Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 2 Aralik 2024 - 20:00 Hatayspor v BEŞİKTAŞ (1671. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (4 Mobil) - 21 Masaüstü5 Mobil
5 sn
38.174
Cevap
224
Favori
827.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16691670167116721673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Onlar çok çok uzak görüşlüymüş bravo..Şahsen yalan yok kardeşim ben de kandırıldım..Aydınlık güler yüz ,parlak vaatleri ve Conte-Flick , bir tıklatma ile hemen açılan dünya kapıları, Avrupai vizyon ihtimalini sevdik..Alice Harikalar diyarında gibi düşünürken gece yarısından sonra arabası bal kabağına dönüşen Cinderella ya döndük maalesef...

Ha Serdar Adalı yı da tanımam bilmem ,kuvvetli bir kanaatim de yok.. Net bir şekilde Başkan olursam TJK da ki görevimi bırakacağım demediği için kendisine sıcak bakmamıştım o tarihte..Seçilse daha iyi olur da diyemem ama kongrede aday olursa bakarız hep beraber.. .Şimdilik bu da geçer be !! demekten başka çare yok..Umudu kaybetmeden yaşamak en önemlisi

• Bizim 1 puan için yattığımız Başakşehir’e Gaziantep 3 tane tıklatmış 🤦‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    arat yönetimi birçoğumuzda büyük bir hayalkırıklığı yarattı maalesef

• Oğuz Aydın neler yapmış oynatılsa belki Can da bir şeyler yapacak ama inatçı hocamız olduğu için göremeyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim forumun yangını böyle giderse sönmeyecek. Geçen sene bilmeyenler ve burada yeni olanlar için yazıyorum. Bu iki düşman grup, geçen sene aynı düşüncelere sahipti ve sürekli birbirlerini desteklerlerdi. Bu senenin başında ters düşmeler başladı. Mesela, herkesin sorun yaşadığı, yaşı büyük kişi geçen sene sürekli bizi taciz etti ve arkadaşlar da destekledi. Adam, hakkımda ne yalan yanlış iftira varsa yazıyordu. Biz kendimizi savununca mesajımız siliniyordu, ama adamın iftiraları duruyordu. Yöneticiye bunu açık açık yazdığımı hatırlıyorum; "Bizim kendimizi savunduğumuz mesajları siliyorsun ama onun yalan iftira dolu mesajı duruyor, resmen bizi kötü göstermeye çalışıyorsunuz," diyordum. Belki benim de suçum vardı, şikayet butonunu kullanmıyordum ya da gidip desteğe mesaj atmıyordum. Mesela az önce Yener'i banlamışlar. Yaşı büyük kişi, geçen sene Yener'in yaptığı imalardan 50-100 tane yapmıştır ama bir kere ceza aldığını hatırlamıyorum. Baya baya korunan torpilli bir insan olduğunu düşünüyordum o derece. Geçen sene bu arkadaşın silinen ve silinmeyen tüm mesajları duruyorsa, @Nat Alianovna nickli admin arkadaş açıp bakabilir. Konu kontrol ediliyor herhalde, bu kadar gelip yazıldığına göre :) Bu olayların fitili geçen sene ateşlendi zaten ve şu an forum bu hale geldi. Ben buranın kolay kolay düzeleceğini düşünmüyorum.

Caliph içinde bir şeyler yazayım. Yönetici olmanı desteklemiş ve pişman olmuş biri olarak yazıyorum bunları. Mesela, sen yöneticiysen, konuya gelip "Sizi kimlerin artıladığını biliyorum" mesajı atmamalısın ya da son attığın mesajlarına bak; sürekli birilerini hedef gösteriyorsun. Birisi Talisca Fener'e gitti diye kötü bir şeyler yazmış, adamı hedef göstermişsin, dikkate almayın falan demişsin.Ondan hemen sonra başka bir mesajda Yener nasibini almış. Bunları daha önce Sergen seven Şenol seven insanlar içinde yaptın. Bir yönetici böyle yapıyorsa, bence yönetici olmamalı, normal üye olmalı. Okuyanlara teşekkürler.

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Saygı Fikret Orman gibi futbolu bilen avrupada başarılı insanlara gösterilir, nur çebi ve hasan arat ucuz kadro kurarak saygı falan haketmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimsenin korunduğu yok. Zaten korunan birileri olsaydı benim onlarla aram sürekli iyi olurdu. Bu konuda beni istemeyen üyelerle ben de geçen sene iyi anlaşıyordum çünkü o zaman ben de Şenol hocanın deplasmanda 4 yemesinden bıkmıştım. Tartışmalar oldu o sırada uyarı açınca aramız bozuldu herkesle. Bu olay hayatın her noktasında böyledir. Biriyle iyiysen senden iyisi yoktur, kötü olunca da senden kötüsü yoktur.

Bir önceki paragraftan ziyade şunu da açıklamak istiyorum. Ceza almıyor diye bir şey yok. Bu forumda bazı şeylerin cezası uyarısı başka. Düzeysiz mesajın uyarısı 1 puan iken şike imasının cezası bir ara 7 gün bölüm uzaklaştırmasıydı. 3.şahıslara hakaretin cezası 1 uyarı puanıyken, burada bir üyeye "beyinsiz" demek 4 gün direkt ceza. Yani o üye ceza almıyor diye bir şey yok. 1 uyarı puanı alıp yazmaya devam edebilir.

Bir üye düşünün hazırda 9 uyarısı var. Yine hakaret değil ama tahrik edici veya düzeysiz bir şey yazmış. 1 uyarı daha aldığında 10 uyarıya tamamlayıp 4 gün ceza alıyor. Şimdi siz burada diyebilirsiniz bu adamın mesajı 4 günlük uzaklaştırma olmamalı. Ancak o üyenin zaten 9 uyarısı olduğunu bilmediğiniz için benim 4 gün uzaklaştırma verdiğimi düşünüyorsunuz.

Bunu da açıklama gereği duydum. Merak edenler için.

• Gsnin öz evladı sakatlandı

• inş gs yenilir

• gesenin rakip kırmızı kart görmüş bile.

• Bodrum direnince 10 kişi bırakılmış.

• 1 yılı dolsun yönetimin öyle değerlendiririz diyorduk vakti geldi gibi artık yavaştan elimizde hiçbirşey yok ilk 1 ay yeşeren umutlar 2 haftada yok oldu düzeleceğine dair umudumuz da yeniden kayboldu.

Görünen köy kılavuz istemiyor bu yönetimin ömrü de gelecek seçim dönemi bitecek çünkü vaat olarak umut olarak ortaya koyulan hiçbirşey yapılmadı.

• Kırmızı kart jokeri de gelmiş

• Bodrum bi 45 dk daha uyutması lazım bunların. gs de saçma maçlarda puan kaybetmeye alışmalı.

• Adamlar aylar sonra deplasmana gidince ayarları bozulmuş. Alıştılar kendi evlerinde sürekli oynamaya tabi. Tam işler kendileri için daha da zorlaşacak iken hop kırmızı kart. Abi hadi ya.

• paramedical kullanıcısına yanıt

Kaybetmezler. Penaltı jokeri falan gelir iyi direnirse veya bir tane daha kırmızı gelir. Puan farkını ikinciyle iyice açınca da göstermelik kaybettirirler.

• Rarels kullanıcısına yanıt

Kırmızı kart jokerlerini kullandılar bodrum için bide penaltı jokerlerini kullanırlarsa çok göze batarlar gerçi umurlarındamı sanmam

• paramedical kullanıcısına yanıt

Göze bata bata yapıyorlar zaten, bir şey yapılmıyor ki. Önceden yapılsa da bu derece açık yapılmıyordu ama iyice arsızlaştılar, zaten bir şey diyen yok.

• Jose Mourinho: Penaltı pozisyonunu, beni bir sonraki görüşünüzde sorun. Bu konuda bir şey diyemem. Pozisyonu telefon veya tabletten izleme şansım olmadı. Kulübeden penaltı gibi gözüküyordu. Sayın Galatasaray yöneticisi mantıksız olduğunu düşünüyorsa, her hafta Galatasaray maçında mantıksız şeylerle karşılaşıyoruz. Mesela bir sonraki rakiplerinin 3 oyuncusu sarı kart sınırındayken, 3'ü de sarı kart görüyor. Mantıksız olan çok başka şeyler var. En iyisi bu mantıksız şeyler hakkında konuşmamak.

• 
Sayfa: önceki 16691670167116721673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.