< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1712. sayfa)
-
-
Staddan selamlar. Güzel maçtı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirin oradan Tel Aviv i Beşiktaşım şov yapacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrikler hocam
Sezon sonu puan farkı kaç olur?
-
Tebrikler hak ettiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önümüzdeki sezonun bütçeside gitti yanlız!!! Bundan sonra bırak yanlış transferi formsuz oyuncu bile almamaları lazım. Artık rekabetçi takım yaratmaliyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 24 Kasım 2024; 21:20:40 >
Gs ile 40 fenerle 30 falan fark olur
Beyler 50 kere yazdım. Givo düşüş yaşadığı zaman uzun süre galip gelemiyor. Bu seri 6 7 maç olabilir. Açıkcası çok üzülmedim, sezonun ilk maçından beri güçlü oyunumuz yok, bir yerde patlarız demiştik. O patlayışı yaşadık
Şenol Hoca, Serdar Topraktepe bugünkü kadroya bundan kötü mü top oynatırdı.Ha Şenol hocanın devri bitti ama Bronchorstu hiç başlamamış.
Dostlar bu iğneleme değil gerçekten bir eleştiri. Beşiktaş camiası derhal koç grubundan çıkmalı. Beşiktaş takımı tarih boyunca gerekirse parasız pulsuz mücadele etmiştir ama yeri gelir o süreçte şampiyon da olmuştur. Olamasa da 2. ya da 3. olmuştur ama kasım ayında lige havlu atmamıştır. Stadı yokken gidip yolu olmayan olimpiyatta şampiyon olmuştur. O zaman koç grubu mu vardı? GS FB BJK takımları bağımsız bir hal alarak birbirlerine olan nefretle güçlüler. BJK tekrar bağımsız kimliğine kavuşup yeteri kadar nefret oluşturmalı. Bu o zaman tribünlere de yansıyor. Dolayısıyla takıma da yansır.
Rekabet, üç takımın yarışta olmasıyla güzel. Bu sezon artık bitti geçmiş olsun. Sezonun geri kalanında başarılar.
-
Doğru ama sizin camiadan çıkacak şuan hoca yok ki. Sergen konuşmaya değer mi bilmiyorum, çağdaş gelse avcı v2 diyip beğenmezsiniz. İlhanı layık görmediniz, rıza olmadı. Belki 3 sene bu hocanızla devam etmeniz doğru.
-
gsliler sizi bulacağım beni etiketleyenleri
Super zekalar o adami da yolladi Felix ten bin kat iyiydi o.Paulista Baily iyi olurdu
Son 4 maç 1 puan. Bakalım maç sonu nasıl bir açıklama yapacaklar.
Bu arada Çebi'nin yöneticisi de mesaj atmış. Pusuculuk diyorlardı, pusunun alası bu. Bir de hiç utanmamış. Sanki geçen kasımda liderdik.
-
Bakalım yönetim nasıl aksiyon alacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X