< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 7 Aralik 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Fenerbahçe (1714. sayfa)
-
-
Olmayacaksa da zorlamasınlar..F.Orman veya S.Adalı, onların da şapkadan tavşan çıkaracağına emin değilim..Parasının ve Beşiktaş adının kıymetini bilen yabancı bir şirkete satsınlar takımı daha iyi..Ya da bu Hasan Arat ın görevi bu zemin ve ortamı sağlamaktı kafamızda ve de başardı sonunda
-
daha gio denen hoca kovuldu haberleri gelmedi mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence hoca seçimi yanlıştı.Türk teknik direktör lazım.Serdar Topraktepe, İbrahim Üzülmez, Çağdaş Atan bunlardan birisi olur.Ben İbrahim Üzülmezi istiyorum.En azından canla başla çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Giovanni van Bronckhorst: "Baskıyı her zaman hissediyorum ama ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra şampiyonluktan bahsedebilir misiniz?"
EVET BU ADAMIN KOVULMASI İÇİN BİR SEBEB DAHA.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yönetim yarın pazartesi diye erkenden yatmış ortalıkta yoklar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O işler kolay değil.Şuan yönetim değerlendirme yapıyordur.Yarın veya salı günü Avukatları ile pazarlık yapılır.O iş en az 2-3 gün sürer.Çarşamba yeni teknik direktör açıklanır.
Daha da kötüsü ne biliyo musun? Bu yönetim 20 kusur oyuncu yolladı bu sene. Seneye yeni yönetim gelirse onlar da en az 15 20 oyuncu yollayacak. Takımda kesin kalsın diyebileceğimiz üç dört adam var sadece.
Bunu mu demiş terbiyesiz oğlu terbiyesiz sadece kovmak yeterli gelmez..bu herif daha Beşiktaşın kim olduğunu bilmiyor..Bu laftan sonra Hasan Arat nasıl kovmaz hala bunu???
-
2023-24 sezonu 13.hafta -->22 puan
2024-25 sezonu 13.hafta -->21 puan
-
adam açık açık sanki benden önce şampiyon oluyordunuz demiş daha kovmadılar mı ?
-
Yani hoca diyor ki geçen sene 46 puan fark yemişsiniz bu yıl şampiyonluk beklemeyin 40 puan fark yesek bile geçen yıldan puan farkı az olduğu için başarılı olmuş olacağım... Yani adam ilk geldiğin de zaten böyle olacağını biliyordu... Beşiktaşı sıradan Anadolu takımı gibi görüyor...
Soru: "Beşiktaş şampiyonluk parolası ile lige başladı ancak zirveden uzaklaştı, baskı hissediyor mu?"
Giovanni van Bronckhorst: "Baskıyı her zaman hissediyorum ama ligi 46 puan geride bitirince şampiyonluktan bahsedebilir misiniz? Ligi mart ve nisan aylarına götürmemiz gerekir. Şampiyonluktan bahsetmek için iyi başlamalı, iyi götürmeli ve mart-nisan aylarında oralarda olmalısınız. Maçlardan önce bunlardan bahsetmek gerek. Ben realist bir insanım, şu an iyi oynamıyoruz ve bu durumla alakalı sorumluluk hissediyorum."
Geçmiş olsun bu açıklamadan sonra hocanın kovulma haberi gelir. Yabancı hocaların talihsiz açıklamalarından biri...
-
hocanın kafada böyle bi düşünce vardıysa niye 100-120 milyon harcadık...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X