık başkan ANÇ ve onun önünde sipere yatan değerli hoca TS li Şenol Güneş in öz ve hakikatli fanatik taraftarıydılar..ANÇ nin ''Taraftarın dediği bir kulağımdan girer diğerinden çıkar'' dediği an nazarımda düşüşe başladığı gündü. Üzerine bu sene %99 şampiyonuz deyince bende film koptu..Teşbihte hata olmaz ,o günler de aynen bugünki gibiydi ,hava puslu sisli karlı, at izi it izine karışmış, harman olan yiğit mi ?mert mi ?namert mi? belli olmayan günler. Hiç unutmam ANÇ yi eleştirdiğim bir gün , arkadaşın biri şunu yazmıştı..ne yani Atatürk de ''kuvvetlerimiz zayıfken savaşı kazanacağız demiş ve kazanmıştı ,kazanamayacağız mı deseydi, inanacağız ve elbette kazanacağız'' Bunu, ANÇ ile Gazi M.Kemal i aynı kefeye koyabilenler bile vardı anlayın o günkü durumu diye yazdım.

Bugünden sonra da ,kesinlikle İRONİ yapmayacağıma dair yemin ettim..Bir kaç saat önce ,''Hasan Arat bey ANÇ nin tahtına göz dikti, yakında S.Aybaba da olduğu gibi ANÇ den de helallik isteme durumuna düşmeyelim'' diye espri yaptım. Sanki ruh çağırmışım gibi anında gelmiş ANÇ ci arkadaş. Yok canım espri yaptım, senlik bir şey yok..Tüpçü den sonra ANÇ nin 2.liği garanti

..

Kimse beni korumaz ,koruyamaz da ..hayatımda öyle bir ihtiyacım olmadı..Önce Allah ve onun izniyle kendi kendimi korumasını bildim çünkü. Yazdığı gibi @TheCaliph_ de ,ben de ,başka arkadaşlar da ANÇ muhalifi ve Şenol Güneş karşıtı olarak benzer fikirleri paylaşıyorduk sadece o kadar..Bir tane uygunsuz olduğu halde silinmemiş mesajım yoktur..Hatta sert girdiğim için ceza aldığım ama haksız olduğumu ifade ettiğim yazışmam bile vardı arşivimde. Sonuçta haklı olduğumuz da ortaya çıktı ve şükür ki Beşiktaş camiası iki musibetten de bir şekilde kurtuldu ama ne pahasına..

''Devrim önce evlatlarını yer sonra da işte böyle birbirimize düştük'' diye espri de yapmayacağım sonra ciddiye alınıyor, Şahsi bir şey yoktur..Fikir çarpışması vardır sadece..Nasıl geçen sene ikimiz de ANÇ+ŞG muhalefetinde aynı kafadaysak..Hasan Arat bey bu takımı başarıya götürdüğü taktirde ben özür diler fikrimi düzeltirim gene aynı fikri paylaşmış oluruz..Başarısızlık halinde ise siz de öz eleştirinizi yaparsınız, seneye Haziranda belki aynı adayı destekler ,aynı hocayı birlikte severiz..Aslolan BEŞİKTAŞ ve onun başarısıdır. Kişisel kırgınlık ve kızgınlıklar takımın başarısı ile unutulur gider, ya da en azından ben bu şekilde düşünürüm ve uygularım..

Bu konuda sataşma olmadığı taktirde artık yazmayacağım..Yanlış anlaşılmayayım diye detaylı yazıyorum..Uzun ve sıkıcı oluyor

• Bütün gün bodrumda yağmur yağdı stad zaten allahlik. Eğer gol yemezse bodrum sürpriz yapabilir.
  • bu galatasaray enayi ya, 3. forvetine 2m maaş veriyor o da giriyor maçı alıyor. yokmu altyapında 17 yaşında DÜZ insan onla başlasana sezona.

• Bu oshimen o kadar para etmez. prime aboubakar bundan daha iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Kasım 2024; 20:53:43 >
  • Bodrum daki seferi iyi kanat oyuncusu bizde is yapar. Bodrum kalecisi sosa da iyi kaleciymis.
  • Bodrum'da kırmızı kart gören oyuncu bayağı fanatikmiş. Ki sarı kartı varken adamı çekip 2. sarıyı göreceğini bile unutmuş fanatiklikten.

Maçın devre arasında da apar topar tweet siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 23 Kasım 2024; 21:38:34 >
  • Şöyle rakiplere bakıyorum da, mevcut kadro kalitesini baz alırsak, ligin en kötü futbol oynayan ilk 3 takımına gireriz.
  • city üstüste 5. maçını kaybedecek şu olayı rüyanda görsen inanmazsın herhalde

bizde 3 büyüklerin üstüste 5 maç yenildiğini hayal edin

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Darısı malum takımın başına. Bugün büyük ihtimalle takılacaklardı kırmızı olayı olmasa.
  • Gs sene boyu maks 2 m 2 b alıp 98 puanla şampiyon olur. Fener de 85-90 arası bir şey alıp ikinci olur.biz ilk 4’e giremeyeceğiz bana kalırsa. 50-60 civarında bir puan toplarız

• frkndgnr kullanıcısına yanıt

aynı lafı ekşide de gördüm lahmacun amca sen misin

• irfan s kullanıcısına yanıt
    Başakşehir maçı baştan sona Gio'ya yazar. Semih ve Musrati ne alaka ki? İlla futbolcu eleştirilecekse Muçi, Mario, Masuaku eleştirilir.

Çok yanlış oyuncuları kendinize düşman bellemişsiniz.

Her şey "Ben demiştim." diyebilmek için mi?
  • Aslında city fena oynamadı ama TT her geldiğinde gol buldu. Son iki golde geçiş oyunu. Mesela beşiktaşa iki kanat alsam biri kulusevski tarzında olur. İlk attıkları golde indirdiği top raşit'i hatırlattı. Yokmu fakir kulusevski'si bize uygun boyd hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 24 Kasım 2024; 0:42:39 >
  • 
Sayfa: önceki 16701671167216731674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.