Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: radiohead_yorke , -Prometheus- , hage84 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.519
Cevap
225
Favori
835.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17101711171217131714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gio bize gelmeden önce ne paşayı ne de goztepe yi tanıyordu. Böyle olduğu için yabancı hocalar başarısız oluyor. Adam buraya geldi fenerle gs yi yenersem şampiyonum diye düşünüyor.
    O yüzden şampiyonluk için Türk hoca şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Staddan selamlar. Güzel maçtı

• Getirin oradan Tel Aviv i Beşiktaşım şov yapacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stanimir1925 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam

• Sezon sonu puan farkı kaç olur?

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hak ettiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önümüzdeki sezonun bütçeside gitti yanlız!!! Bundan sonra bırak yanlış transferi formsuz oyuncu bile almamaları lazım. Artık rekabetçi takım yaratmaliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 24 Kasım 2024; 21:20:40 >
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Gs ile 40 fenerle 30 falan fark olur

• Beyler 50 kere yazdım. Givo düşüş yaşadığı zaman uzun süre galip gelemiyor. Bu seri 6 7 maç olabilir. Açıkcası çok üzülmedim, sezonun ilk maçından beri güçlü oyunumuz yok, bir yerde patlarız demiştik. O patlayışı yaşadık

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Şenol Hoca, Serdar Topraktepe bugünkü kadroya bundan kötü mü top oynatırdı.Ha Şenol hocanın devri bitti ama Bronchorstu hiç başlamamış.

• Dostlar bu iğneleme değil gerçekten bir eleştiri. Beşiktaş camiası derhal koç grubundan çıkmalı. Beşiktaş takımı tarih boyunca gerekirse parasız pulsuz mücadele etmiştir ama yeri gelir o süreçte şampiyon da olmuştur. Olamasa da 2. ya da 3. olmuştur ama kasım ayında lige havlu atmamıştır. Stadı yokken gidip yolu olmayan olimpiyatta şampiyon olmuştur. O zaman koç grubu mu vardı? GS FB BJK takımları bağımsız bir hal alarak birbirlerine olan nefretle güçlüler. BJK tekrar bağımsız kimliğine kavuşup yeteri kadar nefret oluşturmalı. Bu o zaman tribünlere de yansıyor. Dolayısıyla takıma da yansır.

Rekabet, üç takımın yarışta olmasıyla güzel. Bu sezon artık bitti geçmiş olsun. Sezonun geri kalanında başarılar.

• SHIHAD kullanıcısına yanıt

Doğru ama sizin camiadan çıkacak şuan hoca yok ki. Sergen konuşmaya değer mi bilmiyorum, çağdaş gelse avcı v2 diyip beğenmezsiniz. İlhanı layık görmediniz, rıza olmadı. Belki 3 sene bu hocanızla devam etmeniz doğru.

• gsliler sizi bulacağım beni etiketleyenleri

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Super zekalar o adami da yolladi Felix ten bin kat iyiydi o.Paulista Baily iyi olurdu

• Son 4 maç 1 puan. Bakalım maç sonu nasıl bir açıklama yapacaklar.

Bu arada Çebi'nin yöneticisi de mesaj atmış. Pusuculuk diyorlardı, pusunun alası bu. Bir de hiç utanmamış. Sanki geçen kasımda liderdik.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe
  • Bakalım yönetim nasıl aksiyon alacak

• 
Sayfa: önceki 17101711171217131714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.